- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
Rubella bende de yüksekti iyi demişti dr digerlerini bilmiyorum canımKızlar toksoplazma testlerini yaptılar bana bugün, bazıları pozitif bazıları negatif, doktoruma sordum henüz yanıt gelmedi, ne oluyor bu
Benden de muhtemelen o bahsettiğin testi isteyecek, hayırlısı bakalımBen çok anlamıyorum da benim de toksoplazma ıgm 0.92 çıkmıştı geçen hafta, bugün avidite sonucum geldi bi sorun yokmuş. İlk yapılan testte hata vardı muhtemelen inşallah seninki de öyledir
Bugün miniğimin kalbini duyduk, 8+2deyiz. Sabah kanamam olmuştu, ödüm koparak ağlaya zırlaya gitmiştim aslında doktora. Çok şükür sorun yokmuş, Allah kimseyi bu korkuyla sınamasın hepimiz miniklerimizi sağlıkla sıhhatle kucaklayalım inşallah
Bu arada ben martta mı doğuruyorum acaba ya, ilk hesapladığımda nisan çıkmıştı şimdi mart gibi hesaplamaya başladım
Bugün miniğimin kalbini duyduk, 8+2deyiz. Sabah kanamam olmuştu, ödüm koparak ağlaya zırlaya gitmiştim aslında doktora. Çok şükür sorun yokmuş, Allah kimseyi bu korkuyla sınamasın hepimiz miniklerimizi sağlıkla sıhhatle kucaklayalım inşallah
Bu arada ben martta mı doğuruyorum acaba ya, ilk hesapladığımda nisan çıkmıştı şimdi mart gibi hesaplamaya başladım
Merhabalar hayırlı olsunMerhaba nisan anneleri bende kısmet olursa nisan annesi olacağım sat 21 Temmuz 5+2 de keseyi gördük haftaya da kalp atışı için çağırdıHali
Yaaaa kuzum çok sevindim. KArından mı duydun peki.
Doktorda 2 makine var diğer odadaki daha iyi ordan karından bakacaktı ki diğer doktor geçmişti hastasıyla, istersen bundan alttan bakalım bekleme dedi ben de tamam dedim alttan olmuş oldu canım. Makine iyiyse karından da duyar seninkini yaniYaaaa kuzum çok sevindim. KArından mı duydun peki.
Peki son soru, alttan bakarken eşini de yanına alıyor mu yoksa eşler duyamıyor muDoktorda 2 makine var diğer odadaki daha iyi ordan karından bakacaktı ki diğer doktor geçmişti hastasıyla, istersen bundan alttan bakalım bekleme dedi ben de tamam dedim alttan olmuş oldu canım. Makine iyiyse karından da duyar seninkini yani
Nasıl belirti arıyorsun meselaMerbaha Kızlar 14 Ağustosta Keseyi gördük 6+2 ydi. 21 Ağustosta Kalp Atışını duyduk 7+2 ydi. Son adetim 30 Haziran. Şuan 8+6 yız hiç bi belirtim yok korkuyorum böyle hiç belirti olmadan ilerleyen var mı ? Yaşım 27 ilk gebeliğim.
BAzılarında hiç olmuyormuş diye okudum. Şanslı grup arasındasınMerbaha Kızlar 14 Ağustosta Keseyi gördük 6+2 ydi. 21 Ağustosta Kalp Atışını duyduk 7+2 ydi. Son adetim 30 Haziran. Şuan 8+6 yız hiç bi belirtim yok korkuyorum böyle hiç belirti olmadan ilerleyen var mı ? Yaşım 27 ilk gebeliğim.
Alıyor alıyor, eşimle beraber geçtik sonra asistanı beni yandaki kısma geçirdi orda çamaşırımı çıkardım çatala çıkarmıyor zaten sedyede oldu, üstüme çarşaf gibi bi örtü verdi sonra doktor girdi, doktor eşime hazırız gelin dedi. Öyle cıscıbıl olmuyor yaniPeki son soru, alttan bakarken eşini de yanına alıyor mu yoksa eşler duyamıyor mu