• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Ayy mide bulantılarım hayırlı olsun ya 🤦 yemek yiyince bulanıyor acıkınca bulanıyor 🤦 inşallah çok yogun olmaz ve uzun sürmez ❤️

Bugün bende böyleyim mide bulantım ve halsizliğim var ilk gebelikte hiç mide bulantısı yaşamamıştım 😁😁
Ben ilk gebeligimde progestan kullanıyordum. Beni mahvetmisti. 3 kilo vermiştim. Midem bulamıyordu ama canım.hicvir şey yemek istemiyordu. En sevdiğim şeyleri bile bir iki kaşık anca yiyebilmistim. Bakalım bunda nasıl.olacak. sağlıkla buyusunler de her şeye katlanilir ❤️

Ben ilk gebeligimde progestan kullanıyordum. Beni mahvetmisti. 3 kilo vermiştim. Midem bulamıyordu ama canım.hicvir şey yemek istemiyordu. En sevdiğim şeyleri bile bir iki kaşık anca yiyebilmistim. Bakalım bunda nasıl.olacak. sağlıkla buyusunler de her şeye katlanilir ❤️
Ben ikidir progestan kullanıyorum halsizlik ve uyku yapıyor, ilk hamilelikte ilk zamanlar rahim ağrısı falan da hissetmemiştim bunda hissediyorum, yarın tekrar kan vereceğim bakalım ❤️
Tek dileğim güzel sağlıklı bir gebelik 🤰

Ben ikidir progestan kullanıyorum halsizlik ve uyku yapıyor, ilk hamilelikte ilk zamanlar rahim ağrısı falan da hissetmemiştim bunda hissediyorum, yarın tekrar kan vereceğim bakalım ❤️
Tek dileğim güzel sağlıklı bir gebelik 🤰
Canım inşallah hepimiz sağlıkla keyifli gebelikler geçirelim 🙏 şu 13 hafta göz açıp kapayana kadar geçer inşallah ❤️

Herkese merhaba, az önce test yaptım prodoctor erken gebelik testi.
Şöyle bir sorun var ben cuma günü laboquick marka kaset testte silik çizgi görmüştüm bugünkü testimin koyu çıkması gerekmiyor muydu. Cuma günü ki testi de bırakıyorum aşağıya. Acaba kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20241126_220048_581.jpg
    IMG_20241126_220048_581.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20241123_075728_536~2.jpg
    IMG_20241123_075728_536~2.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 66
Herkese merhaba, az önce test yaptım prodoctor erken gebelik testi.
Şöyle bir sorun var ben cuma günü laboquick marka kaset testte silik çizgi görmüştüm bugünkü testimin koyu çıkması gerekmiyor muydu. Cuma günü ki testi de bırakıyorum aşağıya. Acaba kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim
Canım kaç betada yakaladigin önemli ❤️ belki çok erken yakaladın bugun artış da testte köyü cikacak kadar henüz yükselmedi. Ben her ikisinde de çizgi görüyorum.

Geciktin mi? Döngünün kaçıncı günü?

Canım kaç betada yakaladigin önemli ❤️ belki çok erken yakaladın bugun artış da testte köyü cikacak kadar henüz yükselmedi. Ben her ikisinde de çizgi görüyorum.

Geciktin mi? Döngünün kaçıncı günü?
4 gün kadar gecikti diyebilirim ama kan vermedim daha. Ağustos ayında bir düşük yaptim ondan sonra düzenimde bozulma oldu 9 Kasım yumurtlama günü onu biliyorum. Sadece dış gebelik olmasından korkuyorum. Her gün gebelik testi yapıp koyulasmaya bakacağım

4 gün kadar gecikti diyebilirim ama kan vermedim daha. Ağustos ayında bir düşük yaptim ondan sonra düzenimde bozulma oldu 9 Kasım yumurtlama günü onu biliyorum. Sadece dış gebelik olmasından korkuyorum. Her gün gebelik testi yapıp koyulasmaya bakacağım
Anladım canım yani normalde gecikmeye ve yumurtlama tarihine göre daha koyu çıkması gerekiyor aslında ama sen gene de koyulaşmadı takip et tabi ❤️

Back