Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel haberler alırsın inşallah Bende inşallah Cuma günü gidicem hepimiz güzel haberler alalımBenim yarin 2li tarama testim var, 12+1 şuan
İnş. Guzel gecer.
Doğumu düşünürsen şimdiden korku sarıyor insanı ama düşünmezsen bu sefer başka korkular sarıyor Benimde haziran doğumum gözüküyor ama herhangi bir tarih vermedi daha doktor. 3 yıl önce yine bir haziran doğum yapmış olacağımKizlar merhaba
10 haziranda dogumum var cok heyecanliyimm
2 hafta sonra cinsiyetini ogrenicemm. 4 yil sonra ikinci sezaryanim olacak. Sizde de benim gibi korku lar var miii??
Gercekten oyle ama dusunmeden duramiyor insanDoğumu düşünürsen şimdiden korku sarıyor insanı ama düşünmezsen bu sefer başka korkular sarıyor Benimde haziran doğumum gözüküyor ama herhangi bir tarih vermedi daha doktor. 3 yıl önce yine bir haziran doğum yapmış olacağım
Siz bilerek biz bilmeyerek gideceğiz doğuma hangisi daha korkunç acaba neyse kavuşacaz ya o yeterGercekten oyle ama dusunmeden duramiyor insan
Simdi bilerek gitmek garip geliyoo
Inan hicbir hamileligimde bulanti yasamadim 12 haftaligim bunda da bulanti hic olmadi . Hep bi sorun mu var diye dusundum hep . O yuzden pek yardimci olamaybilirim . Tuzlu cubuk kraker yiyebilrsin mesela . Iyi gelebilir belkiKızlar gerçekten çok kötüyüm kusma bni mahfetti 11 haftalığım bu ne zmn bitecek ilaç hiç fayda etmiyor bi öneriniz var mı
Bi tek onu yiyebiliyorum sadece oda çok az geceleri aç yatıyorum yesem de çıkartıyorum çünkü bnm ilk gebeliğim hiç bilmiyorum ne zön biter şimdi üç ay bitse boyle devam etse çok sıkıntı çünkü artık yemem lazım bebepin bnden beslenmesi lazım şimdiye kadr kanımdan besleniyorduInan hicbir hamileligimde bulanti yasamadim 12 haftaligim bunda da bulanti hic olmadi . Hep bi sorun mu var diye dusundum hep . O yuzden pek yardimci olamaybilirim . Tuzlu cubuk kraker yiyebilrsin mesela . Iyi gelebilir belki
İns aliriz canim sagolÇok güzel haberler alırsın inşallah Bende inşallah Cuma günü gidicem hepimiz güzel haberler alalım
Zor bi durum gerckten ama gececektir bebisinde beslenecektir senden hic merak etme . 3 ayin bitsin cogu kisinin hep oyle olmus gecmis merak etmeBi tek onu yiyebiliyorum sadece oda çok az geceleri aç yatıyorum yesem de çıkartıyorum çünkü bnm ilk gebeliğim hiç bilmiyorum ne zön biter şimdi üç ay bitse boyle devam etse çok sıkıntı çünkü artık yemem lazım bebepin bnden beslenmesi lazım şimdiye kadr kanımdan besleniyordu
Benim de 4 yıl sonra olacak. İlkinde neler beklediğini bilmemek öncesinde rahatlıktı, şimdi daha tecrübeliyiz sonrasında rahat ederiz umarım yoksa ben de çok düşünüyorum süreçleriKizlar merhaba
10 haziranda dogumum var cok heyecanliyimm
2 hafta sonra cinsiyetini ogrenicemm. 4 yil sonra ikinci sezaryanim olacak. Sizde de benim gibi korku lar var miii??
Ayy ne kadar ayniyiz ilki spinaldi muayene diye gitmistim sezaryana almisti doktorum apar topar olup bitmisti bise anlamamisim hatirlamiyorrum su an bile ama simdiki planli olunca korku oluyor . Sizin ilk dogumunuz nasildiBenim de 4 yıl sonra olacak. İlkinde neler beklediğini bilmemek öncesinde rahatlıktı, şimdi daha tecrübeliyiz sonrasında rahat ederiz umarım yoksa ben de çok düşünüyorum süreçleri
Teşekkür ederim ama bende fobi gibi bir durum sanmıyorum içebileceğimiHap yutma videoları yayıldı instagramda son birkaç gündür, ben denedim muhteşem kolaylık kocaman hapları hiç anlamadan yuttum, şaşırdım kaldım, siz de deneyebilirsiniz bence. Hapı ağzınıza alıp üstüne suyu alarak başınızı öne doğru eğiyorsunuz, o şekilde yutmayı deniyorsunuz, çok kolay, hiç anlamadan kayıyor gidiyor.
İnşallah oyle olur teşekkür ederim bebeğim sağlıklı olsun da bn razıyım yine 3 yıl bekledim bu anları ensonda normal tedaviyle oldu rabbim ol deyince oluyorZor bi durum gerckten ama gececektir bebisinde beslenecektir senden hic merak etme . 3 ayin bitsin cogu kisinin hep oyle olmus gecmis merak etme
Evet:) Benim skolyozum var heralde ondan çok denediler ama spinal anestezi olmadı, genel anestezi oldu. İlk uyandığımda çok ağrıdı ama ilaçlarla geçti ya da direndim diyelim. Güzel hatırlıyorum ben o anları hep inşallah yine güzel sağlıklı olur doğumlarımızAyy ne kadar ayniyiz ilki spinaldi muayene diye gitmistim sezaryana almisti doktorum apar topar olup bitmisti bise anlamamisim hatirlamiyorrum su an bile ama simdiki planli olunca korku oluyor . Sizin ilk dogumunuz nasildi