Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay harika haber gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsünKızlar bende dün akşam kan tahlili yaptırdim. Beta 87 çıktı bat a 2 gün var![]()
Bugün bende böyleyim mide bulantım ve halsizliğim var ilk gebelikte hiç mide bulantısı yaşamamıştımAyy mide bulantılarım hayırlı olsun yayemek yiyince bulanıyor acıkınca bulanıyor
inşallah çok yogun olmaz ve uzun sürmez
![]()
Ben ilk gebeligimde progestan kullanıyordum. Beni mahvetmisti. 3 kilo vermiştim. Midem bulamıyordu ama canım.hicvir şey yemek istemiyordu. En sevdiğim şeyleri bile bir iki kaşık anca yiyebilmistim. Bakalım bunda nasıl.olacak. sağlıkla buyusunler de her şeye katlanilirBugün bende böyleyim mide bulantım ve halsizliğim var ilk gebelikte hiç mide bulantısı yaşamamıştım![]()
Ben ikidir progestan kullanıyorum halsizlik ve uyku yapıyor, ilk hamilelikte ilk zamanlar rahim ağrısı falan da hissetmemiştim bunda hissediyorum, yarın tekrar kan vereceğim bakalımBen ilk gebeligimde progestan kullanıyordum. Beni mahvetmisti. 3 kilo vermiştim. Midem bulamıyordu ama canım.hicvir şey yemek istemiyordu. En sevdiğim şeyleri bile bir iki kaşık anca yiyebilmistim. Bakalım bunda nasıl.olacak. sağlıkla buyusunler de her şeye katlanilir![]()
Canım inşallah hepimiz sağlıkla keyifli gebelikler geçirelimBen ikidir progestan kullanıyorum halsizlik ve uyku yapıyor, ilk hamilelikte ilk zamanlar rahim ağrısı falan da hissetmemiştim bunda hissediyorum, yarın tekrar kan vereceğim bakalım
Tek dileğim güzel sağlıklı bir gebelik![]()
Benim de bata 2 gün kala 80 çıkmıştıKızlar bende dün akşam kan tahlili yaptırdim. Beta 87 çıktı bat a 2 gün var![]()
Amin canım benim inşallahCanım inşallah hepimiz sağlıkla keyifli gebelikler geçirelimşu 13 hafta göz açıp kapayana kadar geçer inşallah
![]()
Ayyyy ne güzel haberKızlar bugün adet günümdü. kan verdim beta 60Allah sağlıkla iyi bir gebelik nasip etsin inşallah hepimize
Ayyyy ne güzel haberinşallah saglkla geçsin tüm sürecin kuzum
![]()
Canım kaç betada yakaladigin önemliHerkese merhaba, az önce test yaptım prodoctor erken gebelik testi.
Şöyle bir sorun var ben cuma günü laboquick marka kaset testte silik çizgi görmüştüm bugünkü testimin koyu çıkması gerekmiyor muydu. Cuma günü ki testi de bırakıyorum aşağıya. Acaba kimyasal gebelik yaşıyor olabilir miyim
4 gün kadar gecikti diyebilirim ama kan vermedim daha. Ağustos ayında bir düşük yaptim ondan sonra düzenimde bozulma oldu 9 Kasım yumurtlama günü onu biliyorum. Sadece dış gebelik olmasından korkuyorum. Her gün gebelik testi yapıp koyulasmaya bakacağımCanım kaç betada yakaladigin önemlibelki çok erken yakaladın bugun artış da testte köyü cikacak kadar henüz yükselmedi. Ben her ikisinde de çizgi görüyorum.
Geciktin mi? Döngünün kaçıncı günü?
Anladım canım yani normalde gecikmeye ve yumurtlama tarihine göre daha koyu çıkması gerekiyor aslında ama sen gene de koyulaşmadı takip et tabi4 gün kadar gecikti diyebilirim ama kan vermedim daha. Ağustos ayında bir düşük yaptim ondan sonra düzenimde bozulma oldu 9 Kasım yumurtlama günü onu biliyorum. Sadece dış gebelik olmasından korkuyorum. Her gün gebelik testi yapıp koyulasmaya bakacağım
Teşekkür ederim canim amin hepimizin bebekleri inşallahAy harika haber gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün![]()
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün insallahBenim de bata 2 gün kala 80 çıkmıştı![]()
Allah razı olsun hepimizin ki sağlıkla büyüsün inşallahhhhHayırlı olsun sağlıkla büyüsün insallah![]()