Canım ben de ögretmenim, su anlık düşünmuyorum ama ilk gebeligimde normal rapora bile cok sıkıntı çıkarmışlardi(doğum iznim bittikten sonra). Hem de yersiz değil, sıkıntım olmasına rağmen. Ama riskli bir durumun varsa ve doktorun rapor anlaminda güvence veriyorsa bütün imkanlarını kullanmanı tavsiye ederim.Kizlar ogretmen olup heyet raporu almayi dusunen var mi enazindan ilk 3 ay. Tup bebek benim.
Hamile olup çalışan kadın olmak gerçekten çok zor...Canım ben de ögretmenim, su anlık düşünmuyorum ama ilk gebeligimde normal rapora bile cok sıkıntı çıkarmışlardi(doğum iznim bittikten sonra). Hem de yersiz değil, sıkıntım olmasına rağmen. Ama riskli bir durumun varsa ve doktorun rapor anlaminda güvence veriyorsa bütün imkanlarını kullanmanı tavsiye ederim.
Turk kahvesindeb 2 gün önce tiksindim.. hayatımın aşkıydı... artık içemiyorum. Çiğ köfte konusuna gelecek olursam sadece bulgurla çiğ köfte yapan yerler var ben sordum sadece bulgur kullanıyoruz dedi. İçine roka marul nar ekşisi limon koydurtuyorum turşu yemiyorum çok asitli. Yani eşim sipariş ediyor ben nefsimi doyuracak kadar yiyorum. Yumurtayı full pişiriyorm ister omlet ister haşlanmış ama iyi pismesi lazım. Yumurtanın dışını kullanmadan önce yıkıyorum tabii. Onun dışında mesela canım kızartma istiyor, yapıyorum ama yiyeceğim kadarını ben pecetede yağını emdiriyorum ve yoğurtla karıştırıyorum. Evde yemek yapıyorum dısardan yemek yemek istemiyorum midem bulanıyor. Genel anlamda zaten midem bulanıyor ama az az yiyorum durmadan mutfağa gidip gelip yemek yiyorum. Ama kokoreçtir, disardan tavuktur kıymalı pidelerdir falan bence güvenli değil, köfteci yusufa gittik geçen gün, canım çok istedi, az pişmiş yapıyorlar belki biliyorsunuzdur ama canım çekti eşimden 1 tane köftesini yedim. Allaha emanet artıkYaaaa kizlar , simdi size soru bugun canim bol
Nar eksili bi etsiz cig kofte istedi zaten cig et az pismisler bazi baliklar vs vs . Yasak buna okayim
Cig kofteyi de yemedim ama doktorundan bununla ilgili bilgi alan var mi hic cok alakasiz oldu amaasitli icecekler , kahve vs . Siz neler yiyip iciyosunuzz merak ettimm
Bıkkınlık? Öfffff modu ? Hay yapacağınız işin isyanları? Çokk normalArkadaşlar selam, ben yoğun derecede agresif olmaya başladım, her şeye tahammülüm azaldı aranızda benim gibi olan var mı? Bi yandan kendime kızıyorum, ama elimden de bir şey gelmiyo hep sinirliyim gibi
Turk kahvesindeb 2 gün önce tiksindim.. hayatımın aşkıydı... artık içemiyorum. Çiğ köfte konusuna gelecek olursam sadece bulgurla çiğ köfte yapan yerler var ben sordum sadece bulgur kullanıyoruz dedi. İçine roka marul nar ekşisi limon koydurtuyorum turşu yemiyorum çok asitli. Yani eşim sipariş ediyor ben nefsimi doyuracak kadar yiyorum. Yumurtayı full pişiriyorm ister omlet ister haşlanmış ama iyi pismesi lazım. Yumurtanın dışını kullanmadan önce yıkıyorum tabii. Onun dışında mesela canım kızartma istiyor, yapıyorum ama yiyeceğim kadarını ben pecetede yağını emdiriyorum ve yoğurtla karıştırıyorum. Evde yemek yapıyorum dısardan yemek yemek istemiyorum midem bulanıyor. Genel anlamda zaten midem bulanıyor ama az az yiyorum durmadan mutfağa gidip gelip yemek yiyorum. Ama kokoreçtir, disardan tavuktur kıymalı pidelerdir falan bence güvenli değil, köfteci yusufa gittik geçen gün, canım çok istedi, az pişmiş yapıyorlar belki biliyorsunuzdur ama canım çekti eşimden 1 tane köftesini yedim. Allaha emanet artık
