Bende öyle canım. Tansiyonunu ölçmedim ama çok halsizim. Bugün kafamı kaldıramadım nerdeyse. Başım çok dönüyor benim de. Pazartesi doktora gittiğinde o aydınlatır artık seni. Benzer bir tecrübem olmayınca bişey diyemiyorum. İnşallah en kısa zamanda rahatlarsınSelam kızlar. Benim bugün 6+3 oldu. Son günlerde iyice halsizliğim arttı. Asla ayakta duramıyorum. Tansiyonum sürekli düşük çıkıyor. Mide. bulantım ve baş dönmem var yer ayapımın altından gidiyo sanki. Bunun bir çözümü var mıdır. Tuzlu gıda tüketiyorum bol su içiyorum ancak tansiyonum çıkmıyor.
Ay evet benimki de multivitaminli. Aksam yemeginden sonra iciyorum icebilirsem ama berbat bir sey.Bence doktorunuza danışıp sadece folik asit içeren hap alın ben de multivitaminli folik asit kullanıyordum (efa mom marka) doktorum bu haftalarda buna gerek yok mideni bulandırır diyerek folidays reçete etti.
Kıyamam, bakalım Pazartesi inşallah bir çözüm buluruz. Normal işlerimi yapamıyorum yakında kovulucam. İyice uyurgezer ve halsiz oldum. İnşallah bir kaç hafta sonra tamamen geçmiş olur kuzum ikimizin de.Bende öyle canım. Tansiyonunu ölçmedim ama çok halsizim. Bugün kafamı kaldıramadım nerdeyse. Başım çok dönüyor benim de. Pazartesi doktora gittiğinde o aydınlatır artık seni. Benzer bir tecrübem olmayınca bişey diyemiyorum. İnşallah en kısa zamanda rahatlarsın
Nooooo yeme. Sakatat vs. bunlar yok.Kizlar kokorec yenir mi hamilelikte
İnşallah canım bende okul açılacak bu halde ne yapacağım diye düşünüyorum. Ama bu bir süreç geçecek elbette. Allah bugünümüzü aratmasınKıyamam, bakalım Pazartesi inşallah bir çözüm buluruz. Normal işlerimi yapamıyorum yakında kovulucam. İyice uyurgezer ve halsiz oldum. İnşallah bir kaç hafta sonra tamamen geçmiş olur kuzum ikimizin de.Böylece hamileliğin tadını çıkartmaya başlayabiliriz.
Sakatat katiyen yok, yemeyin.Kizlar kokorec yenir mi hamilelikte
Kızlar ben de bugün 5+6 yım, halsizlik ve uyku hali dışında bir belirtim yok sağa sola dönüp uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum. Gögüslerimde hassasiyet ya da değişim olmadı normal mi acaba bu
Dayanın kızlar 9 da biraz geçiyorİnşallah canım bende okul açılacak bu halde ne yapacağım diye düşünüyorum. Ama bu bir süreç geçecek elbette. Allah bugünümüzü aratmasın
Allah kolaylık versin canım hepimizeDayanın kızlar 9 da biraz geçiyorA Afratafrac ama genel olarak ayakta çok kalmayın çok hızlı yoruluyoruz. Benim artık aşırı belim ağrıyor ben de okulda nasıl ders Anlatcam tüm gün bilmiyorum tabi
Amin kuzum inşallahAllah kolaylık versin canım hepimize
Bende 6+0. Birebir aynıyız. Çok halsizim ve tansiyonum çok düşük 8 6 çıkmıştı sabah. Arada gözlerim kararıyor aniden kalkınca fln. 2 yaşında oğlum var bir de onunla çok ilgilenmem gerekiyor ama gerçekten çok zorlanıyorum. Doktoruma sorucam bende.Selam kızlar. Benim bugün 6+3 oldu. Son günlerde iyice halsizliğim arttı. Asla ayakta duramıyorum. Tansiyonum sürekli düşük çıkıyor. Mide. bulantım ve baş dönmem var yer ayapımın altından gidiyo sanki. Bunun bir çözümü var mıdır. Tuzlu gıda tüketiyorum bol su içiyorum ancak tansiyonum çıkmıyor.
