Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktor aksini söylemedikce son adet tarihi referans alınır ❤️ o yüzden sen 4+2 diye düşün. Kontrole gittiğimde olcunlere göre doktor sana başka bir şey söyler ❤️

Canimmmm tebrikler gebesin ❤️ ama hemen çok heyecanlanma bence iki gün daha bekleyip tekrar test yap 🥰 o dan sonra sürece baslarsin 💐
Benim en son cuma günü değerim 677 çıkmıştı. Perşembe günü keseyi görürürz demişti doktorum. Görünür mü peki

Canım çok teşekkürler ilk cocugumuda adete 4 gun once öğrenmiştim 8 sene oldu tuhaf oldum birkaç aydır deniyoduk hep negatifti umarım hersey hepimiz için çok güzel olur🙏💕
Ay inşallah kuzum ❤️ senin de ikinci gebelik demek 🥰 8 sene sonra yeniden anne olmak da tuhaf olur tabi her şey yeni baştan 🥰 sağlıkla büyüsün kolaycacık gelsin 🥰
Benim en son cuma günü değerim 677 çıkmıştı. Perşembe günü keseyi görürürz demişti doktorum. Görünür mü peki
Görünür büyük ihtimalle canım ❤️

Ay inşallah kuzum ❤️ senin de ikinci gebelik demek 🥰 8 sene sonra yeniden anne olmak da tuhaf olur tabi her şey yeni baştan 🥰 sağlıkla büyüsün kolaycacık gelsin 🥰

Görünür büyük ihtimalle canım ❤️
Evet canim 😍hayırlısı bakalım gelişmeleri yazarım 🌺burayı okuyunca daha mutlu oluyorum.

Kızlar ya canım hamişlerim bana dua edin güzel ilerlesin artışım hala korkum var dua eder dua beklerim❤️
Canım benim şimdi derin bir nefes al. Şu an herhangi bir sorun yok. Her şey yolunda gidiyor. Bazı şeyleri kontrol edemiyoruz ne yazık ki her şey olacağına varacak fakat şu an aslında sorun oldugu belli olmayan bir şey için sanki sorun varmış gibi kaygilaniyorsun. ❤️ Her şeyin yolunda oldugunu hatırlat kendine bol bol nefes al canım. Her şey güzel olacak inan 💐

Canım benim şimdi derin bir nefes al. Şu an herhangi bir sorun yok. Her şey yolunda gidiyor. Bazı şeyleri kontrol edemiyoruz ne yazık ki her şey olacağına varacak fakat şu an aslında sorun oldugu belli olmayan bir şey için sanki sorun varmış gibi kaygilaniyorsun. ❤️ Her şeyin yolunda oldugunu hatırlat kendine bol bol nefes al canım. Her şey güzel olacak inan 💐
Teşekkür ederim pek mümkün değil endişelenmemek ya 🥹

Canım tabi ki çok zor biliyorum ben de arada acaba diye kaygilaniyorum. Ama o kaygıyı yönetebilmek çok önemli ❤️

Bizim dualarimiz seninle. Her şey yolinda gidecek inşallah kuzum hepimiz için 💐
Amin inşallah herşey yolunda sağlıklı bir gebelik geçirelim hepimiz tüm hamişler ❤️

X