2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hicbisi sürmüyorum sinek isirigina, bu zamana kadar da kolonya döktüm hep isirilan yere başka da bisi yapmadım benim gündüz kremim var yüzüme sürdüğüm, bir de vücut losyonu falan var yves rocher nin, bunlar hamilelikte yasak mı ki bilmiyordum ?

İnternette hangi içeriklerin hamileyken zararlı olduğu yazıyor, kullandığınız ürünün içerik kısmına bakarak karşılaştırabilirsiniz.

Eğer İngilizceniz varsa Google'a ürünün adını yazın, ardından "pregnancysafe?" Yazın. Ürünün hamilelikte zararlı olup olmadığına dair spesifik bilgi veren siteler var. Maalesef Türkiye'de böyle bir site yok henüz.

Bilgi için teşekkür ederim

Ben çok stres yaptım sen yapma bari, boşuna 1 hafta gerildim. Burdan da söyleyeyim o testleri sağlık ocağında hiç yaptırmayın en çok orda yanlış çıkıyor

Prema Sundari var Ukraynalı, o bir site geliştiriyordu bunlarla ilgili Türkçe. Prema ve onun anneliği sayfanın adı, zararlı içerikleri inceliyor.

Ben çok stres yaptım sen yapma bari, boşuna 1 hafta gerildim. Burdan da söyleyeyim o testleri sağlık ocağında hiç yaptırmayın en çok orda yanlış çıkıyor
Aa, ben de testlerimi sağlık ocağında yaptıracaktım gerçekten yanlış mı çıkıyor? Evde kedilerim ve köpeğim var, biraz hassas toxoplazma konusu o yüzden soruyorum.

Aa, ben de testlerimi sağlık ocağında yaptıracaktım gerçekten yanlış mı çıkıyor? Evde kedilerim ve köpeğim var, biraz hassas toxoplazma konusu o yüzden soruyorum.
Yanlış çıkıp çıkmadığını bilmiyorum iki kedim var ben özel hastanede yaptırdım. Bir de şunu eklemek istiyorum kedilerin kumunu temizleme işini eşinize devredin ben öyle yaptım

Yanlış çıkıp çıkmadığını bilmiyorum iki kedim var ben özel hastanede yaptırdım. Bir de şunu eklemek istiyorum kedilerin kumunu temizleme işini eşinize devredin ben öyle yaptım
evet bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, transferden beridir eşim temizliyor sağolsun ama kedim ağzımda yatıyor o kısmı henüz çözemedik

evet bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, transferden beridir eşim temizliyor sağolsun ama kedim ağzımda yatıyor o kısmı henüz çözemedik
Ya sizinde mi öyle inanılmaz bir şey normalde kedim asla kucağıma gelmez sürekli kucakta olmak, benimle temas etmek istiyor.. Evde beni takip ediyor resmen mutfakta işim var atıyorum kapıya bir bakıyorum koridora yatmış gözleri bende sanki kolluyor gibi aşırı tatlı hatta hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce başladı bu belirtileri desem... Kediler resmen hissediyor

Ben bugün fakülte Hastanesi'nde tekrar kan verdim canım, strese giriyor insan ister istemez, dün daha kötüydüm şimdi biraz toparladım, inşallah olumlu sonuçlar gelir

Yok benim kedilerden biri ağzımın içinde yaşıyor oldum olası, hiçbir değişiklik yok aynı şekilde devam ediyoruz Köpeğim çok düşkün değildi, o inanılmaz düştü sürekli ya temas etmek istiyor ya beni görebileceği bir yere oturuyor, tatlı epey. Hissetti bence miniği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…