• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    44
Kızlar ya az önce yatıyordum bi anda hapşırdım inanılmaz bir ağrı saplandı kasıklarıma. 3-5 sn sürdü ve hemen geçti. Ama çok korktum bebeğime bir şey olmuş mudur ya 🥹
Bende de bı kaç gün önce oldu anı hareket olmasın diye kasildim bide çok şükür bişey yok merak etme canım normal

Ben de eşimin atandığı yere gittim. Eşim Ögretmen😅 şimdi memlekete geldik ama tabi ikizler doğdu. Bir de prematüre doğdular. Evde İhtisas yaptım sayılır 😅

Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa tabi ki 😊

Çok güzel yaa. Harika bir topik olacak. Her meslekten var 😅😍
Benim de eşim öğretmen 😂 35 haftada doğan tostos bir oğlum var. Bir de ikizi olsaydı diye düşündüm dee 😂 Allah yardımcın olsuuun çok zor 🌸

Benim 6. Haftada başladı pek kusma yasamadim 3 4 defa kustum ama garip bi sekilde midemi en çok bulandiran şey su. Su içmeye özen gösteriyorum ama içince midem alt üst oluyor hele birde karnım açsa 😵‍💫 dün kahvaltidan önce 1bardak su ictim ve ictigim suyu çıkarttım direk sadece su kustum normal mi bu
Bende de ayni durum var. Sabah ac karnina su ictigimde direkt cikartiyorum. Gerci her sabah uyandigimda midem cok kotu oluyor ama su cok tetikliyor. Eskiden oyuncak bebekler vardi ya agizdan su verirdik direkt asagidan cikardi 😂 suyu icmemle geri gelmesi bir oluyor 😂 Prilam iyi geldi ama onuda cok kullanmak istemiyorum uyku yapiyor 🙄

Kızlar iyi geceler, 12 gibi tuvalete kalktım inanılmaz bir kanama oldu acile gittim bebeğin kalp atışı var, çevresinde kanama bölgesi de göremediler ama istirahat verdi.
Bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum 7+5 normalde ultrasonda 7+1 ile uyumlu 1 cm dedi bu normal mi? Gerilik mi var? Daha önce bir kaybım olduğu için çok gerildim. Acildeki doktor Progestan verdi ama "düşüğe engel olduğu gibi kanı uyanmasın" dedi. Kalp atış hızını sordum anlamlı bir sonuç vermez dedi onu da söylemedi.

Kızlar iyi geceler, 12 gibi tuvalete kalktım inanılmaz bir kanama oldu acile gittim bebeğin kalp atışı var, çevresinde kanama bölgesi de göremediler ama istirahat verdi.
Bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum 7+5 normalde ultrasonda 7+1 ile uyumlu 1 cm dedi bu normal mi? Gerilik mi var? Daha önce bir kaybım olduğu için çok gerildim. Acildeki doktor Progestan verdi ama "düşüğe engel olduğu gibi kanı uyanmasın" dedi. Kalp atış hızını sordum anlamlı bir sonuç vermez dedi onu da söylemedi.
Başlangıç haftalarda bir hafta geri bir hafta ileri cok da bir anlam ifade etmez bence. İleri haftalarda ölçümlerle beraber bir gerilik olursa iste o zaman fikkat etmek lazım. Baş çevresi olur karın çevresi olur mesela. Sen içini ferah tut. Benimki tamamen bir hafta geride geliyor. Kanama neden kaynaklı olmuş olabilir? Çok utanarak söylüyorum gerçekten afedersiniz ama cinsel birlikteliğe devam ediyor musunuz? Bu gibi durumlarda vajende bazen kanama olabiliyor, kırmızı renkte geliyor bu yüzden. Gerçekten sadece buna yorumlamak istiyorum, başka kötü şeyleri düşünmek istemiyorum. Ayağını yükseltip sırt üstü yat lütfen. Ailenden birini ev işleri ve yemek için çağırabilirsin. Yerinden kalkma. İnşallah hakkında hayırlısı olur, geçmiş olsun tekrardan ❤️

Canım, yaşadığın bu endişe ve belirsizlik duyguları, çok anlaşılır. Şu anda bebeğinin kalp atışlarının duyulmuş olması pozitif bir işaret, bunu hatırlamak sana biraz rahatlık verebilir. Ultrason ölçümleri bazen birkaç gün farklılık gösterebilir, bu da genellikle normal kabul edilir. Doktorun bir sorun belirtmediği sürece, bebeğin gelişimiyle ilgili büyük bir kaygı taşımana gerek yok.

