• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
16. Haftalarda miğde yanması başlayanlar var mı? Hayatımda hiç miğdem yanmamıştır cayır cayır şuan.
Ben 18. Haftadayim, yediğim seyle baglantili dönem dönem yaşıyorum, soda biraz rahatlatıyor varsa evde, Kızılay Erzincan magnezyum oranı yüksek ondan alıyorum.

Ben 18. Haftadayim, yediğim seyle baglantili dönem dönem yaşıyorum, soda biraz rahatlatıyor varsa evde, Kızılay Erzincan magnezyum oranı yüksek ondan alıyorum.
Bana doktorumuz soda içme dedi😞 şişe sodaların kaynağı güvenli değil diye.

Bana doktor öyle bı yasak koymuyor kız bende demiyorum şunu içim mi falan diye, bı ciğer kebabıni seviyorum Antep te sabah ciğeri meşhurdur, bı kaç kere canım istedi gittim yedim, kontrol de söyledim. İyi pişmiş temiz bı yerden yiyebilirsin arada dedi. Ona bile bişey demedi 😊 sodadan bişey olmaz bence ben ilkinde de içtim, kızım gayet sağlıklı çok şükür

Ya hamilelikte tabiki ozenelim kendimize bebegimiz için , ama yasakları doğru bulmuyorum. Aşırı kisitlanmayi, kendini sıkıştırmayi. İlk gebeligimde kendime ettiğim iskenceler için de çok pişmanım 😂 hiç kahve içmiyorum demişti birisi, canın istemiyosa ok ama istediği halde içmemekte doğru değil bence 1 fincan kahveden nolacak

Bana doktor öyle bı yasak koymuyor kız bende demiyorum şunu içim mi falan diye, bı ciğer kebabıni seviyorum Antep te sabah ciğeri meşhurdur, bı kaç kere canım istedi gittim yedim, kontrol de söyledim. İyi pişmiş temiz bı yerden yiyebilirsin arada dedi. Ona bile bişey demedi 😊 sodadan bişey olmaz bence ben ilkinde de içtim, kızım gayet sağlıklı çok şükür
Valla biz sormadan kendi tavsiye etmiyorum gebelik süresince dedi sodatı. Yoksa benimde aklıma gelip sormamıştım. Ay ne bilim ilk gebeliğim ya insan tavsiyeleri dinlemek istiyor. Normalde de çok içmeyi sevmem zaten

• Beğen
Reactions: kgm
Maşallah canım, ben bugün bir hareket hissettim emin oldum. Hep emin olamıyordum bu sefer dedim ki evet bu bebiş :KK70: sol tarafıma resmen dayandı artık elimi kafası mı bacağımı neresi bilmiyorum, şoka girdim öncekiler bebiş hareketi değilmiş bu başka bir şeydi :KK70:
Valla ilk oğlum sakindi asıl hareketleri 6. Aydan sonra başlamıştı ama 2. Daha şimdiden ben buradayım diyo 🤣🤣
Kızlar bende doktora gittim ,şükür her şey yolunda , cinsiyet erkek 👶🏻
bu arada özel e gecmeyi düşünüyorum artık 😊
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin paşa ben hem devlet hem özel bi arada gidiyorum doğum konusunda emin değilim devlet hastanesinin doğum bölümü yeni açıldı herşey temiz ve sıfır ve oranın hemşireleri falan da çok ilgili oğlum bronşitten dolayı yatmıştı çok güzel ilgilendiler. Durumun anlaşmalı olduğu hastane devletten hallicce 🤦🤦

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin paşa ben hem devlet hem özel bi arada gidiyorum doğum konusunda emin değilim devlet hastanesinin doğum bölümü yeni açıldı herşey temiz ve sıfır ve oranın hemşireleri falan da çok ilgili oğlum bronşitten dolayı yatmıştı çok güzel ilgilendiler. Durumun anlaşmalı olduğu hastane devletten hallicce 🤦🤦
Çok tesekkur ederimm ,hepimizinki inşallah 🤲🏼😊
Benimde aslında şehir hastanesiydi, doktorumdan da hastaneden de memnunum ancak devlette bildiğim kadarıyla ameliyathanede kim nöbetçiyse ona doguruyorsun
Yani kime denk gelirsen,doğru dimi ,yanlış bilmiyorum ? 🤔
Bide devlette adamları muayeneye zaten almiyorlar ,hic goremedi daha eşim ,anca ultrason kağıdından gördü
Ama gittiğiniz özel devletten halliceyse bencede hic gerek yok para vermeye

Kızlar kabızlık yaşayanlar için kabızlığın alasını yaşamış biri olarak bir haftadır yediğim çirle sorunum azaldı hatta geçti diyebilirim kızlar hiçbir şey ise yaramıyordu ilaç dahi çir benim bu durumumu düzeltti üç gündür rahat yiyorum rahat çıkıyorum yok böyle bişey kabızlık çeken varsa çir yesin 😄😄
O nedir canım hiç duymadım

