Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya doğum paketini direk hastaneyle anlaşıp alıyorsunuz ya, ben şimdi özel kliniğe gidiyorum, fiyat sordum bana 60 bin dediler, Medical Park yada Liv secebilirsin ikisiyle de çalışıyoruz dediler doktorum doc ve perinatolog. Özel klinikte de paketi önceden alabiliyor muyuz acaba ya bilen var mı? Ocaktan sonra bı kazık daha yemek istemiyorum vallahi 60 bin de fazla bence çünkü Antep şartlarinda.
Doğumla birlikte 60 bin mi ? O zaman iyi
Bence kliniğe sorun
Ben medicale sordum ,pesin almiyoruz dedi ocaktan sonra fiyat degisir dedi ,liv ise pesin aldiklari icin ocaktan sonra zam gelse de etkilemeyecegini soyledi
Bende liv düşünüyorum, doğum paketi uygun geldi

Biz özel doktorumuzla anlaştık, mevcut fiyattan ama hastane fiyatında 2025 de değişiklik olursa az da olsa yansıyacak. Kardeşimide o doğurtmuştu kardeş indirimizde var. Şimdiden bir rakam alıp ne olacağını bilmekte fayda var.
Ya bencede öyle , özel sağlık sigortası vardı bizde, şirketin yaptigi poliçe ve gebelikte planlı olmadigi için 2024 için limit 20 bin gibi komik bı rakamdi, o da en azından muayeneleri karsiliyo şimdi, faturayı yükleyip parasını alıyorum. 2025 te police yenilenecek. Doğumun küçük bı kısmını ve muayene ücretlerini karşılar diye düşünüyorum. Tercihim de muhtemelen Liv olacak, ilk dogumum ordaydi ve memnun ayrıldık çok şükür. Bende bu kontrolde netlestireyimde sonradan supriz yasamayalim

Bence kliniğe sorun
Ben medicale sordum ,pesin almiyoruz dedi ocaktan sonra fiyat degisir dedi ,liv ise pesin aldiklari icin ocaktan sonra zam gelse de etkilemeyecegini soyledi
İşte doğum ve 1 gece hastane falan 60 bin. Extra başka bişey almıyorlar. Bana da aksine çok geldi ya bilmiyorum, Antep ortalamasına göre çok.

İşte doğum ve 1 gece hastane falan 60 bin. Extra başka bişey almıyorlar. Bana da aksine çok geldi ya bilmiyorum, Antep ortalamasına göre çok.
Antepte medical point bana 100 bin çekti doğum paketine ,muayeneleri kan testleri vs hepsi dahil
Sadece doğum ve sonrası bebek ile ilgili kontrollere de 27 küsür mu ne dedi ,ama muayene falan yok içinde
Üstelik ikisi içinde peşin almadıkları için ocaktan sonra zam geleceğini söyledi
O yüzden iyi gibi geldi bana söylediğiniz

Antepte medical point bana 100 bin çekti doğum paketine ,muayeneleri kan testleri vs hepsi dahil
Sadece doğum ve sonrası bebek ile ilgili kontrollere de 27 küsür mu ne dedi ,ama muayene falan yok içinde
Üstelik ikisi içinde peşin almadıkları için ocaktan sonra zam geleceğini söyledi
O yüzden iyi gibi geldi bana söylediğiniz
60 bin sadece doğum, muayeneler filan dahil değil. Doğum +1 gece hastane + bebeğin ilk kontrolleri + 1 ay sonra gittiğin kontrol işte. Doğum öncesini kapsamıyor. Doktorun muayenesi 5 bin Zaten. Tuncay yüce ye gidiyorum. Senin doktorun kim nereye gidiyorsub

Bence kliniğe sorun

Ben Mersin Medicalden aldım doğum paketimi. hastanenin webinden form doldurdum genel müdürlükten arayıp fiyat vermişlerdi. Sonra hastanedeki temsilciyle de görüştük ödeme yaptık. Eylülde almıştık sanırım 75 bin. fotoğraf çekimi bile vardı pakette

Canım aynı gidiyoruz senle.bende bugün net hissettim bende önce uyanmış pıt pıt biseler yapıyordu çok güzel bı duygu 🥰
aaa aynıymışız oley 🥰 Senin son adetin neydi canım 30 Temmuz benim, :) ya çok garip ben resmen bir çıkıntı gibi hissettim sanki böyle geriliyormuş gibi sola resmen baskı yaptı yumru gibi oldu :KK70: dönüyordu belki de çok tatlı yaaa. Benim ilk minnoşum 20 gibi hissedersin diyorlardı hep 2 gündür bayağı aktifim belki de onun etkisiyle oldu diyorum. Bir an önce güçlensinler de daha çok hissedelim:anne:

