• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
29 temmuz benimde.bazen usg ilerde görünüyor bazen tam haftasında oluyor.ben 16 da hissetmiştim ama bu sabahki kadar değil.benimde ilk canım.bazen sol tarafa yumru şeklinde geliyor dokunuyorum bı sure kalıyoruz birlikte 😅sonra gidiyor 😂inşallah bu günleri mumla aramayiz tekmelerden 😂
Benim de bir kaç gün ileri atıyor bazen tam haftasında oluyor. Çok güzel bir his ya ❤️ son aylarda tekmeleri daha güçlü olacak tabi muhtemelen ararız bu günleri

Ay büyüsünler🥰dinlendim bi de bol su içtim şuan iyiyiz.evet bu haftalardan sonra yukarı çıkıyorlarmış makatta kabızlıktan dolayı olabilir canım sabahları limonlu su ve kuru kayısı yiyorum ben geçti kabizligim
Ben kabız hiç olmadım canım, maşallah diyeyim. Belki genişlediği için rahim bağırsaklara filan baskı yapiyordur bilemedim.

Kızlar kabızlık yaşayanlar için kabızlığın alasını yaşamış biri olarak bir haftadır yediğim çirle sorunum azaldı hatta geçti diyebilirim kızlar hiçbir şey ise yaramıyordu ilaç dahi çir benim bu durumumu düzeltti üç gündür rahat yiyorum rahat çıkıyorum yok böyle bişey kabızlık çeken varsa çir yesin 😄😄

Neler aldın canım? Geçen gün bende gittim cidden uygun şeyler vardı.
Kuzu lansinohun 160 ml lik biberonunu aldim battaniye muslik ortuler ve agiz silme mendillerinden aldm cinsiyeti bekliyorum 1 2 gune ogreniriz philips aventin emzigini alicam bir taned3 philips awent biberon alicam ama lansinoh biberon 260 liraya geldi baya uygun

Kuzu lansinohun 160 ml lik biberonunu aldim battaniye muslik ortuler ve agiz silme mendillerinden aldm cinsiyeti bekliyorum 1 2 gune ogreniriz philips aventin emzigini alicam bir taned3 philips awent biberon alicam ama lansinoh biberon 260 liraya geldi baya uygun
Sağlıkla kullanın. 🌸 Bende müslin örtüler aldım çok uygundu gerçekten🫠 bebek kamerasına baktık ama indirim yoktu onlarda. Babymall çok uygun e-bebektense orası tercihim.

Düğünümü olup Antep e geldiğimde 56 kiloydum. 70 le hamile kaldım arada 6 sene ve 1 çocukta var tabi 😂 ama bu bataktan da çıkmak lazım sonu yok 😂

Sağlıkla kullanın. 🌸 Bende müslin örtüler aldım çok uygundu gerçekten🫠 bebek kamerasına baktık ama indirim yoktu onlarda. Babymall çok uygun e-bebektense orası tercihim.
Benimde canim aynen cokta harika.urunler var bebek arabalarina besiklere hayran kaldm.sanirim hepsini ordan alicam

16. Haftalarda miğde yanması başlayanlar var mı? Hayatımda hiç miğdem yanmamıştır cayır cayır şuan.

Back