O nedir canım hiç duymadım
Canım aslında kuru kayısı ama islim veya kükürtlü olan pişirilerek kurutulandan yemiştim hoşafini yapmıştım asla işe yaramıyor hatta dahada kabız yapıyordu direk dalından toplanıp güneşte kurutulandan bir avuç yiyince bile müthiş etki gösteriyor üç ay ne çektim ben bu kabızlıktan niye daha önce almadım diye kendime kızıyorum bı haftadır yemek yiyorum bebeğim içerde Yarabbi Şükür diyordur 😄çorba salata falan artık gına gelmişti 🤭 biz burda ona çir deriz aktarda çir diye satılır kuru kayısı deyince islim veriyorlar oda hiçbir halta yaramıyor

selam kızçeler , bende 13. haftamda 2li tarama testi yaptırdım eğitim araştırma hastanesinde. Sonuçlarım şükür temiz çıktı. Doktorum 3li ve 4lü test yaptırmama gerek olmadığını söyledi. İstersen fetal dna baktırırsın detay görmek istersen ama bence gerek yok dedi. 20. haftamda detaylı ultrasona gireceğim inşallah.
Cinsiyetini de 13+6 da öğrendik 💙 bir kalp büyüyor içimde 🥹 çok heyecanlı.
Sonuç bekleyen herkes teeertemiz sonuçlar alır inşallah. İçinizi ferah tutun lütfen kötüyü düşünmeyin çağırmayın da.
Gruptaki herkes 1-2 hafta içinde cinsiyetini öğrenmiş oluyor ay çok heyecanlı :) mavili pembeli yeşilli turunculu alacağınız kıyafetleri düşününnnn 🙏🏻🥹

selam kızçeler , bende 13. haftamda 2li tarama testi yaptırdım eğitim araştırma hastanesinde. Sonuçlarım şükür temiz çıktı. Doktorum 3li ve 4lü test yaptırmama gerek olmadığını söyledi. İstersen fetal dna baktırırsın detay görmek istersen ama bence gerek yok dedi. 20. haftamda detaylı ultrasona gireceğim inşallah.
Cinsiyetini de 13+6 da öğrendik 💙 bir kalp büyüyor içimde 🥹 çok heyecanlı.
Sonuç bekleyen herkes teeertemiz sonuçlar alır inşallah. İçinizi ferah tutun lütfen kötüyü düşünmeyin çağırmayın da.
Gruptaki herkes 1-2 hafta içinde cinsiyetini öğrenmiş oluyor ay çok heyecanlı :) mavili pembeli yeşilli turunculu alacağınız kıyafetleri düşününnnn 🙏🏻🥹
Bende yarın gideceğim ikili testi sormaya cinsiyetide görür belki 15+4 olacak yarın bı kaç gündür endişeli hissediyorum inşallah temiz gelir sonuçlar

Bende yarın gideceğim ikili testi sormaya cinsiyetide görür belki 15+4 olacak yarın bı kaç gündür endişeli hissediyorum inşallah temiz gelir sonuçlar
13. haftada gitmiştim bacaklarını açmadı görememiştik. 13+6 da gittik gördük cinsiyetini. uygun pozisyonda ise sizinki de muhtemel belli olur çünkü 14. haftadan sonra artık net oluyor cinsel organları. Göstermezse hemen pes etmeyin az öksürün bir iki karnınızı pışpışlayın dönüyor sağa sola o zaman görünüyor 🤭

Test konusuna gelince onu asla düşünmeyin, ben test sürecine kadar bi sürü sorun yaşadım düşük tehlikesi yaşadım, hastanede yattım sürekli ama bir kez aklımdan geçirmedim ya bebeğime bir şey olduysa veya bir şeyi varsa diye.
Siz iyiyseniz o da iyi merak etmeyin. Sağlıkla kavuşacaksınız , kucağınıza alacağınız günü düşünün çok bi zamanımız kalmadı bizimde günler çabuk geçiyor 🥹 🤲🏼😊

Kızlar detaylı ultrason randevuları alanlar varsa hangi haftanıza aldınız? Kendi doktorum detaylı ultrason için Prof.Dr. Ali Ekiz’i önerdi, randevu için aradığımda 22. ve 23. haftaları öneriyor kendisi, ben 20 sanıyordum ama en ideali bu haftalar diyor. 22.haftaya randevu alacağım sanırım

Kızlar detaylı ultrason randevuları alanlar varsa hangi haftanıza aldınız? Kendi doktorum detaylı ultrason için Prof.Dr. Ali Ekiz’i önerdi, randevu için aradığımda 22. ve 23. haftaları öneriyor kendisi, ben 20 sanıyordum ama en ideali bu haftalar diyor. 22.haftaya randevu alacağım sanırım
Sata göre 20+6 için verdi doktor ama bir kaç gün önden gidiyor benimki.

Evet benim doktorum da 22-23.haftalarda yaptirmami istedi. Bana da 23.haftaya randevu verdiler, buradaki prosedur bu sanirim. En gec 26.haftaya kadar yapilmasi lazim dedi diye hatirliyorum ama emin de degilim :))

Bana 20-24 arası randevu al dediler. 22, 23 gibi düşünüyorum. Bazen ileri bazen haftasında çıkıyor usg ölçümlerinde. Garanti olsun 22 23 gibi alacağım ben de.

Benimde 10 gün önde gidiyor canım ama ona göre mi randevu almak gerekir bilemedim, en iyisi doktoruma sorayım yine, o kadar zaman beklemek istemiyorum heyecanlıyımm 😬😬😬😍

Siz doktorunuza sorun tabi. Bizim burada her sey tahmini dogum tarihi uzerinden geri sayarak ilerliyor. SAT'i unuttuk artik.

19+5 de gideceğiz canım biz, şuan 16. Haftadayız Atıl Yüksel hocaya gideceğiz. Sorduk uygun dediler.

Back