Hadi inşallah 🥰 paket almadan önce muayeneye gidip doktorunu da gör. İçin tam rahat etsin. 🤗
Haftaya gideceğim çok iyi demişler doktorla ilgili devlette filan da çalışmış bir görüşelim bakalım. Hem de kontrolü öne çekmiş olurum bebişkomu erken görürüm :KK70:

Valla zor oluyor beklemek biraz. Bende şimdi 19 aralığı beklicem detaylı ultrasonu🙈
Ben de yeni bir hastane ile doğum paketi görüşeceğim o yüzden bir hafta öne çektik randevuyu :) muhtemelen ay sonuna doğru benim de detaylı ultrason olur onun için de ayrı heyecanlıyım yaaaa

Kızlar sabahtan beri rahimde ağrı var ara ara gelip gidiyor var mı bu haftalarda böyle olan 17+2
Benim de var canım makattan da oluyor arada. Bir de ben bu hafta yukarı çıktı gibi hissediyorum sanki göbek deliğimin hemen altında. Hareket ettiğinde ya da dinlendiğinde geçiyorsa endişelenme büyüyor minnak kuzular :)

Haftaya gideceğim çok iyi demişler doktorla ilgili devlette filan da çalışmış bir görüşelim bakalım. Hem de kontrolü öne çekmiş olurum bebişkomu erken görürüm :KK70:
Cok sevindim, inşallah en guzel anlarinıza guzel bir ortak olur. En güzeli de zaten onu görmek 🥹 ben önümüzdeki ayın 7 sinde gideceğim nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. En son bu ayın 12 sinde gördüm.🥲

60 bin sadece doğum, muayeneler filan dahil değil. Doğum +1 gece hastane + bebeğin ilk kontrolleri + 1 ay sonra gittiğin kontrol işte. Doğum öncesini kapsamıyor. Doktorun muayenesi 5 bin Zaten. Tuncay yüce ye gidiyorum. Senin doktorun kim nereye gidiyorsub
B3n devlete gittim bu zamana kadar
Şimdi özel bakıyorum
Liv de muhtemelen merve hanımı seçeceğim
Seninki bayaa yüksekmiş

Ben Mersin Medicalden aldım doğum paketimi. hastanenin webinden form doldurdum genel müdürlükten arayıp fiyat vermişlerdi. Sonra hastanedeki temsilciyle de görüştük ödeme yaptık. Eylülde almıştık sanırım 75 bin. fotoğraf çekimi bile vardı pakette
Evet evet buradaki 100 binin içerisinde de foto çekimi va her şey var
Ama aynı içerik liv hastanesinde de var
Muayene
Oda susleme
Foto çekimi
Doğum sonrası 1er seans anneye diyetisyen cilt bakımı psikolog vs vs
Bu zamana kadar devlete gittiğim için, bazı tetkikler ve muayeneler çıkınca 54 bin gibi bisey dediler

B3n devlete gittim bu zamana kadar
Şimdi özel bakıyorum
Liv de muhtemelen merve hanımı seçeceğim
Seninki bayaa yüksekmiş
Ben hastane ortamından da hiç hoslanmadigim için klinik seçiyorum. İlk gebeligimde de aynı doktora gittim. Tuncay hoca Liv de de hasta bakıyordu. Hala bakiyosa degerlendir. Çok tatlı birisi. Pamuk gibi geçiyor süreçler

aaa aynıymışız oley 🥰 Senin son adetin neydi canım 30 Temmuz benim, :) ya çok garip ben resmen bir çıkıntı gibi hissettim sanki böyle geriliyormuş gibi sola resmen baskı yaptı yumru gibi oldu :KK70: dönüyordu belki de çok tatlı yaaa. Benim ilk minnoşum 20 gibi hissedersin diyorlardı hep 2 gündür bayağı aktifim belki de onun etkisiyle oldu diyorum. Bir an önce güçlensinler de daha çok hissedelim:anne:
29 temmuz benimde.bazen usg ilerde görünüyor bazen tam haftasında oluyor.ben 16 da hissetmiştim ama bu sabahki kadar değil.benimde ilk canım.bazen sol tarafa yumru şeklinde geliyor dokunuyorum bı sure kalıyoruz birlikte 😅sonra gidiyor 😂inşallah bu günleri mumla aramayiz tekmelerden 😂

Benim de var canım makattan da oluyor arada. Bir de ben bu hafta yukarı çıktı gibi hissediyorum sanki göbek deliğimin hemen altında. Hareket ettiğinde ya da dinlendiğinde geçiyorsa endişelenme büyüyor minnak kuzular :)
Ay büyüsünler🥰dinlendim bi de bol su içtim şuan iyiyiz.evet bu haftalardan sonra yukarı çıkıyorlarmış makatta kabızlıktan dolayı olabilir canım sabahları limonlu su ve kuru kayısı yiyorum ben geçti kabizligim

X