2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çok anlamıyorum da benim de toksoplazma ıgm 0.92 çıkmıştı geçen hafta, bugün avidite sonucum geldi bi sorun yokmuş. İlk yapılan testte hata vardı muhtemelen inşallah seninki de öyledir🙏
Benden de muhtemelen o bahsettiğin testi isteyecek, hayırlısı bakalım

Bugün miniğimin kalbini duyduk, 8+2deyiz. Sabah kanamam olmuştu, ödüm koparak ağlaya zırlaya gitmiştim aslında doktora. Çok şükür sorun yokmuş, Allah kimseyi bu korkuyla sınamasın hepimiz miniklerimizi sağlıkla sıhhatle kucaklayalım inşallah 🧿🌸

Bu arada ben martta mı doğuruyorum acaba ya, ilk hesapladığımda nisan çıkmıştı şimdi mart gibi hesaplamaya başladım 😂

Bugün miniğimin kalbini duyduk, 8+2deyiz. Sabah kanamam olmuştu, ödüm koparak ağlaya zırlaya gitmiştim aslında doktora. Çok şükür sorun yokmuş, Allah kimseyi bu korkuyla sınamasın hepimiz miniklerimizi sağlıkla sıhhatle kucaklayalım inşallah 🧿🌸

Bu arada ben martta mı doğuruyorum acaba ya, ilk hesapladığımda nisan çıkmıştı şimdi mart gibi hesaplamaya başladım 😂

Ben de 8+3' üm, ben de hiç bilmiyorum ne zamana denk gelecek doğum, çok yakınız tarih olarak, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰

Masallah ☺️ Rabbim guzel ve saglikla kucaginiza almayi nasib etsin bende 8+5 im nisanin 6 si gozukuyor. Tabi ne zaman dogarlar Rabbim daha iyi bilir saglikla gelsinler

Kizlar dunden basladi bu sey surekli uyuma durtusu gozlerimin alti koyulasti resmen sanki hic uyumuyor musum gibi biraksam kendimi aksama kadar uyurum tuhaf bi halsizlik bastiriyor

@Mavihali’cim yaşımı küçük yazmışsınız, 26 değil 36 yaşımdayım listede onu günceller misiniz rica etsem 🌸 keseyi de 6+0da görmüştüm 🫶

Yaaaa kuzum çok sevindim. KArından mı duydun peki.
Doktorda 2 makine var diğer odadaki daha iyi ordan karından bakacaktı ki diğer doktor geçmişti hastasıyla, istersen bundan alttan bakalım bekleme dedi ben de tamam dedim alttan olmuş oldu canım. Makine iyiyse karından da duyar seninkini yani ☺️

Doktorda 2 makine var diğer odadaki daha iyi ordan karından bakacaktı ki diğer doktor geçmişti hastasıyla, istersen bundan alttan bakalım bekleme dedi ben de tamam dedim alttan olmuş oldu canım. Makine iyiyse karından da duyar seninkini yani ☺️
Peki son soru, alttan bakarken eşini de yanına alıyor mu yoksa eşler duyamıyor mu

Merbaha Kızlar 14 Ağustosta Keseyi gördük 6+2 ydi. 21 Ağustosta Kalp Atışını duyduk 7+2 ydi. Son adetim 30 Haziran. Şuan 8+6 yız hiç bi belirtim yok korkuyorum böyle hiç belirti olmadan ilerleyen var mı ? Yaşım 27 ilk gebeliğim.
Nasıl belirti arıyorsun mesela😅 Ben ilkinde 26 yaşındaydım hiç belirtim yoktu cin gibiydim resmen, sorunsuz çok güzel hamileliğim oldu merak etme şanslı gruptasın ☺️

Merbaha Kızlar 14 Ağustosta Keseyi gördük 6+2 ydi. 21 Ağustosta Kalp Atışını duyduk 7+2 ydi. Son adetim 30 Haziran. Şuan 8+6 yız hiç bi belirtim yok korkuyorum böyle hiç belirti olmadan ilerleyen var mı ? Yaşım 27 ilk gebeliğim.
BAzılarında hiç olmuyormuş diye okudum. Şanslı grup arasındasın 😊 tadını çıkart.

Peki son soru, alttan bakarken eşini de yanına alıyor mu yoksa eşler duyamıyor mu
Alıyor alıyor, eşimle beraber geçtik sonra asistanı beni yandaki kısma geçirdi orda çamaşırımı çıkardım çatala çıkarmıyor zaten sedyede oldu, üstüme çarşaf gibi bi örtü verdi sonra doktor girdi, doktor eşime hazırız gelin dedi. Öyle cıscıbıl olmuyor yani😂 Unutur da örtü vermezse asistandan iste 😅

X