• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Benim bir gebelik kaybım var.. o zaman da pozitifi görüp on gün sonra gitmiştim kan vermedim. boş gebelik olduğu için sonlandı ama başka bi problem yaşamadım.. şimdi hem sağlıklı mı diye erkenden kontrol etmek istiyorum hem de sağlıksız olsa bile mecbur süreci beklemem gerektiği için kendimi durduruyor iç sesim. Rutin kan için aile hekimine gitmek mantıklı.
İnşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.
Allah korusun Boş gebelikte olsa dış gebelikte olsa her halükarda 7 den sonra netleşiyor herşey. İlk gebeligimde gitmiştim ama. Şimdi çocuklar da olduğu için beklemek daha mantıklı geliyor. Tabi bu benim düşüncem 😊

Kızlar banada dua edir 12 gün var daha inşallah tutmuştur😊

Canım benim şimdi derin bir nefes al. Şu an herhangi bir sorun yok. Her şey yolunda gidiyor. Bazı şeyleri kontrol edemiyoruz ne yazık ki her şey olacağına varacak fakat şu an aslında sorun oldugu belli olmayan bir şey için sanki sorun varmış gibi kaygilaniyorsun. ❤️ Her şeyin yolunda oldugunu hatırlat kendine bol bol nefes al canım. Her şey güzel olacak inan 💐
Tam bunu duymaya ihtiyacım vardı 🥰

Kızlar hepiniz beta hcg verip değer takip edecek misiniz? Ben bu değer takip etme işini çok gerici buluyorum, bir on gün bekleyip doktora gitsem olmaz mı
Ben takip etmeyecegim canım. Haftaya bir tutin kan kontrolü için sağlık ocağına gidicem. 8. hafta da doktora giderim. ❤️

Kızlar bende aranıza katılabilir miyim😍 idrar testlerim pozitif çıktı bu sabah sağlık ocağına kan verdim sonuç bekliyorum. Sat göre 1 Ağustos görünüyor ❤️
Ay bir sürü 1 ağustos olduk 🥰 hoşgeldin canım aramıza 🥰 sağlıkla ilerlesin gebeliğin ❤️

Kızlar sol kasık ağrım var normal mi sizce? Geçen gebeliğimde olmamıştı :( dış gebeliktir diye korkuyorum

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Merhaba kızlar benim sat 17 ekim doktora 23 kasımda gittim 3 haftalık gebesin dedi doğumum hangi aya denk geliyor temmuzmu agustosmu

tabloyu kim doldurcakkk ne zaman başlicaz tablo yapmaya nasıl yürüyor o işler :D

Kızlar sol kasık ağrım var normal mi sizce? Geçen gebeliğimde olmamıştı :KK43: dış gebeliktir diye korkuyorum
Canım ya kasık ağrısı genelde normal tek taraflı da oluyordu benim diğer gebeliklerimde de o ayırt edici bir şey değil. Rahmin sana dinlen diyor. Biraz uzan sakinleş ve kafanı dağıt geçecektir ❤️
Merhaba kızlar benim sat 17 ekim doktora 23 kasımda gittim 3 haftalık gebesin dedi doğumum hangi aya denk geliyor temmuzmu agustosmu
2 kasım son adet tarihinmis gibi düşünerek hesaplaman lazım. Ağustos gorunuyor ❤️

tabloyu kim doldurcakkk ne zaman başlicaz tablo yapmaya nasıl yürüyor o işler :KK70:
Yönetmek isteyen gönüllü olunca editörlere yazıyor. Onu atıyorlar ama daha erken bence 🙈 ha ben gönüllüyüm doyirsan hemen seni yapalım yönetici 🤭

Back