- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Bebeğim eşim şehir dışında. Beni anneme bıraktı annem ilgineniyor sağolsun. Eşim olmadan gitmek istemiyorum bebeği ilk kez görmeye, aynı anda görelim istedik. Azıcık sıkmak istiyorum dişimi.Baş dönmesi de fena ya yerinde olsam cumaya çekerdim doktoru belki bi çözümü olur, gün içinde evde de teksen sorun olmasın Allah korusun. Yarın benim kalp duyulursa seninki de duyulur cumaya, aynı gün yumurtlama oldu
Bu arada inşallah hayırlı haberi alırsın da bize de hızlıca verirsin. Dua edicemBaş dönmesi de fena ya yerinde olsam cumaya çekerdim doktoru belki bi çözümü olur, gün içinde evde de teksen sorun olmasın Allah korusun. Yarın benim kalp duyulursa seninki de duyulur cumaya, aynı gün yumurtlama oldu
İnşallahBu arada inşallah hayırlı haberi alırsın da bize de hızlıca verirsin. Dua edicem
Kaçta gideceksinİnşallah
2 gibiKaçta gideceksin
Ya sagliksiz yumurta yada sagkiksiz sperm dir diye düşünüyorumCanım bu kimyasalların sebebini öğrenmeye çalış birşey engelliyor olabilir
arkadaşlar dün kontrolüm vardı oğlumla gittik kalp atışlarını duydu kardeşinin çok sevindi. hep onun yüzüne baktım :) biliyorsunuz hafif kanamalarım vardı progestan ve 3 kere 4 günde bir iğne vermişti dr. dünkü kontrolümde biraz rahmimde perde olduğunu söyledi. önceki doğumumda kontrollerimde hiç böyle birşey dememişlerdi hemde doç dr gidiyordum.ama bir kere yoğun kanamam olmuştu fakat sebebi yok demişti birşeyde yok demişti dr. ve oğlum 20 gün erken doğmuştu. şuanda kanamam yok. perdenin çok olması durumunda düşük olabilir dedi. ama senin az birşey olacağını sanmam dedi. Alllah'a emanet tabiki
Günaydın herkese️ prilamı nasıl kullanıyorsunuz ben eşime bugün aldıracağim, aç mı tok mu ? Forumda 8 saat sonrasına etki ediyor o yüzden sabahtan içtiğinde akşamına, akşamdan ictiginde sabaha etki ediyormuş doğru mu
Kızlar mucize bi haberle geldim, dün de biraz kahverengi lekelenmem olunca heralde doktorların dediği doğru, boş gebelik demek dedim, zaten 2 farklı Dr 2 farklı ultrasonla.bakmisti. Kürtaj için çantamı hazırladım. Ama öncesinde bir de özel hastanede Doç Dr dan randevu aldım, iyice netleşir sonra gidip kürtaj olurum diye düşünüyordum ama içimde az da olsa umut kirintilari vardı. Sonuçta bebeğimi gördük, kalp atışları da yavaş yavaş oluşmaya başlıyorAllah razı olsun canım, ben de Mayıs'ta kürtaj olmuştum ama yine nasip olmadı, vardır bir hayır diyorum, her şeyin hayırlısı, sizler sağlıkla kucaklarıniza alın inşallah
Yaa ne kadar sevindim Allah’a şükür, içimden bir his duyacaksın diyorduKızlar mucize bi haberle geldim, dün de biraz kahverengi lekelenmem olunca heralde doktorların dediği doğru, boş gebelik demek dedim, zaten 2 farklı Dr 2 farklı ultrasonla.bakmisti. Kürtaj için çantamı hazırladım. Ama öncesinde bir de özel hastanede Doç Dr dan randevu aldım, iyice netleşir sonra gidip kürtaj olurum diye düşünüyordum ama içimde az da olsa umut kirintilari vardı. Sonuçta bebeğimi gördük, kalp atışları da yavaş yavaş oluşmaya başlıyor1 hafta gerideyiz ama adetim düzenli değil bende pcos var, haftaya kontrolüm olacak inşallah gümbür gümbür duyarız o zaman Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Çok sağol canım Allah razı olsunYaa ne kadar sevindim Allah’a şükür, içimden bir his duyacaksın diyordu
Merhabalar hayırlı olsunHali merhaba sat 13.07.2023 kese 5+0 kalp atışı 6+4
Nerde yaptılar canım bunları?Kızlar toksoplazma testlerini yaptılar bana bugün, bazıları pozitif bazıları negatif, doktoruma sordum henüz yanıt gelmedi, ne oluyor bu
Özel hastanede canım, korkuyla bekliyorum doktorun cevabını, pozitifler endişelendirdi beniNerde yaptılar canım bunları?
Ben çok anlamıyorum da benim de toksoplazma ıgm 0.92 çıkmıştı geçen hafta, bugün avidite sonucum geldi bi sorun yokmuş. İlk yapılan testte hata vardı muhtemelen inşallah seninki de öyledirÖzel hastanede canım, korkuyla bekliyorum doktorun cevabını, pozitifler endişelendirdi beni