• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Hamilelikte haftanıza göre çekilecek Esmaül hüsnalar:

9. Hafta: 391 eş- Şâfiy, 526 eş-Şekûr
10. Hafta: 113 el- Bâqî, 310 el-Müyessir
11. Hafta: 180 es-Semî, 104 el- Adl
12. Hafta: 731 el-H•âliq, 731 el- H•allâq, 211 el- Fâliq
13. Hafta: 341 en-Nâsır, 621 el-Müsteân
14. Hafta: 86 el-Bedî, 158 el-Muhsin
15. Hafta: 662 el-Mütekebbir, 170 el- Quddûs
16. Hafta: 73 el-Celîl, 1100 Z*ü’l celâli ve’l ikrâm, 744 el- Muqtedir, 90 el- Melîk
17. Hafta: 998 el-Hafîz, 707 el –Vâris*
18. Hafta: 78 el- Hakîm, 68 el-Hakem

q: kaf harfi, boğazdan kalın ka sesi
s*: peltek se harfi
z*: peltek ze harfi
H•: hırıltılı hı harfi, boğazdan hırlatarak çıkar

Son düzenleme:
Kizlar size bir sey sormak istiyorum, ben bugun itibariyle 12+2 oldum. Bir kac gundur asiri morelim bozuk, gülesım gelmiyor hevessiz ve cok keyifsizim. Sanki hicbirsey keyif vermiyor gibi, hep morelsizim. Esimin her hareketini takiyorum, kafamda kurup uzuluyorum.
Sizde bu duygu durumlarini yasiyormusunuz, bugun 2li testim var oglen hic heycanli degilim, gorucem diye heves edemiyorum ve güleniyorum neden boyleyim bilmiyorum

Kizlar size bir sey sormak istiyorum, ben bugun itibariyle 12+2 oldum. Bir kac gundur asiri morelim bozuk, gülesım gelmiyor hevessiz ve cok keyifsizim. Sanki hicbirsey keyif vermiyor gibi, hep morelsizim. Esimin her hareketini takiyorum, kafamda kurup uzuluyorum.
Sizde bu duygu durumlarini yasiyormusunuz, bugun 2li testim var oglen hic heycanli degilim, gorucem diye heves edemiyorum ve güleniyorum neden boyleyim bilmiyorum
İlk gebeliğiniz mi ? Gayet normal, benim ikinci gebeliğim bende düşünmüyorum sallamıyorum keyifsizim mutsuzum , hava durumu iş ev sorunlar bıkkınlık geliyor insana. Umarım biraz kar yağar yüzümüz güler bira değişik olur , 1. Trimester bence en kötü zaman. Bulantılar keyifsizlik oluyor hep

İlk gebeliğiniz mi ? Gayet normal, benim ikinci gebeliğim bende düşünmüyorum sallamıyorum keyifsizim mutsuzum , hava durumu iş ev sorunlar bıkkınlık geliyor insana. Umarım biraz kar yağar yüzümüz güler bira değişik olur , 1. Trimester bence en kötü zaman. Bulantılar keyifsizlik oluyor hep
Evet ilk gebelik :(
Bide ben anksiyete hastasiyim, belki oda kombo olmustur. İnsan hep sucluluk duyuyor boyle oluncada, bugun bebegi gorucem ama hic hevesli degilim havalara ucmam lazimdi suan diyerek suclulukta duyuyorum.

