Bulduğum bir bilgiyi paylaşayım Op.Dr. Banu Çiftçi tıklayıp okuyabilirsiniz ilk aylarda sorun değilmiş sanırım ama uygun yön solmuşBu arada nasıl yatıyorsunuzyan mı yüzüstü mü sırtüstü mü.. ben yüz üstü yatarak uyurdum hep. Bir zarar olur belki diye yan yatarak uyumaya çalışıyorum ama asla uyuyamıyorum döne döne sabahları ediyorum. Tecrübe ya da bilgisi olanlar lütfen beni bir aydınlatır mısınız henüz gerek yok mu bu kadar dikkat etmeye acaba
Yüzüstü ve sırtüstüBu arada nasıl yatıyorsunuzyan mı yüzüstü mü sırtüstü mü.. ben yüz üstü yatarak uyurdum hep. Bir zarar olur belki diye yan yatarak uyumaya çalışıyorum ama asla uyuyamıyorum döne döne sabahları ediyorum. Tecrübe ya da bilgisi olanlar lütfen beni bir aydınlatır mısınız henüz gerek yok mu bu kadar dikkat etmeye acaba
YüzüstüYüzüstü ve sırtüstüKarnım iyice sert yuvarlak olana kadar yüzüstü yattım istemsizce, şükür bir şey olmamıştı zaten ondan sonra istesem de yatamazdım Şu an da öyle, ne kadar yan yatmaya çalışsam yüzüstü buluyorum kendimi. Sırtüstünün ilk aylarda problemi yok.
Biz 6+2 de karından duydukKalp atışını 6. Haftada duyan arkadaşlar alttan mı duyuldu yoksa karından duyan da var mı?
Yine de doktoruna danışYüzüstüben yaa.. devam o zaman gittiği yere kadar
Hanımlar surekli tuzlu ayran asereniniz var mi 3 litre olsa kafama dikip icesim var o derece
BEnce mercimek köftesi tüketebilrisin. Hem daha sağlıklı, içeriği vitamin deposu. NEfsini de köreltir marul arasına koyar limon sıkar yersin.Yaaaa kizlar , simdi size soru bugun canim bol
Nar eksili bi etsiz cig kofte istedi zaten cig et az pismisler bazi baliklar vs vs . Yasak buna okayim
Cig kofteyi de yemedim ama doktorundan bununla ilgili bilgi alan var mi hic cok alakasiz oldu amaasitli icecekler , kahve vs . Siz neler yiyip iciyosunuzz merak ettimm
Bence daha çok erken. Üstelik bu dönem bence hamileliğin en kötü dönemi benim gözlemime göre. Şu dönem biterse, mide bulantıları, halsizlik, baş dönmeleri vs. Ve bir de bebişi karnımızda hissetmeye başlarsak o zaman yavaş yavaş yüklenecek bence. Şu an da tadını çıkartamıyoruzBen bir şey soracağım, annelik duygusu geldi mi size ? Bana hala çok yabancı geliyor kendimi kötü hissediyorum, anneme "canavar yüzünden kahve içemiyorum" yazdım, annem de bana evladın o senin canavar deme yazmış, çok korkuyorum ya o annelik duygusu yüklenmezseneden böyle hissediyorum anlamıyorum.
Bebeğim yüzüstü yatamıyorum bende. Ağrı oluyor o bölgemde yoksa. Ve aşırı severim yüzüstü yatmayı. Şimdilik yüzüstü dışında her türlü uyuyorum valla. Bir de uykumda kendimi bilmeden çok dönerim.Bu arada nasıl yatıyorsunuzyan mı yüzüstü mü sırtüstü mü.. ben yüz üstü yatarak uyurdum hep. Bir zarar olur belki diye yan yatarak uyumaya çalışıyorum ama asla uyuyamıyorum döne döne sabahları ediyorum. Tecrübe ya da bilgisi olanlar lütfen beni bir aydınlatır mısınız henüz gerek yok mu bu kadar dikkat etmeye acaba
Canım bu tarifi dene mutlaka. Canın çiğköfte istiyorsa çok lezzetli oluyor. İstersen içine iki tane haşlanmış patates de ekleyebilirsin. Bundan bir sürü çıkıyor. Eşimle kendime ben yarı ölçek yapıyorum.Yaaaa kizlar , simdi size soru bugun canim bol
Nar eksili bi etsiz cig kofte istedi zaten cig et az pismisler bazi baliklar vs vs . Yasak buna okayim
Cig kofteyi de yemedim ama doktorundan bununla ilgili bilgi alan var mi hic cok alakasiz oldu amaasitli icecekler , kahve vs . Siz neler yiyip iciyosunuzz merak ettimm
Eşin kafana masaj yapsın tirnaklariyla, bir de burnun üst tarafından şakaklara doğru işaret parmağının içiyle bastırarak masaj yap , en son boynunun kafayla birleşim yerine masaj yaptır eşine azalır biraz , duşa da girebilirsinKızlar dün akşamdan beri baş ağrım var parol içmedim bile çünkü bana hiçbir etkisi olmuyor başımın sağ tarafı uyuşmuş durumda ne yapabilirim geçmesi için başka
Ay evet ruhum emiliyor gerçekten, çok mutsuz hissediyorum günler geçmiyor çok bunaldım. Teşekkür ederimBence daha çok erken. Üstelik bu dönem bence hamileliğin en kötü dönemi benim gözlemime göre. Şu dönem biterse, mide bulantıları, halsizlik, baş dönmeleri vs. Ve bir de bebişi karnımızda hissetmeye başlarsak o zaman yavaş yavaş yüklenecek bence. Şu an da tadını çıkartamıyoruzruhumuz emiliyormuş gibi hissediyoruz.
Teşekkürler cevabın için canım masaj yaptırdım yaptirayim biraz daha inşallah geçerEşin kafana masaj yapsın tirnaklariyla, bir de burnun üst tarafından şakaklara doğru işaret parmağının içiyle bastırarak masaj yap , en son boynunun kafayla birleşim yerine masaj yaptır eşine azalır biraz , duşa da girebilirsin
Tülbentle başını iyice sıkıp bağla çok etkili oluyor o şekilde 1 saat yat en az dikey durmaKızlar dün akşamdan beri baş ağrım var parol içmedim bile çünkü bana hiçbir etkisi olmuyor başımın sağ tarafı uyuşmuş durumda ne yapabilirim geçmesi için başka
Canım parol içmekten başka şansın yok. Başını tülbentle bağlamayı deneyebilrsin. Eşin biraz ovsun masaj yapsın başına ve boynuna. Ayrıca soğuk uygula başına, buz torbası koyup rahatlatmayı deneyebilirsin. Duş da iyi geliyor. Nane yapı koklamak da rahatlattıyor. Başka da yapçak çok bişi yok zaten hamilelikte.Kızlar dün akşamdan beri baş ağrım var parol içmedim bile çünkü bana hiçbir etkisi olmuyor başımın sağ tarafı uyuşmuş durumda ne yapabilirim geçmesi için başka