Balık kokusuna normalde tahammül edemem. Şimdi ağzıma hiç sokmuyorum mumkunati yok.. :)Bende kendim yapiyorum , balik somon yiyorum iyi pisiriyorum , tavuk ette oyle ama disardan degil hepsini kendim ozenle yapiyorum iyice pisiyor . Ama cig kofte canim
Istedi bugun yemedim merak ettim zaten etlisini normaldede asla yememmm . Etsiz icin merak etmistim . Doktorum
Bana soda ic dedi mesela . Kahve cokkk nadir belki 14 gunde bir . Sigarayi birakinca onu da biraktim gibibazen sprite kola vs istiyor canim ama bi yudum
Ictim esimden pekte istemiyomus canim
Bulgur yani bence sorun olmaz. Kısır yasak değilse cig kofte de yasak değildir snsjxjdsBende kendim yapiyorum , balik somon yiyorum iyi pisiriyorum , tavuk ette oyle ama disardan degil hepsini kendim ozenle yapiyorum iyice pisiyor . Ama cig kofte canim
Istedi bugun yemedim merak ettim zaten etlisini normaldede asla yememmm . Etsiz icin merak etmistim . Doktorum
Bana soda ic dedi mesela . Kahve cokkk nadir belki 14 gunde bir . Sigarayi birakinca onu da biraktim gibibazen sprite kola vs istiyor canim ama bi yudum
Ictim esimden pekte istemiyomus canim
Biran önce geçsin istiyorum, en büyük eziyeti sanki eşime yapıyorum. Adam şoklarda, her an pençelerin çıkacak gibi diyoBıkkınlık? Öfffff modu ? Hay yapacağınız işin isyanları? Çokk normalBen yatıyorum sinirlenecek halim yok
Bana da geliyorlar arada, eşim 9 ay sonra görüşeceğiz seninle diyorBiran önce geçsin istiyorum, en büyük eziyeti sanki eşime yapıyorum. Adam şoklarda, her an pençelerin çıkacak gibi diyo
Yalnız olmamak iyi geldiBana da geliyorlar arada, eşim 9 ay sonra görüşeceğiz seninle diyor
Ben ilk hamilelikte böyleydim, kendim üzerinde kontrolü kaybetmiş gibiydim. Hele eşime asla tahammül edemiyordum, sürekli bir öfke vardı, resmen göğsümde hissediyordum. O hamileligimde maalesef bebeğimi kaybettim.Arkadaşlar selam, ben yoğun derecede agresif olmaya başladım, her şeye tahammülüm azaldı aranızda benim gibi olan var mı? Bi yandan kendime kızıyorum, ama elimden de bir şey gelmiyo hep sinirliyim gibi
Benim daha önce kayiplarim olduğu için çok temkinliyim, kendimi özellikle çok kaptırmamaya calisiyorum. Mesela hamilelik günlüğü tutmak istiyorum, hazırladım ama kesinlikle bir şey yazmiyorum, çünkü yarım kalsın istemiyorum daha oncekiler gibi. 12. Haftadaki randevuma gidip güzel haber alırsam çok rahatlayacağim ve yapmak istediklerimi yapacağım.Ben bir şey soracağım, annelik duygusu geldi mi size ? Bana hala çok yabancı geliyor kendimi kötü hissediyorum, anneme "canavar yüzünden kahve içemiyorum" yazdım, annem de bana evladın o senin canavar deme yazmış, çok korkuyorum ya o annelik duygusu yüklenmezseneden böyle hissediyorum anlamıyorum.
Merhaba, ben de öğretmenim. Bugün 10+2 oldum. Rapor almayı düşünmüyorum Allah korusun bir aksilik olmazsa hatta max çalışmayı düşünüyorum çünkü peşine ücretsiz düşünüyorumKizlar ogretmen olup heyet raporu almayi dusunen var mi enazindan ilk 3 ay. Tup bebek benim.
Etsiz çiğ köfte prensip olarak yenilebilir kategorisinde ama hijyen anlamında şaibeli olduğu için doktorlar sıcak bakmıyor. Yenmesin denmesinin sebebi bu. Eğer çok güvendiğiniz gözünüzün önünde üretim yapan bir yerse bir şey olmaz bence.Yaaaa kizlar , simdi size soru bugun canim bol
Nar eksili bi etsiz cig kofte istedi zaten cig et az pismisler bazi baliklar vs vs . Yasak buna okayim
Cig kofteyi de yemedim ama doktorundan bununla ilgili bilgi alan var mi hic cok alakasiz oldu amaasitli icecekler , kahve vs . Siz neler yiyip iciyosunuzz merak ettimm