- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.641
Kızlar antep e gezmeye geldim.buranin en buyik awm si hangisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Primemal canimKızlar antep e gezmeye geldim.buranin en buyik awm si hangisi
En büyüğü premimal olması lazım canım sanko park ve form avm var onlar oraya göre daha küçük gibi hoşgeldin bu aradaKızlar antep e gezmeye geldim.buranin en buyik awm si hangisi
Kebaba Halil ustaya git ha ben bayılıyorum,lokumları efsoKızlar antep e gezmeye geldim.buranin en buyik awm si hangisi
Urfa tike ye geldik.porsiyonlarin çok büyük olması hariç Bi sorun yok gayet güzelKebaba Halil ustaya git ha ben bayılıyorum,lokumları efso
Hoş bulduk teşekkür ederiz premimal kaldığımız yere de yakinEn büyüğü premimal olması lazım canım sanko park ve form avm var onlar oraya göre daha küçük gibi hoşgeldin bu arada
Benim de bir kaç gün ileri atıyor bazen tam haftasında oluyor. Çok güzel bir his ya son aylarda tekmeleri daha güçlü olacak tabi muhtemelen ararız bu günleri29 temmuz benimde.bazen usg ilerde görünüyor bazen tam haftasında oluyor.ben 16 da hissetmiştim ama bu sabahki kadar değil.benimde ilk canım.bazen sol tarafa yumru şeklinde geliyor dokunuyorum bı sure kalıyoruz birlikte sonra gidiyor inşallah bu günleri mumla aramayiz tekmelerden
Ben kabız hiç olmadım canım, maşallah diyeyim. Belki genişlediği için rahim bağırsaklara filan baskı yapiyordur bilemedim.Ay büyüsünlerdinlendim bi de bol su içtim şuan iyiyiz.evet bu haftalardan sonra yukarı çıkıyorlarmış makatta kabızlıktan dolayı olabilir canım sabahları limonlu su ve kuru kayısı yiyorum ben geçti kabizligim
O da güzel kalacaksaniz yarında Halil ustayı deneyin lahmacunu da iyidir Antep usulüUrfa tike ye geldik.porsiyonlarin çok büyük olması hariç Bi sorun yok gayet güzel
Antep'te yaşasam 1000 kilo olurdum herhalde. bayılıyorum mutfağına.O da güzel kalacaksaniz yarında Halil ustayı deneyin lahmacunu da iyidir Antep usulü
Neler aldın canım? Geçen gün bende gittim cidden uygun şeyler vardı.Kizlar ankara babymall ugrayin derim ciddi guzel ve uygun fiyatli seyler var bilginiz olsun
Düğünümü olup Antep e geldiğimde 56 kiloydum. 70 le hamile kaldım arada 6 sene ve 1 çocukta var tabi ama bu bataktan da çıkmak lazım sonu yokAntep'te yaşasam 1000 kilo olurdum herhalde. bayılıyorum mutfağına.
Kuzu lansinohun 160 ml lik biberonunu aldim battaniye muslik ortuler ve agiz silme mendillerinden aldm cinsiyeti bekliyorum 1 2 gune ogreniriz philips aventin emzigini alicam bir taned3 philips awent biberon alicam ama lansinoh biberon 260 liraya geldi baya uygunNeler aldın canım? Geçen gün bende gittim cidden uygun şeyler vardı.
Cook tesekkur ederim insallaahCanım hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Sağlıkla kullanın. Bende müslin örtüler aldım çok uygundu gerçekten bebek kamerasına baktık ama indirim yoktu onlarda. Babymall çok uygun e-bebektense orası tercihim.Kuzu lansinohun 160 ml lik biberonunu aldim battaniye muslik ortuler ve agiz silme mendillerinden aldm cinsiyeti bekliyorum 1 2 gune ogreniriz philips aventin emzigini alicam bir taned3 philips awent biberon alicam ama lansinoh biberon 260 liraya geldi baya uygun
Benim de teyzem orada yaşıyor. Orada yediğim yemekleri başka yerde yemedim harika bir yerDüğünümü olup Antep e geldiğimde 56 kiloydum. 70 le hamile kaldım arada 6 sene ve 1 çocukta var tabi ama bu bataktan da çıkmak lazım sonu yok
Düğünümü olup Antep e geldiğimde 56 kiloydum. 70 le hamile kaldım arada 6 sene ve 1 çocukta var tabi ama bu bataktan da çıkmak lazım sonu yok
Benimde canim aynen cokta harika.urunler var bebek arabalarina besiklere hayran kaldm.sanirim hepsini ordan alicamSağlıkla kullanın. Bende müslin örtüler aldım çok uygundu gerçekten bebek kamerasına baktık ama indirim yoktu onlarda. Babymall çok uygun e-bebektense orası tercihim.