Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya az önce yatıyordum bi anda hapşırdım inanılmaz bir ağrı saplandı kasıklarıma. 3-5 sn sürdü ve hemen geçti. Ama çok korktum bebeğime bir şey olmuş mudur ya 🥹
Bende de bı kaç gün önce oldu anı hareket olmasın diye kasildim bide çok şükür bişey yok merak etme canım normal

Ben de eşimin atandığı yere gittim. Eşim Ögretmen😅 şimdi memlekete geldik ama tabi ikizler doğdu. Bir de prematüre doğdular. Evde İhtisas yaptım sayılır 😅

Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa tabi ki 😊

Çok güzel yaa. Harika bir topik olacak. Her meslekten var 😅😍
Benim de eşim öğretmen 😂 35 haftada doğan tostos bir oğlum var. Bir de ikizi olsaydı diye düşündüm dee 😂 Allah yardımcın olsuuun çok zor 🌸

Benim 6. Haftada başladı pek kusma yasamadim 3 4 defa kustum ama garip bi sekilde midemi en çok bulandiran şey su. Su içmeye özen gösteriyorum ama içince midem alt üst oluyor hele birde karnım açsa 😵‍💫 dün kahvaltidan önce 1bardak su ictim ve ictigim suyu çıkarttım direk sadece su kustum normal mi bu
Bende de ayni durum var. Sabah ac karnina su ictigimde direkt cikartiyorum. Gerci her sabah uyandigimda midem cok kotu oluyor ama su cok tetikliyor. Eskiden oyuncak bebekler vardi ya agizdan su verirdik direkt asagidan cikardi 😂 suyu icmemle geri gelmesi bir oluyor 😂 Prilam iyi geldi ama onuda cok kullanmak istemiyorum uyku yapiyor 🙄

X