- 14 Mart 2021
- 8.606
- 9.305
Tamamdır duzenledım yanlıslık var mı bakabılır mısınız@Mavihali’cim yaşımı küçük yazmışsınız, 26 değil 36 yaşımdayım listede onu günceller misiniz rica etsem keseyi de 6+0da görmüştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır duzenledım yanlıslık var mı bakabılır mısınız@Mavihali’cim yaşımı küçük yazmışsınız, 26 değil 36 yaşımdayım listede onu günceller misiniz rica etsem keseyi de 6+0da görmüştüm
İlgili ve işini hakkıyla yapan bir topik başkanıKızlar listeye bakar mısınız eksiginiz varsa bildirirsiniz
O kadar şanslısın ki... mide bulantısından ölmek üzereyim.Merbaha Kızlar 14 Ağustosta Keseyi gördük 6+2 ydi. 21 Ağustosta Kalp Atışını duyduk 7+2 ydi. Son adetim 30 Haziran. Şuan 8+6 yız hiç bi belirtim yok korkuyorum böyle hiç belirti olmadan ilerleyen var mı ? Yaşım 27 ilk gebeliğim.
Her zamanİlgili ve işini hakkıyla yapan bir topik başkanı
Benımde mıdem bulanmıyor garip 6+3 ümO kadar şanslısın ki... mide bulantısından ölmek üzereyim.
Oha cok onemlı bir konu haftasonu koye gitcem ne sıkcam ben unuttum bu olayıKızlar garip gelebilir ama sinek ısırınca ne sürüyorsunuz hamileyken. Çok şişiyor ve kaşınıyor.
Şu prıze takılan oluyormusKızlar garip gelebilir ama sinek ısırınca ne sürüyorsunuz hamileyken. Çok şişiyor ve kaşınıyor.
esemmat kullanıyorum ama beni gündüz de yemye başladı bu şerefsiz sinekler. Bacaklarım davul gibi oldu ve kaşıntıdan kafayı yicem. Eskiden olsa stilex krem sürerdim çok hızlı iyileştirir ve anında kaşıntıyı alırdı ama şimdi hiç bişi kullanamıyorumŞu prıze takılan oluyormus
İyi ki almışsın o randevuyu çok sevindim senin adına Allahtan ümit kesilmez sonuna kadar elinden geleni yap gerisi nasip sonuçta sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallahKızlar mucize bi haberle geldim, dün de biraz kahverengi lekelenmem olunca heralde doktorların dediği doğru, boş gebelik demek dedim, zaten 2 farklı Dr 2 farklı ultrasonla.bakmisti. Kürtaj için çantamı hazırladım. Ama öncesinde bir de özel hastanede Doç Dr dan randevu aldım, iyice netleşir sonra gidip kürtaj olurum diye düşünüyordum ama içimde az da olsa umut kirintilari vardı. Sonuçta bebeğimi gördük, kalp atışları da yavaş yavaş oluşmaya başlıyor 1 hafta gerideyiz ama adetim düzenli değil bende pcos var, haftaya kontrolüm olacak inşallah gümbür gümbür duyarız o zaman Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Ben ısırır ısırmaz fark edersem dezenfektan sprey sıkıyorum, işe yarıyor bence epey azaltıyor kaşıntıyı. Yine dayanabileceğiniz kadar sıcak bir şey dokundurup sonrasında havayla temasını kesebilirsiniz.Kızlar garip gelebilir ama sinek ısırınca ne sürüyorsunuz hamileyken. Çok şişiyor ve kaşınıyor.
Şu sıcak olayını bir deneyeyim kuzum çok sağolBen ısırır ısırmaz fark edersem dezenfektan sprey sıkıyorum, işe yarıyor bence epey azaltıyor kaşıntıyı. Yine dayanabileceğiniz kadar sıcak bir şey dokundurup sonrasında havayla temasını kesebilirsiniz.
Eczanelerde sinek kovan bantlar var, onlardan alıp kıyafete falan yapıştırabilirsiniz. Bu seneki sineklere prize takılan sinek kovucular etki etmiyor sanki bu arada mavihali sormuş tek cevapta toparlayayım dedim.
Teşekkür ederim Aaa unutmuşum pardon yaşım 30/ sat 21 Temmuz /5+2 kese / kalp atışı için haftaya gideceğim inşallahMerhabalar hayırlı olsunbilgileri tam yazalım lütfen yasınız eksik
Canım igg bağışıklığının olduğunu gösterir. İgg pozitif çıkması hastalığın daha önceden geçirilmiş olması anlamına geliyormuş. Benim ilk hamileliğimde de cmv igg ve rubella yani kızamıkçık igg pozitifti ama doktorum her şey yolunda demişti. İgg hastalığa bağışıklık olmasıymış. Doktorun bişey demeden stres yapma bence.Kızlar toksoplazma testlerini yaptılar bana bugün, bazıları pozitif bazıları negatif, doktoruma sordum henüz yanıt gelmedi, ne oluyor bu
Bu bana sürekli oluyor kuzum. EndişelenmeKızlar az önce bir hapşırdım.. hapşırırken ani geliştiğinden poziyonum dengesiz yakalandım yatakta yarım uzanıyordum karın kısmım sıkıştı sonra ağrı girdi hemen ama şuan geçti ağrı. Umarım bir zararı olmaz
Teşekkür ederim benim bı tane IgM de pozitif, o kafama takıldı, testler tekrarlanacak bi de adını unuttum bı test daha vardı o yapılacak, inşallah sonuç olumlu olur, strese girmemeye çalışıyorum sağolasınCanım igg bağışıklığının olduğunu gösterir. İgg pozitif çıkması hastalığın daha önceden geçirilmiş olması anlamına geliyormuş. Benim ilk hamileliğimde de cmv igg ve rubella yani kızamıkçık igg pozitifti ama doktorum her şey yolunda demişti. İgg hastalığa bağışıklık olmasıymış. Doktorun bişey demeden stres yapma bence.
Anaam kız ben kızıma da kendime de stilex sürüyorum ya hiç düşünmemiştim hamileyim sürülmez diyeesemmat kullanıyorum ama beni gündüz de yemye başladı bu şerefsiz sinekler. Bacaklarım davul gibi oldu ve kaşıntıdan kafayı yicem. Eskiden olsa stilex krem sürerdim çok hızlı iyileştirir ve anında kaşıntıyı alırdı ama şimdi hiç bişi kullanamıyorum