Benimki de 3 yaşında şu an odasında oynuyoruz ama zor duruyorum sanki demir sopalarla dövmüşler beni öyle bir halsizlikBende 6+0. Birebir aynıyız. Çok halsizim ve tansiyonum çok düşük 8 6 çıkmıştı sabah. Arada gözlerim kararıyor aniden kalkınca fln. 2 yaşında oğlum var bir de onunla çok ilgilenmem gerekiyor ama gerçekten çok zorlanıyorum. Doktoruma sorucam bende.
Ben de de aynı durum var şuan dizimde bacağımda çıktıKızlar bacağımda bir leke var çok korkuyorum Eki Görüntüle 3293897
Burada paylaşırız o zaman, belki birimizinki farklı bişi önerir filan.Bende 6+0. Birebir aynıyız. Çok halsizim ve tansiyonum çok düşük 8 6 çıkmıştı sabah. Arada gözlerim kararıyor aniden kalkınca fln. 2 yaşında oğlum var bir de onunla çok ilgilenmem gerekiyor ama gerçekten çok zorlanıyorum. Doktoruma sorucam bende.
Baş dönmesi de fena ya yerinde olsam cumaya çekerdim doktoru belki bi çözümü olur, gün içinde evde de teksen sorun olmasın Allah korusun. Yarın benim kalp duyulursa seninki de duyulur cumaya, aynı gün yumurtlama olduBurada paylaşırız o zaman, belki birimizinki farklı bişi önerir filan.
Kızlar 7+2 kese ve kalp atısı duyuldu ıns bundan sonrası herkes ıcın güzel olurMerhabalar güzel Nisan anneleri
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. Hali 33 15 Temmuz 5+1 6+1 ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? Karusel 29 18 Temmuz 5+2 ? ? @ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? strudel 36 19 Temmuz 5+0 ? @difembahyaa 28 3 Temmuz 6+5 6+5 ? @Eksi_Elma 34 6 Temmuz ? ? ? @Ranaz 30 5 Temmuz ? ? @Beetul12 30 28 Haziran 4+5 6+2 @kayaaaaaddd 30 25 Haziran 4+5 6+4 @tospalak 28 26 Haziran 5+0 7+3 @Meine Sterne 36 8 Temmuz 6+0 6+0 E esragirgin 30 22 Temmuz 5+3 @mimoza2015 41 1 Temmuz 5+2 6+5 @muggle1 28 7 Temmuz 5+3 6+0 @mansure97 26 23 Temmuz @2kedianasi 27 23 Temmuz 5+1 @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz 5+0 7+0 @greatcook 27 5 Temmuz 5+3 @aslanburcumuhendis 30 12 Temmuz @Eternal_8 28 20 Temmuz 4+6 A Afratafrac 34 19 Temmuz @kelebek012 31 21 Haziran 5+2 6+4 S snkk 26 25 Haziran 4+5 7+2 @dasistmasist 25 6 Temmuz 6+4 7+5 P pdrci16 34 19 Temmuz X xDerinMavix 34 2 Temmuz 5+1 6+5 @difficult woman 30 9 Temmuz 4+4 6+6 @Bright-1619 36 15 Temmuz @Patilianne86 37 6 Temmuz 5+4 7+1 G Gamgusar 31 1 Temmuz 5+1 7+2 @seeymaaa 26 9 Temmuz 5+2 @INKZINKMINK 40 14 Temmuz 5+4 IADK 36 15 Temmuz 6+3 @tubish_19 30 14 Temmuz 4+5 E evdekiliyakat 26 6 Temmuz @mehtap49 30 24 Temmuz 4+4 @fatos1717 27 7 Temmuz 6+5 @cerenay000 39 15 Temmuz 5+3
Hayırlı olsun canım liste icin etiketledıysenız lıtfen bilgileri tam yazıp tekrar etıketleyınKızlar 7+2 kese ve kalp atısı duyuldu ıns bundan sonrası herkes ıcın güzel olur