• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Kızlar doktorum bana multivitamin yazdı ama hap olduğu için yutamıyorum size doktorunuzun önerdiği suda eriyen yada çiğnenebilir multivitamin veren var mı?
Hap yutma videoları yayıldı instagramda son birkaç gündür, ben denedim muhteşem kolaylık kocaman hapları hiç anlamadan yuttum, şaşırdım kaldım, siz de deneyebilirsiniz bence. Hapı ağzınıza alıp üstüne suyu alarak başınızı öne doğru eğiyorsunuz, o şekilde yutmayı deniyorsunuz, çok kolay, hiç anlamadan kayıyor gidiyor.

9. Haftadan Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Alt karnimda bariz bir şişlik vardı on gündür gaz vs değil gebelik şişliği. Ama bu sabah diğer günlere göre çok dinmis gibi. Kötü bişi yoktur dimi gerçekten çok endişelendim hastaneye gitsem mi acaba? Randevu falan zaten yok özele gidersem eğer. 7+2 de gitmiştim en son

Kızlar folik asit dışında herhangi bir takviye kullanıtoe musunuz? Kaçıncı haftadan sonea kullanılmaya başlanıyor acaba ? Bir de folik aiti kaçıncı haftaya kadar kullanıyoruz. Doktora soracağım elbette fakt şuan aniden merak ettim🤣
Benim 2 paket bitti hatta en son gittiğimde çok az kaldı devam edeceğim mi dedim tabiki 20. haftaya kadar devam demişti
doktordan doktora değişiyor valla :)

9. Haftadan Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Alt karnimda bariz bir şişlik vardı on gündür gaz vs değil gebelik şişliği. Ama bu sabah diğer günlere göre çok dinmis gibi. Kötü bişi yoktur dimi gerçekten çok endişelendim hastaneye gitsem mi acaba? Randevu falan zaten yok özele gidersem eğer. 7+2 de gitmiştim en son
benim de aynı şekilde sormuştum normal demişti ilk 3 ay yaşanan şeyler
karnın şişliği, karın sertleşmesi ,karın ağrısı diye belirtmişti akıntıya dikkat et sadece anı kalkma hızlı yürüme dedi
kan değerlerinize bakıldı mı

Kızlar ikili test sonucum geldi bir sorun yok çok şükür doktor renkli ultrason için randevu al dedi kaçıncı haftaya almam lazım sormayı unuttum ayrıntılı ultrason ve renkli ultrason farklı şeyler mi
Gözünüz aydın ☺️ Renkli ultrason diye bir şey duymadım. Ayrıntılı mı demek istedi acaba eğer oysa 19-23 haftalar arasında yapılıyor diye hatırlıyorum ama ben ilk gebeliğimde 21. Haftada gitmiştim.

Kaçıncı haftada girdiniz acaba randevu için hasta kayıtta renkli doppler yazıyordu perinatalog yapmıyordur sanırım öyle bi şey demedi yoğunmuş randevu alamadım özellere bakıcam
Detaylı ultrason sanırım renkli doppler dediği.. Cihazı olan kadın doğumcularda bakabiliyor genellikle özel muayenesi olanlarda olma ihtimali daha fazla kadın doğumcuysa.. Perinatolog veya radyoloji uzmanıda olabiliyor. İlkinde 4 tane isim verdi doktorum bana yakın radyoloji uzmanı vardı ona gittim. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama biz Antalya da özel bir hastaneyi aramıştık hem fiyat hem randevu için geri dönüş yapmadılardı. Böyle de oluyor 🙈

Aaa öyle mi? İnternetten de baktım her yerde 3 ay a kadar deniyor. Tabi bakalım benim doktorum ne diyecek
Ben su an premama kullaniyorum, icinde folik asit de var, hamileligin sonuna kadar bunu kullancakmisim. Her doktorun yonlendirmesi farkli oluyor.

Icerigi: Balık Yağı, DHA, EPA, Probiyotik Organizma, Vitamin C, Demir, Çinko, Vitamin B3, Vitamin B5, Vitamin B6, Vitamin B2, Vitamin B1, Vitamin B12, Folik Asit, İyot, Biotin.

Gebelik siskinligi degil o canim, gaz ve bagirsak siskinligi :) bende hep oyle saniyordum ama bazi sabahlar iniyor dumduz ve 12. Haftamdayim hala karnim yok. Bu resimde var gibi mesela ama 2 gun sonra dumduz olmustu

Eklentiler

• IMG_20241112_111827.webp
    IMG_20241112_111827.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 142
Gebelik siskinligi degil o canim, gaz ve bagirsak siskinligi :) bende hep oyle saniyordum ama bazi sabahlar iniyor dumduz ve 12. Haftamdayim hala karnim yok. Bu resimde var gibi mesela ama 2 gun sonra dumduz olmustu
Bu göbek gibi değil evt🙂 daha alt karında. Göbeğim desen zaten altı aylık gibi ama alt karın şişliği daha değişik tok bı şişkinlik o. Çok değişik valla ya

benim de aynı şekilde sormuştum normal demişti ilk 3 ay yaşanan şeyler
karnın şişliği, karın sertleşmesi ,karın ağrısı diye belirtmişti akıntıya dikkat et sadece anı kalkma hızlı yürüme dedi
kan değerlerinize bakıldı mı
Evr kan değerlerim normal. Ama alt karında tok bir siskinlik oluyordu bu sabah daha azdı bilemedim

Kızlar aranızda keseden cinsiyet tahmini yapabilen var mı yarın 10 hafta olacak inanılmaz merak ediyorum bi baksanız 😘

Eklentiler

• IMG_5583.webp
    IMG_5583.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 131
Merhaba, sat 18 eylül. İlk muayenede kalp atışlarını duyduk. Ankaradayım ve etlik şehir hastanesinde devam etmek istiyorum. Son olaylardan sonra özel düşünmüyorum bu yüzden etlik şehir hastanesinde tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba?

Merhaba kızlar bugün ikili test yaptırdım bebek çok hareketliydi maşallah o yüzden cinsiyet tahmini yapılamadı aşırı merakta ediyorum tahmin yapabilecek var mı 🫠

Eklentiler

• 1000023071.webp
    1000023071.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 107
Nub teorisi yanıltıyor ben ına göre erkek diye düşünmüştüm hep kız olunca şaşırdım çok guvenmemek lazım

Back