Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar.

Hemşirem ısrarla çağırdığı için bugün tembelliğimi kırıp sağlık ocağına gittim. Standart gebe talibi için kayıt yaptı.

1.5-2 ayda bir dr muayenenden birkaç gün önce buraya gel kan ver. Dr a tahlil sonucunla git dedi.

Günaydın hanımlar.

Hemşirem ısrarla çağırdığı için bugün tembelliğimi kırıp sağlık ocağına gittim. Standart gebe talibi için kayıt yaptı.

1.5-2 ayda bir dr muayenenden birkaç gün önce buraya gel kan ver. Dr a tahlil sonucunla git dedi.
Günaydııınn
Ben de sağlık ocağındaki ebeye kayıt oldum, ama hiç hoşlanmadım. Demir değerlerim yerlerdeymişşşş hiç beslenmemişimmm neden dikkat etmemişimmm :KK76: bana da 1 ay sonra ultrasonla bakalım dedi ama hiç iyi enerji almadım gitmem sanırım.

Günaydııınn
Ben de sağlık ocağındaki ebeye kayıt oldum, ama hiç hoşlanmadım. Demir değerlerim yerlerdeymişşşş hiç beslenmemişimmm neden dikkat etmemişimmm :KK76: bana da 1 ay sonra ultrasonla bakalım dedi ama hiç iyi enerji almadım gitmem sanırım.
Keyfimden yemiyorum. Manyağım diyeceksin :KK11:

Sizde ultrason cihazı da var öyleyse. O iyiymiş. Ama kim bakacak, ne kadar uzman acaba ?

Bizim hemşire şeker bal bi kadın. Saolsun.
Bu arada benim de demir yerlerde. Ama demir ilacı kabızlık yapıyor. Şimdi onunla uğraşamayacağım :bicak:

Keyfimden yemiyorum. Manyağım diyeceksin :KK11:

Sizde ultrason cihazı da var öyleyse. O iyiymiş. Ama kim bakacak, ne kadar uzman acaba ?

Bizim hemşire şeker bal bi kadın. Saolsun.
Bilmiyorum ki, ben küçük bir ilçede yaşıyorum aslında olmaması lazım :) Ne şanslısın bana biraz sıkıntılı bir abla denk geldi bakalım.

Günaydın canlar. İşe gelmek zorlasa da dikkat ederek geçirelim inşallah. Bende de bel ağrısı inanılmaz oluyor. Kasık ağrısı . Bugün bulantı durumum daha iyi gibi düne göre. İlaç içiyorum zaten yatmadan 2 adet prilam. Bazen ona rağmen çok bulantı oluyor. 6+5’ten selamlar :)

Günaydın canlar. İşe gelmek zorlasa da dikkat ederek geçirelim inşallah. Bende de bel ağrısı inanılmaz oluyor. Kasık ağrısı . Bugün bulantı durumum daha iyi gibi düne göre. İlaç içiyorum zaten yatmadan 2 adet prilam. Bazen ona rağmen çok bulantı oluyor. 6+5’ten selamlar :)
Ben de gece 2 tane alıyorum. Gece uyanıyorum bulantıyla. Sabah kalkıyorum 7de yine mide bulantısıyla. Ama gün içinde idare ediyor.
Kız muhtemelen ultrason dedikleri doppler cihazı kalp atımı duyuyorlar onu kast ediyorlardır :))
Doğru diyorsun. Benim önceki hamileliğimde hemşirem kalp atışını dinliyordu.

Ay kızlar benim midem boşken bulanıyor yemek yerken çok bi sıkıntım yok bazende yedikten sonra bulanıyor bide tavuktan tiksindim sizlerdede mi böylee
Bacım kaç haftalıksın diye tabloya baktım ama yoksun 🥹 o yüzden soracağım çünkü balık hafızalı olmak.
ben acıkınca hemen bulanıyor. tiksinmediğim bir salatalık bir havuç bir de buğday ekmeği kaldı benim. deli gibi kahve içerdim düşününce midem bulanıyor.

Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı? Ben şuan 5+6’dayım henüz bulantım olmadı hatta iştahım çok açık😅😅
7. haftalarda başladı benim hiç kusma yok ama halsizlik bulantı ve mide yanması en kötüsüde 🥺 sürekli açım ama yemeye de korkuyorum saçma bi döngü resmen yiyince miden bulanıyor yanıyor vs vs😅 yemeyince de bulanıyor 😅

Kızlar ya az önce yatıyordum bi anda hapşırdım inanılmaz bir ağrı saplandı kasıklarıma. 3-5 sn sürdü ve hemen geçti. Ama çok korktum bebeğime bir şey olmuş mudur ya 🥹
Yumurtalık kısımlarında oluyor benim öyle bişey mi hapşurunca bide yatakta esneyince gerinince falan arada oluyor çok kısa kramp gibi bişey ama korkma bebişe bişey olmamıştır 🥰🧿🙏

Ahahhaha🤣🤣 aaaa bende de aynısı arkadaşım bulantıyı geçtim yanma çok fena ben instagram da gördüm onu yapıyorum. Tahin at ağzına iyi geliyor yanmayı alıyor yada ayva ye bir iki dilim ikisi de bebek için çokta faydalı.
Ayvayı tahine batırıp yesek kesin çözüm olabilir mi 😂😂 hiç duymamıştım hemen denicem 🥰🙏

Bacım kaç haftalıksın diye tabloya baktım ama yoksun 🥹 o yüzden soracağım çünkü balık hafızalı olmak.
ben acıkınca hemen bulanıyor. tiksinmediğim bir salatalık bir havuç bir de buğday ekmeği kaldı benim. deli gibi kahve içerdim düşününce midem bulanıyor.
7 haftalık kuzucum . Okuldayım kahve kokusu geliyor midem kalkıyor hele aç karnına

Kızlar iyi geceler, 12 gibi tuvalete kalktım inanılmaz bir kanama oldu acile gittim bebeğin kalp atışı var, çevresinde kanama bölgesi de göremediler ama istirahat verdi.
Bir de tecrübeli annelere sormak istiyorum 7+5 normalde ultrasonda 7+1 ile uyumlu 1 cm dedi bu normal mi? Gerilik mi var? Daha önce bir kaybım olduğu için çok gerildim. Acildeki doktor Progestan verdi ama "düşüğe engel olduğu gibi kanı uyanmasın" dedi. Kalp atış hızını sordum anlamlı bir sonuç vermez dedi onu da söylemedi.
Aynı şeyleri yaşadım bende ki ilişkiden 3-4 gün sonra kanamam oldu bebekte kesede ya da bende hiç bi sorun yok 🧿🙏 demek ki ilişki sorun yaratmış diye düşünüyorum. Tıbbi bi açıklama yok doktor tam olarak sebebi budur diyemiyor. Bol bol dünlen hiç bişey yapma geçiyor ❤️

X