ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
Ben hicbisi sürmüyorum sinek isirigina, bu zamana kadar da kolonya döktüm hep isirilan yere başka da bisi yapmadımesemmat kullanıyorum ama beni gündüz de yemye başladı bu şerefsiz sinekler. Bacaklarım davul gibi oldu ve kaşıntıdan kafayı yicem. Eskiden olsa stilex krem sürerdim çok hızlı iyileştirir ve anında kaşıntıyı alırdı ama şimdi hiç bişi kullanamıyorum
O an kaygılandım şuan iyiyim teşekkür ederim kuzumBu bana sürekli oluyor kuzum. Endişelenme
İnternette hangi içeriklerin hamileyken zararlı olduğu yazıyor, kullandığınız ürünün içerik kısmına bakarak karşılaştırabilirsiniz.Ben hicbisi sürmüyorum sinek isirigina, bu zamana kadar da kolonya döktüm hep isirilan yere başka da bisi yapmadımbenim gündüz kremim var yüzüme sürdüğüm, bir de vücut losyonu falan var yves rocher nin, bunlar hamilelikte yasak mı ki bilmiyordum ?
Bilgi için teşekkür ederimİnternette hangi içeriklerin hamileyken zararlı olduğu yazıyor, kullandığınız ürünün içerik kısmına bakarak karşılaştırabilirsiniz.
Eğer İngilizceniz varsa Google'a ürünün adını yazın, ardından "pregnancysafe?" Yazın. Ürünün hamilelikte zararlı olup olmadığına dair spesifik bilgi veren siteler var. Maalesef Türkiye'de böyle bir site yok henüz.
Hiç bilmiyorum turuncu bi leke internette yazıyor bişeylerNEDİR ACABA BU
Ben çok stres yaptım sen yapma bari, boşuna 1 hafta gerildim. Burdan da söyleyeyim o testleri sağlık ocağında hiç yaptırmayın en çok orda yanlış çıkıyorTeşekkür ederim benim bı tane IgM de pozitif, o kafama takıldı, testler tekrarlanacak bi de adını unuttum bı test daha vardı o yapılacak, inşallah sonuç olumlu olur, strese girmemeye çalışıyorum sağolasın
Prema Sundari var Ukraynalı, o bir site geliştiriyordu bunlarla ilgili Türkçe. Prema ve onun anneliği sayfanın adı, zararlı içerikleri inceliyor.İnternette hangi içeriklerin hamileyken zararlı olduğu yazıyor, kullandığınız ürünün içerik kısmına bakarak karşılaştırabilirsiniz.
Eğer İngilizceniz varsa Google'a ürünün adını yazın, ardından "pregnancysafe?" Yazın. Ürünün hamilelikte zararlı olup olmadığına dair spesifik bilgi veren siteler var. Maalesef Türkiye'de böyle bir site yok henüz.
Tesekkür ederim, bir bakayim. Kozmetik seven biriyim, benim icin önemli :))Prema ve onun anneliği
Kızlar bacağımda bir leke var çok korkuyorum Eki Görüntüle 3293897
Ben de de aynı durum var şuan dizimde bacağımda çıktı
Aa, ben de testlerimi sağlık ocağında yaptıracaktım gerçekten yanlış mı çıkıyor? Evde kedilerim ve köpeğim var, biraz hassas toxoplazma konusu o yüzden soruyorum.Ben çok stres yaptım sen yapma bari, boşuna 1 hafta gerildim. Burdan da söyleyeyim o testleri sağlık ocağında hiç yaptırmayın en çok orda yanlış çıkıyor
Ben de köpeğim var diye yaptırdım özellikle ama fakülte hastanesinde yaptırdımAa, ben de testlerimi sağlık ocağında yaptıracaktım gerçekten yanlış mı çıkıyor? Evde kedilerim ve köpeğim var, biraz hassas toxoplazma konusu o yüzden soruyorum.
Yanlış çıkıp çıkmadığını bilmiyorum iki kedim var ben özel hastanede yaptırdım. Bir de şunu eklemek istiyorum kedilerin kumunu temizleme işini eşinize devredin ben öyle yaptımAa, ben de testlerimi sağlık ocağında yaptıracaktım gerçekten yanlış mı çıkıyor? Evde kedilerim ve köpeğim var, biraz hassas toxoplazma konusu o yüzden soruyorum.
Kedim yokYanlış çıkıp çıkmadığını bilmiyorum iki kedim var ben özel hastanede yaptırdım. Bir de şunu eklemek istiyorum kedilerin kumunu temizleme işini eşinize devredin ben öyle yaptım
evet bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, transferden beridir eşim temizliyor sağolsunYanlış çıkıp çıkmadığını bilmiyorum iki kedim var ben özel hastanede yaptırdım. Bir de şunu eklemek istiyorum kedilerin kumunu temizleme işini eşinize devredin ben öyle yaptım
Ya sizinde mi öyle inanılmaz bir şeyevet bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, transferden beridir eşim temizliyor sağolsunama kedim ağzımda yatıyor o kısmı henüz çözemedik
Ben bugün fakülte Hastanesi'nde tekrar kan verdim canım, strese giriyor insan ister istemez, dün daha kötüydüm şimdi biraz toparladım, inşallah olumlu sonuçlar gelirBen çok stres yaptım sen yapma bari, boşuna 1 hafta gerildim. Burdan da söyleyeyim o testleri sağlık ocağında hiç yaptırmayın en çok orda yanlış çıkıyor
Bende gideceğim pazartesi zaten hemen soracağımBEnim bir arkadaşımda böyle lekeler çıktı. Erkek bebeğe hamile olanlarda çıkıyormuş galiba öyle demişti. Ne kadar doğru gerçekten bilmiyorum. ama bence doktora gösterin.
Yok benim kedilerden biri ağzımın içinde yaşıyor oldum olası, hiçbir değişiklik yok aynı şekilde devam ediyoruzYa sizinde mi öyle inanılmaz bir şeynormalde kedim asla kucağıma gelmez sürekli kucakta olmak, benimle temas etmek istiyor.. Evde beni takip ediyor resmen mutfakta işim var atıyorum kapıya bir bakıyorum koridora yatmış gözleri bende sanki kolluyor gibi aşırı tatlı hatta hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce başladı bu belirtileri desem... Kediler resmen hissediyor