- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
Insalllah canımYaaa inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insalllah canımYaaa inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız
Siz ne yaptınız kalp atışı için gittiniz miKızlar bugün bende hastaneye gittim kese gözüktü haftaya kalp atışı için çagırdı kese 15 mm dedi bugün 6+0 ama doktor 5 haftalık dedi
Kanama alanı olabilir mi doktor bir şey demedi miEki Görüntüle 3252751 Kızlar sizce kesenin sol altındaki yuvarlak nedir, ilk ultrasonda da vardı daha küçüktü
Yumurtalıkta olduğu için biraz daha riskliymiş sanırım döndürme yapma durumu oluyormuşKistten korkma. Ben oğlumu 5 cm çikolata kistiyle doğurdum. Bunda da hem o kişiyim duruyor hemde bi tane 1.5 cm lik sağ tipde kist oluşmuş. Ağrı yapıyor ama hamileliğe bi zararı yok kistlerin
Kanama alanı olabilir mi doktor bir şey demedi mi
Demedi, bugün acile gitmiştim grip ve ateşli olduğum için orda kontrol amaçlı bebeğe baktırdım önce. Doktor da ultrason görüntüsüne yorum yapmadı benim de aklıma o geliyorKanama alanı olabilir mi doktor bir şey demedi mi
Yok ya o söylediğiniz çok çok çok küçük bir ihtimal bi kistin torsiyon olup dönebilmesi için baya büyük olması lazım çok nadiren yaşanan bir durum söylediğiniz. Hiç o ihtimali düşünmeyin bileYumurtalıkta olduğu için biraz daha riskliymiş sanırım döndürme yapma durumu oluyormuş
Benim önceki gittiğimde vardı böyle minik bir şey doktor kanama Alanı ama küçük çok önemsiz dedi. Yine de progeston fitil başladı nolur nolmaz diye . Ciddi bir şey değildir sanırım ama yine de kendi doktorunuza gösterinDemedi, bugün acile gitmiştim grip ve ateşli olduğum için orda kontrol amaçlı bebeğe baktırdım önce. Doktor da ultrason görüntüsüne yorum yapmadı benim de aklıma o geliyor
Ayy inşallahhhYok ya o söylediğiniz çok çok çok küçük bir ihtimal bi kistin torsiyon olup dönebilmesi için baya büyük olması lazım çok nadiren yaşanan bir durum söylediğiniz. Hiç o ihtimali düşünmeyin bile
Arada bu grubu da okuyorum, sizinle benzer bir ağrı yaşadım, yaklaşık 5. haftadan itibaren sağ tarafimda mütemadiyen bir ağrı vardı. Yandan yana dönerken daha fazla sızlıyordu, hiç geçmeyen, şiddetli olmayan ama hep orada olan bir ağrı. Her doktor normal deyince ben de çok kafama takmamaya çalıştım. Sağ tarafimda yumurtalık kisti vardı ama doktorum o ağrı yapmaz demişti. İki gündür ağrım kesildi. Şimdi de hafiften solda başladı Doktorlar sıkıntı görmeyince normaldir dedim bende. Sata göre 8+5'im bu arada. Neredeyse dört hafta hiç geçmeden ağrı/sizi yaşadım sağ tarafimda. Bence sıkıntı yok, hepimiz farklı farklı yaşıyoruz belirtileri.Yumurtalıkta olduğu için biraz daha riskliymiş sanırım döndürme yapma durumu oluyormuş
Bu vajinal mı canım vajinal ise kıza benziyormelegim can canımm bu bebiş vajınalde gecen haftaya gore diğer tarafta gozukuyo bu sefer kıza mı dondu acaba
Benimkine ne diyorsun karından 7+3Bu vajinal mı canım vajinal ise kıza benziyor
Bana da doktor önemsiz dese de ağrı arttıkça korktum ama yumurtalık kaynaklı deyince biraz rahatladım. İnşallah sağlıkla atlatırız bu süreciArada bu grubu da okuyorum, sizinle benzer bir ağrı yaşadım, yaklaşık 5. haftadan itibaren sağ tarafimda mütemadiyen bir ağrı vardı. Yandan yana dönerken daha fazla sızlıyordu, hiç geçmeyen, şiddetli olmayan ama hep orada olan bir ağrı. Her doktor normal deyince ben de çok kafama takmamaya çalıştım. Sağ tarafimda yumurtalık kisti vardı ama doktorum o ağrı yapmaz demişti. İki gündür ağrım kesildi. Şimdi de hafiften solda başladı Doktorlar sıkıntı görmeyince normaldir dedim bende. Sata göre 8+5'im bu arada. Neredeyse dört hafta hiç geçmeden ağrı/sizi yaşadım sağ tarafimda. Bence sıkıntı yok, hepimiz farklı farklı yaşıyoruz belirtileri.
Seninki tam ortada canım saklıyor kendiniBenimkine ne diyorsun karından 7+3
Fırsat buldukça bol bol dinlenmeye çalışın, ilaclariniz varsa aksatmayin. İnşallah hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırızBana da doktor önemsiz dese de ağrı arttıkça korktum ama yumurtalık kaynaklı deyince biraz rahatladım. İnşallah sağlıkla atlatırız bu süreci
Bi tarafta olması mı gerekiyor o zaman sata ve yaşıma göre erkek demişti burda biri amaSeninki tam ortada canım saklıyor kendini
Plesentanın sagında solunda oluşuna göre yorum yapıyorum canım seninki tam ortada olabilir erkek genelde ortada duranlar da erkek oluyor saglıkla gelsin inşallahBi tarafta olması mı gerekiyor o zaman sata ve yaşıma göre erkek demişti burda biri ama
İnşallah sağlıklı olsun daPlesentanın sagında solunda oluşuna göre yorum yapıyorum canım seninki tam ortada olabilir erkek genelde ortada duranlar da erkek oluyor saglıkla gelsin inşallah
Seni birde ben darlayabilir miyim ikizlervajinal bakıldıBu vajinal mı canım vajinal ise kıza benziyor