2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Vakum gibi her seyim çekılıyor emiliyor sömürülüyor sanki 6+6 dan selamlar
BAYILAZAM

Kizlar altin sarisi akintim var bol su iciyorum surekli iciyorum hatta enfeksiyon olsa yanma hissim olur agrilarim olur ben bu akintiyi cozemedim bana bi akil verin

Tülbentle başını iyice sıkıp bağla çok etkili oluyor o şekilde 1 saat yat en az dikey durma
Geçti çok şükür sinüzitim olduğu için baş ağrılarım çok olur bu ara hiç olmamıştı çok mutluydum dedim heralde hamilelikte rahat edicem ama dün başladı devam etmez inş tansiyon da olabilir belki dimi baş ağrısı hamilelikte bi tansoyon aleti alacağım

Evet hamilelikte herşeyi kullanamıyoruz malesef bende parol hiç etki etmiyor normalde ağır ağrı kesiciyle anca ama yapacak bişey yok biraz katlanacagiz bu dönemde bebisler iyi olsun yeter ki

Kizlar altin sarisi akintim var bol su iciyorum surekli iciyorum hatta enfeksiyon olsa yanma hissim olur agrilarim olur ben bu akintiyi cozemedim bana bi akil verin
Benim arada sarı oluyor cogunlukla beyaz tahlillerde bişey çıkmadı yanmam da olmuyor tekrar kontrole gittigimde doktoruma soracağım afedersiniz benim idrarim da çok kötü bi koku geliyor bana bi de koku hassaiyetim arttı ondandır diyorum ama sizde var mı böyle bişey

Vakum gibi her seyim çekılıyor emiliyor sömürülüyor sanki 6+6 dan selamlar
BAYILAZAM
Ben 5 - 7 arası haftalarda hep serin bir odada yattım ya gün içinde, birdenbire bütün enerjim çekiliyo gibi oluyordu çünkü. tavsiye ediyorum evde bir başka minik yoksa kendinizi zorlamayın yatın dinlenin çok iyi geliyor

Aynisi var aynisi wc girerken burnumu tulbentle sariyorum wc kokusu helee aman Allahimgunde 10 kere yikasam gene duyuyorum o kokuyu koku hassasiyeti ust mertebede

Aynisi var aynisi wc girerken burnumu tulbentle sariyorum wc kokusu helee aman Allahimgunde 10 kere yikasam gene duyuyorum o kokuyu koku hassasiyeti ust mertebede
Ben de aynı ben deee girince direk ogurmeye başlıyorum banyo tuvalet benim için öyle kötü kokuyor ki eşime diyorum yıka çamaşır suyuyla ikide bi adam da bezdi bişey kokmuyor diyor

Deterjan yumuşatıcı her türlü bunlardan da illallah geldi çok sevdiğim kokular iğrenç artık çamaşır dahi asamiyorum kokudan Allah razı olsun eşim hallediyor

Benim de başım çok ağrır geçen gün sabaha kadar sürdü normalde parol geçiriyor antibiyotik kullandım diye onu da içmek istemedim.
Kendini parola alıştır bence eskiden ben de etki etmiyor diyordum hamile kalınca mecbur vücudum kabul etmek zorunda kaldı bi zaman sonra çünkü önümüzde uzun bir zaman var emzirme dönemi dahil. Parol kankan olacak bundan sonra.
Beni ışık, ses her şey etkileyebildiği için tansiyonu bilmiyorum.

Paroldan devam edeceğiz başka çaresi yok evet inş etki eder benim de aynı ışıkta seste duramam karanlık bi yere geçer yatarım

Oyle yapıyorum ay ne zor

Kızlar spor yapiyor musunuz ? Ben 4 haftalik hamileyim daha kese gormedim
Ben yapmayı, en azından yürümeyi çok isterdim ama yapamıyorum. Ne zaman biraz hareketli bir gün geçirsem lekelenme oluyor. İki üç defa da kanamam oldu. vücudum hareket istemiyor gerçekten otur aşağı diyor yani
Üç ayı atlattıktan sonra hareket edersin dedi arkadaşım, onun da gebeliği başlarda biraz zor geçmişti, onu bekliyorum şimdi. Bu arada ben normalde de çok hareketli sayılmazdım, sizin normaliniz aktif bir hayat ise bence zorlamadan yürüyüş pilates vs yapabilirsiniz.

Daha susam tanesi, etkilenmesi mümkün değil bence şimdilik tadını çıkar zaten sonrasında hiç yatamayacagz

Ben de aynı ben deee girince direk ogurmeye başlıyorum banyo tuvalet benim için öyle kötü kokuyor ki eşime diyorum yıka çamaşır suyuyla ikide bi adam da bezdi bişey kokmuyor diyor
Bende camasir asıyorum durmadan camasir yumusaticisinin kokusu muhteşem geliyor, bana dışarısı kokuyor çok. Hava o kadar çok kokuyor ki. Bir de eşim. Günde 3 kere duş alsa keşke diyorum ama halbuki öyle kokmadigini biliyorum. Ben diğer odada yatayım diyor ayrı da yatamıyorum, götümü dönüyorum artık yapacak bir şey yok kızlar ben size bir şey anlatacağım bugün çok üzüldüğüm bir konu oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…