2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar şanslısın ki... mide bulantısından ölmek üzereyim.

Kızlar garip gelebilir ama sinek ısırınca ne sürüyorsunuz hamileyken. Çok şişiyor ve kaşınıyor.

Şu prıze takılan oluyormus
esemmat kullanıyorum ama beni gündüz de yemye başladı bu şerefsiz sinekler. Bacaklarım davul gibi oldu ve kaşıntıdan kafayı yicem. Eskiden olsa stilex krem sürerdim çok hızlı iyileştirir ve anında kaşıntıyı alırdı ama şimdi hiç bişi kullanamıyorum

İyi ki almışsın o randevuyu çok sevindim senin adına Allahtan ümit kesilmez sonuna kadar elinden geleni yap gerisi nasip sonuçta sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Kızlar garip gelebilir ama sinek ısırınca ne sürüyorsunuz hamileyken. Çok şişiyor ve kaşınıyor.
Ben ısırır ısırmaz fark edersem dezenfektan sprey sıkıyorum, işe yarıyor bence epey azaltıyor kaşıntıyı. Yine dayanabileceğiniz kadar sıcak bir şey dokundurup sonrasında havayla temasını kesebilirsiniz.

Eczanelerde sinek kovan bantlar var, onlardan alıp kıyafete falan yapıştırabilirsiniz. Bu seneki sineklere prize takılan sinek kovucular etki etmiyor sanki bu arada mavihali sormuş tek cevapta toparlayayım dedim.

Şu sıcak olayını bir deneyeyim kuzum çok sağol

Kızlar toksoplazma testlerini yaptılar bana bugün, bazıları pozitif bazıları negatif, doktoruma sordum henüz yanıt gelmedi, ne oluyor bu
Canım igg bağışıklığının olduğunu gösterir. İgg pozitif çıkması hastalığın daha önceden geçirilmiş olması anlamına geliyormuş. Benim ilk hamileliğimde de cmv igg ve rubella yani kızamıkçık igg pozitifti ama doktorum her şey yolunda demişti. İgg hastalığa bağışıklık olmasıymış. Doktorun bişey demeden stres yapma bence.

Kızlar az önce bir hapşırdım.. hapşırırken ani geliştiğinden poziyonum dengesiz yakalandım yatakta yarım uzanıyordum karın kısmım sıkıştı sonra ağrı girdi hemen ama şuan geçti ağrı. Umarım bir zararı olmaz

Teşekkür ederim benim bı tane IgM de pozitif, o kafama takıldı, testler tekrarlanacak bi de adını unuttum bı test daha vardı o yapılacak, inşallah sonuç olumlu olur, strese girmemeye çalışıyorum sağolasın

Anaam kız ben kızıma da kendime de stilex sürüyorum ya hiç düşünmemiştim hamileyim sürülmez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…