Evet ilk gebelik :KK43:
Bide ben anksiyete hastasiyim, belki oda kombo olmustur. İnsan hep sucluluk duyuyor boyle oluncada, bugun bebegi gorucem ama hic hevesli degilim havalara ucmam lazimdi suan diyerek suclulukta duyuyorum.
Bence hiç suçluluk duymayın hep sevinmek zorunda değilsiniz ki. Hamilelik bu stresli olabilirsiniz gergin üzüntülü yorgun. Duygu karmaşası çok normal hormonlarımız alt üst. Ben oturup ağlıyorum üç dakka sonra bu bulaşığı yıkıym bari diyip kalkıyorum. Eşim bu duygu geçişlerini anlamıyorum diyip duruyor. Biz de gergin bir süreçten geçtiğimizin farkındayız hep mutluluk güzellik olmuyor hayat hep inişli çıkışlı 🌸🌸

Evet ilk gebelik :(

2 gün reglmiz geciktiğinde bile nasıl gerginleşebiliyorsuz
Şuan 3 aydır olmuyoruz ve vücudumuzda bir sürü şey oluyor.
O yüzden yaşadığın mutsuzlukta normal, isteksizlikte
Bir de her duyguyu çok seveceğiz diye bir şey yok bu yüzden kendinizi suçlamayın
Ben ilk oğluma çok zor kavuştum tedaviler oldum.. fakat hamileliği ve emzirme dönemini hiç sevmemiştim
Hatta sütüm gelmeseydi mutlu olacaktım nefret ediyordum emzirmekten.
2 yaşına kadar zor dayandım ve o dönem emzirirken mutlu olan anne yorumları doluydu çevrem.
Bağ kuruyorlarmış.. bu bağı kuramadım mı diye kendimi suçluyordum.
Ama öyle bir şey yokmuş oğlumla aramda çok kuvvetli bir bağ var (5 yaşında)
O kadar çok şeyi tecrübe ettim ki oğlumda bu hamileliğimde her şeyi normal karşılıyorum ve akışına bırakıyorum.
Bu süreç bir kalıp değil içine girmeye çalışmayın hiç her kesin kendine özel bir yolculuğu 🤍✨

Ay kizlar tesekkur ederim msjlariniz beni cok rahatlatti gercekten, 2li testten ciktim simdi bebek 7 cm olmus ne kdar buyumus 😁 cikolata yememe ramen uyuyordu galiba muayne boyunca hareket etmedi, sonlara dogru doktor durttu surekli oyle cirpindi. Sonuc 2 haftaya cikacakmis ama usg kagidi verdi upuzun, 2li test usg kagidi okumayi biliyormusunuz

Merhabalar kızlar kullanıcı adımı değiltirdim hgggo idi çok karışık diye adıma döndüm🤣 ben dinlenmek istiyorum misafirim gelenim gidenim hiç bitmiyor misafir berekettir severim ama çalışıyorum zaten bide öyle olunca hiç dinlenemiyorum ilk çocuğumda prenses gibiydim şimdi evde bi çocuk daha var arkadaş akraba çevresi çok her defasında tamam baya bir kimseyi çağırmam diyorum ama ya onlar geliyor ya ben dayanamıyorum çevremdeki hamileler sanki daha dinç benden ben sürekli ruh gibiyim kilom var ondan mı bilmiyorum çok yoruluyorum ve hiçbir şeye yetemiyorum sanki

Arkadaşlar 11.haftayı yeni bitirdim. Çok fazla akıntı oluyor. Bunla ilgili bilgisi tecrübesi olan var mı?
Bende 11 bitti yarın 12 haftaya başlıyorum gerçekten 2 haftadır akıntım çok fazla oluyordu 1 2 gündür azaldı gibi
sorduğumda normal demişti ama kokulu akıntı ve kaşıntı varsa mutlaka doktora danışın tahlil yaptırın enfeksiyon olabilir
benim su gibi kokusuz akıntı oluyor bazen beyazımsı oluyordu

Kızlar 11+5 teyim hafif kasık ağrımla, şimdi kanamam başladı, tuvalette küçük parçalar gördüm , sildiğimde pembe kanama, 1 buçuk saat sonraya Dr randevusu aldım. Sizde yaşayan oldu mu, normal mi ? Umarım hızlı cevap alabilirim, bir nebze içim rahatlar 😮‍💨

Back