- 25 Nisan 2021
- 1.843
- 2.794
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.201
A-aaaa
Branşınız ne acaba+1 de benden gelsin ben de doktorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Branşınız ne acaba+1 de benden gelsin ben de doktorum :)
Ahahhaha aaaa bende de aynısı arkadaşım bulantıyı geçtim yanma çok fena ben instagram da gördüm onu yapıyorum. Tahin at ağzına iyi geliyor yanmayı alıyor yada ayva ye bir iki dilim ikisi de bebek için çokta faydalı.Onu da ben yazdım ama öyle zaten bulantıyı geçtim midem yanmasa çıkarcamda bu şekilde zor bekliyorum 14. Haftaları geçer belki diye
Cok şükür benim bebek arabam oto koltugum falan var bi tanıdığım vermisti hemde 1 sene önce bende sonucta çocuk dusunuyoruz neden almiyim diye düşündüm iyiki almışım nerdeyse kullanmamislar bileBende her şeyi kardeşimden alacağım zaten 1 sene olacak aralarında. Anne yanını ben almıştım yeğenime ana kucağını ona da diğer kuzenden kaldı bana geçecek. Kıyafetleri ayırıyor hatta göğüs kremi ve karın için nemlendirici kremi verdi çatlaklar için. Bir tek büyük şey bebek arabası ve oto koltuğu olacak gibi şimdilik. Oyun halısı vs hepsi sırayla bize gelecek
Merhaba. Ya çocukla gerçekten zor oluyor benim de oğlum 3 yaşında yorgunluk çok zorluyor beni. Uykum çok oluyor sabahları yataktan kaziyorum kendimiMerhaba arkadaşlar haftada bir iki uğrayıp durum güncellemesi yapıyorum. Bulantılarım çok kötü evde küçük çocukla çok zorlanıyorum desteğim de yok maalesef. Sizler ne durumdasınız
Sanki geçmeyecek gibi hatta yeni başlıyor gibi geliyor bana da böyle düşününce yılgınlık hissi basıyor. Benim oğlum da 2 yaşına girecek ilgi beklediği bir dönemdeyiz ama ilgilenemiyor olmak çok kötü hissettiriyor. Üstelik bir de kızım var 10.5 yaşındaMerhaba. Ya çocukla gerçekten zor oluyor benim de oğlum 3 yaşında yorgunluk çok zorluyor beni. Uykum çok oluyor sabahları yataktan kaziyorum kendimi
Desteksiz gerçekten çok zor. Ama geçeceğini bilmekmiyo geliyor bana
Hatice sen mi geldinnnn ?İyi akşamlar kızlar acaba geçenki kaset test bozukmuydu ? Ben hâlâ regli olmadim.
Yarin sabah sağlik ocağinda kan vereceğim artik stresten kafayi yemek üzereyim
Üç çocukla gerçekten çok zorlaniyorsundur kuzum ya. Elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim inan geçecek bu süreç, biraz zorlayacak seni tabiki ama bitince her şey çok daha kolaylaşacak ilaç vs kullanıyor musun? Bulantı için ilaç öneriyor doktorlarSanki geçmeyecek gibi hatta yeni başlıyor gibi geliyor bana da böyle düşününce yılgınlık hissi basıyor. Benim oğlum da 2 yaşına girecek ilgi beklediği bir dönemdeyiz ama ilgilenemiyor olmak çok kötü hissettiriyor. Üstelik bir de kızım var 10.5 yaşında
Ben de eşimin atandığı yere gittim. Eşim Ögretmen şimdi memlekete geldik ama tabi ikizler doğdu. Bir de prematüre doğdular. Evde İhtisas yaptım sayılırMeslektaşımm Ben de evlendikten sonra eşimin atandığı ile gidince bırakmak zorunda kaldım
Yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa tabi kiHemşire arkadaşlar bizleri de bilgilendirse ara sıra paylaşımlar yapsa ne güzel olur hepimiz için
Çok güzel yaa. Harika bir topik olacak. Her meslekten varAaa yaşasın grupta sağlıkçı varmış ben de sağlıkçıyım. Laborantım
Oooo harikaaaaben olsam bende alırdım dediğin gibi neden almayayım kiiiCok şükür benim bebek arabam oto koltugum falan var bi tanıdığım vermisti hemde 1 sene önce bende sonucta çocuk dusunuyoruz neden almiyim diye düşündüm iyiki almışım nerdeyse kullanmamislar bile
AhhshahaBana sen lazımsın.
Bana sen lazımsınnn!
Rafet el romandan bu şarkıyı sana armağan ediyorum.
Dimi amaaaOooo harikaaaaben olsam bende alırdım dediğin gibi neden almayayım kiii
Hiccc üzülme, buranin en yaslisi benim 43’te doguracagim nasipse. Sen daha genceciksin ileri yas tabi ki ekstra riskler getiriyor da bu durumun uzerinde hic bir kontrol gucumuz yok, dua et, tevekkul et.Doğurcağımda 35 olacağımdan Yaştan dolayı dedi . Bende kiloda var onunla birleştirip demiştir belki ama 35 yaş riskli dedi yani baya. Artık genç değilsin fln dedi hatta yani normalde çok sevdiğim bi doktor olmasına rağmen böyle söylemesi tuhaf geldi
Benim 6. Haftada başladı pek kusma yasamadim 3 4 defa kustum ama garip bi sekilde midemi en çok bulandiran şey su. Su içmeye özen gösteriyorum ama içince midem alt üst oluyor hele birde karnım açsa dün kahvaltidan önce 1bardak su ictim ve ictigim suyu çıkarttım direk sadece su kustum normal mi buKızlar bulantılarınız ne zaman başladı? Ben şuan 5+6’dayım henüz bulantım olmadı hatta iştahım çok açık
Ya benim yeni yeni başladı ama öyle aşırı yoğun değil ama çok yiyince ya da aşırı acıkınca başlıyorKızlar bulantılarınız ne zaman başladı? Ben şuan 5+6’dayım henüz bulantım olmadı hatta iştahım çok açık
Bu bende de olduKızlar ya az önce yatıyordum bi anda hapşırdım inanılmaz bir ağrı saplandı kasıklarıma. 3-5 sn sürdü ve hemen geçti. Ama çok korktum bebeğime bir şey olmuş mudur ya