2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çıgkofteye bayilirdim onceden ama hamilelikten sonra asermedim bile.. Suan tek askim Kumpir olabilir.. Her hafta sonu kumpir yiyoruz esimle yuzum patates gibi olcak diye korkuyorum. Ama yemezsem de agliyorum sinirlilik hali geliyor. Çok garip isler ya valla cozemedim.. 2 aaat once yemek yediysem yine acikiyorum birde hemen kaziniyor midem karnim gurulduyor.. Birde tuzlu ayran a duskunlugum artti cok asiri seviyorum

Az sonra 6+6 olcam belim kopuyor normal mi kızlar

Kalp atışını 6. Haftada duyan arkadaşlar alttan mı duyuldu yoksa karından duyan da var mı?

Bu arada nasıl yatıyorsunuz yan mı yüzüstü mü sırtüstü mü.. ben yüz üstü yatarak uyurdum hep. Bir zarar olur belki diye yan yatarak uyumaya çalışıyorum ama asla uyuyamıyorum döne döne sabahları ediyorum. Tecrübe ya da bilgisi olanlar lütfen beni bir aydınlatır mısınız henüz gerek yok mu bu kadar dikkat etmeye acaba

Bulduğum bir bilgiyi paylaşayım Op.Dr. Banu Çiftçi tıklayıp okuyabilirsiniz ilk aylarda sorun değilmiş sanırım ama uygun yön solmuş

Yüzüstü ve sırtüstü Karnım iyice sert yuvarlak olana kadar yüzüstü yattım istemsizce, şükür bir şey olmamıştı zaten ondan sonra istesem de yatamazdım Şu an da öyle, ne kadar yan yatmaya çalışsam yüzüstü buluyorum kendimi. Sırtüstünün ilk aylarda problemi yok.

Yüzüstü ben yaa.. devam o zaman gittiği yere kadar

BEnce mercimek köftesi tüketebilrisin. Hem daha sağlıklı, içeriği vitamin deposu. NEfsini de köreltir marul arasına koyar limon sıkar yersin.

Bence daha çok erken. Üstelik bu dönem bence hamileliğin en kötü dönemi benim gözlemime göre. Şu dönem biterse, mide bulantıları, halsizlik, baş dönmeleri vs. Ve bir de bebişi karnımızda hissetmeye başlarsak o zaman yavaş yavaş yüklenecek bence. Şu an da tadını çıkartamıyoruz ruhumuz emiliyormuş gibi hissediyoruz.

Bebeğim yüzüstü yatamıyorum bende. Ağrı oluyor o bölgemde yoksa. Ve aşırı severim yüzüstü yatmayı. Şimdilik yüzüstü dışında her türlü uyuyorum valla. Bir de uykumda kendimi bilmeden çok dönerim.

Bedenimin yüzüstü yatmaya ihtiyacı olduğunu anladığımda masa pozisyonuna geçiyorum. Kanın büyük kısmı aşağı toplansın diye. Bunu deneyebilirsin. Uyumadan önce 5 dk bu şekilde kal sonra rahatça uyursun belki yan ve sırtüstü.

Canım bu tarifi dene mutlaka. Canın çiğköfte istiyorsa çok lezzetli oluyor. İstersen içine iki tane haşlanmış patates de ekleyebilirsin. Bundan bir sürü çıkıyor. Eşimle kendime ben yarı ölçek yapıyorum.

Eklentiler

• IMG-20220819-WA0013(1).jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar dün akşamdan beri baş ağrım var parol içmedim bile çünkü bana hiçbir etkisi olmuyor başımın sağ tarafı uyuşmuş durumda ne yapabilirim geçmesi için başka

Kızlar dün akşamdan beri baş ağrım var parol içmedim bile çünkü bana hiçbir etkisi olmuyor başımın sağ tarafı uyuşmuş durumda ne yapabilirim geçmesi için başka
Eşin kafana masaj yapsın tirnaklariyla, bir de burnun üst tarafından şakaklara doğru işaret parmağının içiyle bastırarak masaj yap , en son boynunun kafayla birleşim yerine masaj yaptır eşine azalır biraz , duşa da girebilirsin

Ay evet ruhum emiliyor gerçekten, çok mutsuz hissediyorum günler geçmiyor çok bunaldım. Teşekkür ederim

Teşekkürler cevabın için canım masaj yaptırdım yaptirayim biraz daha inşallah geçer

Tülbentle başını iyice sıkıp bağla çok etkili oluyor o şekilde 1 saat yat en az dikey durma

Canım parol içmekten başka şansın yok. Başını tülbentle bağlamayı deneyebilrsin. Eşin biraz ovsun masaj yapsın başına ve boynuna. Ayrıca soğuk uygula başına, buz torbası koyup rahatlatmayı deneyebilirsin. Duş da iyi geliyor. Nane yapı koklamak da rahatlattıyor. Başka da yapçak çok bişi yok zaten hamilelikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…