Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2021
- 2.675
- 4.248
- 83
Ay harika haber gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsünKızlar bende dün akşam kan tahlili yaptırdim. Beta 87 çıktı bat a 2 gün var
- 9 Mart 2021
- 365
- 260
- 53
- 29
Bugün bende böyleyim mide bulantım ve halsizliğim var ilk gebelikte hiç mide bulantısı yaşamamıştımAyy mide bulantılarım hayırlı olsun ya yemek yiyince bulanıyor acıkınca bulanıyor inşallah çok yogun olmaz ve uzun sürmez
- 25 Nisan 2021
- 2.675
- 4.248
- 83
Ben ilk gebeligimde progestan kullanıyordum. Beni mahvetmisti. 3 kilo vermiştim. Midem bulamıyordu ama canım.hicvir şey yemek istemiyordu. En sevdiğim şeyleri bile bir iki kaşık anca yiyebilmistim. Bakalım bunda nasıl.olacak. sağlıkla buyusunler de her şeye katlanilirBugün bende böyleyim mide bulantım ve halsizliğim var ilk gebelikte hiç mide bulantısı yaşamamıştım
- 9 Mart 2021
- 365
- 260
- 53
- 29
Ben ikidir progestan kullanıyorum halsizlik ve uyku yapıyor, ilk hamilelikte ilk zamanlar rahim ağrısı falan da hissetmemiştim bunda hissediyorum, yarın tekrar kan vereceğim bakalımBen ilk gebeligimde progestan kullanıyordum. Beni mahvetmisti. 3 kilo vermiştim. Midem bulamıyordu ama canım.hicvir şey yemek istemiyordu. En sevdiğim şeyleri bile bir iki kaşık anca yiyebilmistim. Bakalım bunda nasıl.olacak. sağlıkla buyusunler de her şeye katlanilir
Tek dileğim güzel sağlıklı bir gebelik
- 25 Nisan 2021
- 2.675
- 4.248
- 83
Canım inşallah hepimiz sağlıkla keyifli gebelikler geçirelim şu 13 hafta göz açıp kapayana kadar geçer inşallahBen ikidir progestan kullanıyorum halsizlik ve uyku yapıyor, ilk hamilelikte ilk zamanlar rahim ağrısı falan da hissetmemiştim bunda hissediyorum, yarın tekrar kan vereceğim bakalım
Tek dileğim güzel sağlıklı bir gebelik
- 22 Mayıs 2023
- 1.483
- 1.637
- 53
Benim de bata 2 gün kala 80 çıkmıştıKızlar bende dün akşam kan tahlili yaptırdim. Beta 87 çıktı bat a 2 gün var
- 9 Mart 2021
- 365
- 260
- 53
- 29
Amin canım benim inşallahCanım inşallah hepimiz sağlıkla keyifli gebelikler geçirelim şu 13 hafta göz açıp kapayana kadar geçer inşallah
- 28 Şubat 2020
- 132
- 121
- 53
- 25 Nisan 2021
- 2.675
- 4.248
- 83
Ayyyy ne güzel haber inşallah saglkla geçsin tüm sürecin kuzumKızlar bugün adet günümdü. kan verdim beta 60 Allah sağlıkla iyi bir gebelik nasip etsin inşallah hepimize
- 28 Şubat 2020
- 132
- 121
- 53
Ayyyy ne güzel haber inşallah saglkla geçsin tüm sürecin kuzum
İnşallahhh sizin de öyle
Herkese merhaba, az önce test yaptım prodoctor erken gebelik testi.
Şöyle bir sorun var ben cuma günü laboquick marka kaset testte silik çizgi görmüştüm bugünkü testimin koyu çıkması gerekmiyor muydu. Cuma günü ki testi de bırakıyorum aşağıya. Acaba kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim
Şöyle bir sorun var ben cuma günü laboquick marka kaset testte silik çizgi görmüştüm bugünkü testimin koyu çıkması gerekmiyor muydu. Cuma günü ki testi de bırakıyorum aşağıya. Acaba kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim
Eklentiler
- 25 Nisan 2021
- 2.675
- 4.248
- 83
Canım kaç betada yakaladigin önemli belki çok erken yakaladın bugun artış da testte köyü cikacak kadar henüz yükselmedi. Ben her ikisinde de çizgi görüyorum.Herkese merhaba, az önce test yaptım prodoctor erken gebelik testi.
Geciktin mi? Döngünün kaçıncı günü?
4 gün kadar gecikti diyebilirim ama kan vermedim daha. Ağustos ayında bir düşük yaptim ondan sonra düzenimde bozulma oldu 9 Kasım yumurtlama günü onu biliyorum. Sadece dış gebelik olmasından korkuyorum. Her gün gebelik testi yapıp koyulasmaya bakacağımCanım kaç betada yakaladigin önemli belki çok erken yakaladın bugun artış da testte köyü cikacak kadar henüz yükselmedi. Ben her ikisinde de çizgi görüyorum.
Geciktin mi? Döngünün kaçıncı günü?
- 25 Nisan 2021
- 2.675
- 4.248
- 83
Anladım canım yani normalde gecikmeye ve yumurtlama tarihine göre daha koyu çıkması gerekiyor aslında ama sen gene de koyulaşmadı takip et tabi4 gün kadar gecikti diyebilirim ama kan vermedim daha. Ağustos ayında bir düşük yaptim ondan sonra düzenimde bozulma oldu 9 Kasım yumurtlama günü onu biliyorum. Sadece dış gebelik olmasından korkuyorum. Her gün gebelik testi yapıp koyulasmaya bakacağım
- 12 Kasım 2013
- 140
- 193
- 303
Teşekkür ederim canim amin hepimizin bebekleri inşallahAy harika haber gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün
- 12 Kasım 2013
- 140
- 193
- 303
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün insallahBenim de bata 2 gün kala 80 çıkmıştı
- 22 Mayıs 2023
- 1.483
- 1.637
- 53
Allah razı olsun hepimizin ki sağlıkla büyüsün inşallahhhhHayırlı olsun sağlıkla büyüsün insallah