Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

16. Haftalarda miğde yanması başlayanlar var mı? Hayatımda hiç miğdem yanmamıştır cayır cayır şuan.
Ben 18. Haftadayim, yediğim seyle baglantili dönem dönem yaşıyorum, soda biraz rahatlatıyor varsa evde, Kızılay Erzincan magnezyum oranı yüksek ondan alıyorum.

Ben 18. Haftadayim, yediğim seyle baglantili dönem dönem yaşıyorum, soda biraz rahatlatıyor varsa evde, Kızılay Erzincan magnezyum oranı yüksek ondan alıyorum.
Bana doktorumuz soda içme dedi😞 şişe sodaların kaynağı güvenli değil diye.

Bana doktor öyle bı yasak koymuyor kız bende demiyorum şunu içim mi falan diye, bı ciğer kebabıni seviyorum Antep te sabah ciğeri meşhurdur, bı kaç kere canım istedi gittim yedim, kontrol de söyledim. İyi pişmiş temiz bı yerden yiyebilirsin arada dedi. Ona bile bişey demedi 😊 sodadan bişey olmaz bence ben ilkinde de içtim, kızım gayet sağlıklı çok şükür

Ya hamilelikte tabiki ozenelim kendimize bebegimiz için , ama yasakları doğru bulmuyorum. Aşırı kisitlanmayi, kendini sıkıştırmayi. İlk gebeligimde kendime ettiğim iskenceler için de çok pişmanım 😂 hiç kahve içmiyorum demişti birisi, canın istemiyosa ok ama istediği halde içmemekte doğru değil bence 1 fincan kahveden nolacak

Bana doktor öyle bı yasak koymuyor kız bende demiyorum şunu içim mi falan diye, bı ciğer kebabıni seviyorum Antep te sabah ciğeri meşhurdur, bı kaç kere canım istedi gittim yedim, kontrol de söyledim. İyi pişmiş temiz bı yerden yiyebilirsin arada dedi. Ona bile bişey demedi 😊 sodadan bişey olmaz bence ben ilkinde de içtim, kızım gayet sağlıklı çok şükür
Valla biz sormadan kendi tavsiye etmiyorum gebelik süresince dedi sodatı. Yoksa benimde aklıma gelip sormamıştım. Ay ne bilim ilk gebeliğim ya insan tavsiyeleri dinlemek istiyor. Normalde de çok içmeyi sevmem zaten

X