İSİM | Yaş | SAT | KESE | Kalp Atışı | Cinsiyet | DoğumTarihi | KİLO |
---|---|---|---|---|---|---|---|
??? | ? | ? | ? | ? | ? | 01.02.2024 | ? |
? | ? | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
HoşbuldumMerhaba hoşgeldinizzz
HoşbuldumNisan mı mart mı annesi olcam bilmiyorum yeni öğrendim hamileliğimi
Kızlar sizin bat ve sat kaç acabaBen de yeni öğrendim hamileliğimi 3-4 haftalık :)
20 Haziran sat, 15 temmuz da adet olmam gereken tarihti. Sizin ?Kızlar sizin bat ve sat kaç acaba
Benim de 18 Haziran sat. 19-20 Temmuz Regl tarihimdiKızlar sizin bat ve sat kaç acaba
20 Haziran sat, 15 temmuz da adet olmam gereken tarihti. Sizin ?
Benim de 18 Haziran sat. 19-20 Temmuz Regl tarihimdi
Bugün beta ölçütürttüm değerim 43.7 kızlar galiba hamileyimBenim sat 27 haziran bat 25 mart mı olacak Nisan mı bilmiyorum
Evet canım hamilesin 2 günde bir degerlerinin artışını takip ettttBugün beta ölçütürttüm değerim 43.7 kızlar galiba hamileyim
Merhaba bende dun hamile oldugumu ogrendim 4+2. 22 haziran son adetimMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
İSİM Yaş SAT KESE Kalp Atışı Cinsiyet DoğumTarihi KİLO ??? ? ? ? ? ? 01.02.2024 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Aynıyız sanırımMerhaba bende dun hamile oldugumu ogrendim 4+2. 22 haziran son adetim
Bende haziran 30 da düşük yaptım bekliyorum şuan canım inşallah kalırız yaİnşallah bende bu grupta olurumHaziran ayında kimyasal gebelik geçirdim.Bı ay yine kısmet olur inşallah