Progestan, birçok hamilelikte destekleyici olarak kullanılan bir ilaç. Doktorun seni ve durumu değerlendirerek vermiş, yani eminim ki faydalı olacağını düşünmüştür. İstirahat etmek ve kendini yormamak şu anda yapabileceğin en iyi şey. Kendine nazik davran ve içinden gelen korkuları birine anlatmak istersen destek almaktan çekinme. Şu an ihtiyacın olan şey sakinlik ve bedenine güvenmek. ❤️

Başlangıç haftalarda bir hafta geri bir hafta ileri cok da bir anlam ifade etmez bence. İleri haftalarda ölçümlerle beraber bir gerilik olursa iste o zaman fikkat etmek lazım. Baş çevresi olur karın çevresi olur mesela. Sen içini ferah tut. Benimki tamamen bir hafta geride geliyor. Kanama neden kaynaklı olmuş olabilir? Çok utanarak söylüyorum gerçekten afedersiniz ama cinsel birlikteliğe devam ediyor musunuz? Bu gibi durumlarda vajende bazen kanama olabiliyor, kırmızı renkte geliyor bu yüzden. Gerçekten sadece buna yorumlamak istiyorum, başka kötü şeyleri düşünmek istemiyorum. Ayağını yükseltip sırt üstü yat lütfen. Ailenden birini ev işleri ve yemek için çağırabilirsin. Yerinden kalkma. İnşallah hakkında hayırlısı olur, geçmiş olsun tekrardan
❤️
Canım, yaşadığın bu endişe ve belirsizlik duyguları, çok anlaşılır. Şu anda bebeğinin kalp atışlarının duyulmuş olması pozitif bir işaret, bunu hatırlamak sana biraz rahatlık verebilir. Ultrason ölçümleri bazen birkaç gün farklılık gösterebilir, bu da genellikle normal kabul edilir. Doktorun bir sorun belirtmediği sürece, bebeğin gelişimiyle ilgili büyük bir kaygı taşımana gerek yok.

Progestan, birçok hamilelikte destekleyici olarak kullanılan bir ilaç. Doktorun seni ve durumu değerlendirerek vermiş, yani eminim ki faydalı olacağını düşünmüştür. İstirahat etmek ve kendini yormamak şu anda yapabileceğin en iyi şey. Kendine nazik davran ve içinden gelen korkuları birine anlatmak istersen destek almaktan çekinme. Şu an ihtiyacın olan şey sakinlik ve bedenine güvenmek. ❤️
Kızlar öncelikle çok teşekkür ediyorum güzel mesajlarınız için
Evet cinsellik sonrası oldu doktor bir süre hiçbir şekilde olmasın dedi.
Bebek ve çevresinde kanama alanı yoktu nasıl o kadar kanama oldu bilmiyorum, yine çok korktum gerçekten.
Evde istirahat edeceğim şimdi işe gitmeyeceğim bu hafta. Gün içinde de kendi doktoruma giderim muhtemelen 💜

Kızlar öncelikle çok teşekkür ediyorum güzel mesajlarınız için
Evet cinsellik sonrası oldu doktor bir süre hiçbir şekilde olmasın dedi.
Bebek ve çevresinde kanama alanı yoktu nasıl o kadar kanama oldu bilmiyorum, yine çok korktum gerçekten.
Evde istirahat edeceğim şimdi işe gitmeyeceğim bu hafta. Gün içinde de kendi doktoruma giderim muhtemelen 💜
Geçmiş olsun tekrardan. Geçen benim de lekelenmem olduğunda böyle bir durum olmuştu. Doktor en az 12 haftaya kadar yasak dedi. Dikkat et kendine ❤️

Gunaydınnnn sıcak yatağından çıkmak zorunda olmayanlar benim yerimede yorganınıza sarılın okul yolları beni bekler🤗🤗

Eklentiler

• IMG_20241127_080242.jpg
    IMG_20241127_080242.jpg
    160 KB · Görüntüleme: 36
Gunaydınnnn sıcak yatağından çıkmak zorunda olmayanlar benim yerimede yorganınıza sarılın okul yolları beni bekler🤗🤗
Ayy 4 sene muşta çalıştım bende bir köy okulunda şu manzara beni oralara götürdü şimdiii Allah kolaylık versin kaza bela vermesin inşallah iyi dersler hocam 🫶

Kızlar sata göre 5 hafta 4 günlük hamileyim, adet sancısı gibi kasıklarım da ve belim de ağrılarım oluyor bazen şiddetleniyor bazen azalıyor normal mi

Back