2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Benim bugün 6+3 oldu. Son günlerde iyice halsizliğim arttı. Asla ayakta duramıyorum. Tansiyonum sürekli düşük çıkıyor. Mide. bulantım ve baş dönmem var yer ayapımın altından gidiyo sanki. Bunun bir çözümü var mıdır. Tuzlu gıda tüketiyorum bol su içiyorum ancak tansiyonum çıkmıyor.
Bende öyle canım. Tansiyonunu ölçmedim ama çok halsizim. Bugün kafamı kaldıramadım nerdeyse. Başım çok dönüyor benim de. Pazartesi doktora gittiğinde o aydınlatır artık seni. Benzer bir tecrübem olmayınca bişey diyemiyorum. İnşallah en kısa zamanda rahatlarsın

Arkadaşlar öncelikle hepimize ALLAH sağlıkla kucamıza almayı Nasip etsin bebişlerimizi Çok Aminnn🙏🦋🐬Birşey sorucam hiç ani den sıçrama yaşayan varmı dün eşimi karşımda görünce aniden bi 3 saniye korktum bağırdım ağrı sızı yok Da çok ŞÜKÜR merak ediyorum 🙏🦋🐬

Bence doktorunuza danışıp sadece folik asit içeren hap alın ben de multivitaminli folik asit kullanıyordum (efa mom marka) doktorum bu haftalarda buna gerek yok mideni bulandırır diyerek folidays reçete etti.
Ay evet benimki de multivitaminli. Aksam yemeginden sonra iciyorum icebilirsem ama berbat bir sey.
Suan demir eksikligim için Gyno Ferro Sanol demir ilacına başladım. Onda da folik asit varmis. O yuzden digerini içmiyorum. İçemiyorum daha dogrusu zaten.
Gittiğimde soracağım eger bu ikactaki folik yeterli değilse bana ayri bir marka yazsin.

Bende öyle canım. Tansiyonunu ölçmedim ama çok halsizim. Bugün kafamı kaldıramadım nerdeyse. Başım çok dönüyor benim de. Pazartesi doktora gittiğinde o aydınlatır artık seni. Benzer bir tecrübem olmayınca bişey diyemiyorum. İnşallah en kısa zamanda rahatlarsın
Kıyamam, bakalım Pazartesi inşallah bir çözüm buluruz. Normal işlerimi yapamıyorum yakında kovulucam. İyice uyurgezer ve halsiz oldum. İnşallah bir kaç hafta sonra tamamen geçmiş olur kuzum ikimizin de. 🙏 Böylece hamileliğin tadını çıkartmaya başlayabiliriz.

Kıyamam, bakalım Pazartesi inşallah bir çözüm buluruz. Normal işlerimi yapamıyorum yakında kovulucam. İyice uyurgezer ve halsiz oldum. İnşallah bir kaç hafta sonra tamamen geçmiş olur kuzum ikimizin de. 🙏 Böylece hamileliğin tadını çıkartmaya başlayabiliriz.
İnşallah canım bende okul açılacak bu halde ne yapacağım diye düşünüyorum. Ama bu bir süreç geçecek elbette. Allah bugünümüzü aratmasın

Bacaklarım ayaklarım cok agrıyor bir tek benım mı agrıyor acaba
Baş donmesi bende de var

Canım ilk gebeliğimde son aya kadar ne göğüs şişliği ne hassasiyet yaşadim. Ne zaman doğum yaptım sütüm indi. Yani kişiden kişiye degişebiliyor.
Kızlar ben de bugün 5+6 yım, halsizlik ve uyku hali dışında bir belirtim yok sağa sola dönüp uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum. Gögüslerimde hassasiyet ya da değişim olmadı normal mi acaba bu

İnşallah canım bende okul açılacak bu halde ne yapacağım diye düşünüyorum. Ama bu bir süreç geçecek elbette. Allah bugünümüzü aratmasın
Dayanın kızlar 9 da biraz geçiyor 🙏 A Afratafrac ama genel olarak ayakta çok kalmayın çok hızlı yoruluyoruz. Benim artık aşırı belim ağrıyor ben de okulda nasıl ders Anlatcam tüm gün bilmiyorum tabi 😅

Selam kızlar. Benim bugün 6+3 oldu. Son günlerde iyice halsizliğim arttı. Asla ayakta duramıyorum. Tansiyonum sürekli düşük çıkıyor. Mide. bulantım ve baş dönmem var yer ayapımın altından gidiyo sanki. Bunun bir çözümü var mıdır. Tuzlu gıda tüketiyorum bol su içiyorum ancak tansiyonum çıkmıyor.
Bende 6+0. Birebir aynıyız. Çok halsizim ve tansiyonum çok düşük 8 6 çıkmıştı sabah. Arada gözlerim kararıyor aniden kalkınca fln. 2 yaşında oğlum var bir de onunla çok ilgilenmem gerekiyor ama gerçekten çok zorlanıyorum. Doktoruma sorucam bende.

Bende 6+0. Birebir aynıyız. Çok halsizim ve tansiyonum çok düşük 8 6 çıkmıştı sabah. Arada gözlerim kararıyor aniden kalkınca fln. 2 yaşında oğlum var bir de onunla çok ilgilenmem gerekiyor ama gerçekten çok zorlanıyorum. Doktoruma sorucam bende.
Benimki de 3 yaşında şu an odasında oynuyoruz ama zor duruyorum sanki demir sopalarla dövmüşler beni öyle bir halsizlik 😂
İlkinde 26 yaşındaydım enerjiktim ya bunda 30 olacam yaşın etkisine veriyorum ben kendiminkini; sürekli bi uyku hali, yorgunluk :skandal:

Burada paylaşırız o zaman, belki birimizinki farklı bişi önerir filan.

Burada paylaşırız o zaman, belki birimizinki farklı bişi önerir filan.
Baş dönmesi de fena ya yerinde olsam cumaya çekerdim doktoru belki bi çözümü olur, gün içinde evde de teksen sorun olmasın Allah korusun. Yarın benim kalp duyulursa seninki de duyulur cumaya, aynı gün yumurtlama oldu

Merhabalar güzel Nisan anneleri💕

Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız

Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah😍

İSİM
🤰🏻🤰
YaşSATKESEKalp Atışı
💓
Cinsiyet. 👼🏻
Hali Hali 3315 Temmuz5+16+1?
@mmervee_288Temmuz4+46+1?
Karusel Karusel 2918 Temmuz5+2??
@ihlamurunkokusu2511 Temmuz5+2??
strudel strudel 3619 Temmuz5+0?
@difembahyaa283 Temmuz6+56+5?