- 11 Haziran 2024
- 17
- 18
- 3
- 33
- Konu Sahibi mutlutablo
- #3.961
Arkadaşlar 11.haftayı yeni bitirdim. Çok fazla akıntı oluyor. Bunla ilgili bilgisi tecrübesi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebeliğiniz mi ? Gayet normal, benim ikinci gebeliğim bende düşünmüyorum sallamıyorum keyifsizim mutsuzum , hava durumu iş ev sorunlar bıkkınlık geliyor insana. Umarım biraz kar yağar yüzümüz güler bira değişik olur , 1. Trimester bence en kötü zaman. Bulantılar keyifsizlik oluyor hepKizlar size bir sey sormak istiyorum, ben bugun itibariyle 12+2 oldum. Bir kac gundur asiri morelim bozuk, gülesım gelmiyor hevessiz ve cok keyifsizim. Sanki hicbirsey keyif vermiyor gibi, hep morelsizim. Esimin her hareketini takiyorum, kafamda kurup uzuluyorum.
Sizde bu duygu durumlarini yasiyormusunuz, bugun 2li testim var oglen hic heycanli degilim, gorucem diye heves edemiyorum ve güleniyorum neden boyleyim bilmiyorum
Evet ilk gebelikİlk gebeliğiniz mi ? Gayet normal, benim ikinci gebeliğim bende düşünmüyorum sallamıyorum keyifsizim mutsuzum , hava durumu iş ev sorunlar bıkkınlık geliyor insana. Umarım biraz kar yağar yüzümüz güler bira değişik olur , 1. Trimester bence en kötü zaman. Bulantılar keyifsizlik oluyor hep
Gözunuz aydınKızlar benim de fetal dna sonucıum iyi çıktı çok şükürcinsiyet cumartesi balon patlatcaz oyle ogrencez
![]()
Bence hiç suçluluk duymayın hep sevinmek zorunda değilsiniz ki. Hamilelik bu stresli olabilirsiniz gergin üzüntülü yorgun. Duygu karmaşası çok normal hormonlarımız alt üst. Ben oturup ağlıyorum üç dakka sonra bu bulaşığı yıkıym bari diyip kalkıyorum. Eşim bu duygu geçişlerini anlamıyorum diyip duruyor. Biz de gergin bir süreçten geçtiğimizin farkındayız hep mutluluk güzellik olmuyor hayat hep inişli çıkışlıEvet ilk gebelik
Bide ben anksiyete hastasiyim, belki oda kombo olmustur. İnsan hep sucluluk duyuyor boyle oluncada, bugun bebegi gorucem ama hic hevesli degilim havalara ucmam lazimdi suan diyerek suclulukta duyuyorum.
Evet ilk gebelik![]()
Bide ben anksiyete hastasiyim, belki oda kombo olmustur. İnsan hep sucluluk duyuyor boyle oluncada, bugun bebegi gorucem ama hic hevesli degilim havalara ucmam lazimdi suan diyerek suclulukta duyuyorum.
Çok sevindim. Darısı başımıza inşallah. Sağlıklı doğumlar olsun hepimiz için inşallah.Kızlar benim de fetal dna sonucıum iyi çıktı çok şükürcinsiyet cumartesi balon patlatcaz oyle ogrencez
![]()
Twsekkur ederim genoks yaptirdim. Cuma yaptirdim bugun cikti iste hizli oldu bayaGözunuz aydınhangi firmaya yaptırdınız kaç günde cıktı acaba
Aa ben de cumartesi yaptırdım yarın çıkar mı ki hangi şehirdesinizTwsekkur ederim genoks yaptirdim. Cuma yaptirdim bugun cikti iste hizli oldu baya![]()
Ay benımkide cıktı bugun sukurrTwsekkur ederim genoks yaptirdim. Cuma yaptirdim bugun cikti iste hizli oldu baya![]()
Bende 11 bitti yarın 12 haftaya başlıyorum gerçekten 2 haftadır akıntım çok fazla oluyordu 1 2 gündür azaldı gibiArkadaşlar 11.haftayı yeni bitirdim. Çok fazla akıntı oluyor. Bunla ilgili bilgisi tecrübesi olan var mı?
Istanbul bizim de insallah cikar sizinde yarinAa ben de cumartesi yaptırdım yarın çıkar mı ki hangi şehirdesiniz