2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhabalar biz doktordan geldik simdi bir miyom birde kistim varmış doktor normalde başka doktorlar yapmaz ama sezeryan esnasında onları alicam ben sen hiç merak etme dedi bebiş iyi 9+0 uyumlu dedi idarar kültürünü tekrar istedi bı bakalım dedi sonuç Çarşamba çıkacakmış buda görüntümüz

Eklentiler

• 16938176630916353083378362297393.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 64
Çıkmadık candan ümit kesilmez bekle bakalım bol bol yat, kimler nerelerden dönüyor okuyoruz bol bol dua edeceğim

Kızlar merhaba
Dinlediğim birkaç doktor 12 haftadan önce kalp atışı duymanın çok da gerekli olmadığını, kalp atışı görülüyorsa bu süreden önce duymak için ısrar etmemek gerektiğini söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Çok güzel bir his insan beklemek istemiyor ama bir yandan da acaba zararı mı var diye düşünüyorum ister istemez. Doktorların hepsi tek bir şeyde anlaşsa da biz de böyle gerilmesek ya

8+3üm doktoruma geçen hafta kalp atışını dinleyebilir miyiz diye sorduğumda ne gerek var görüyoruz işte dedi. 12. haftaya kadar dinletmediğini söyledi. Acaba riskli dönem olduğu için bağ kurmamızı mı istemiyorlar anlayamadım ben de. Fakat ne kadar geç gidersem doktora o kadar evhamdan stresten uzak kaldığımı farkettim o yüzden hiç üstelemiyorum artık bazı şeyleri. 12. Haftada çağırdı

Ben de şu an 6+1im
Perşembe ya da cuma ilk doktor kontrolüne gideceğim ve sanırım doktor kendiliğinden dinletmezse kalp atışını duymak istiyorum demeyeceğim
Her şeyin yolunda olduğunu duyayım yeter

Kalp atışını erken dinlemeye gelene kadar daha ne zararlı şeyler var. Yediğimiz şeyler, yanımızdan ayirmadigimiz telefonlar PC ler, WiFi bütün gün açık, hava kalitesi berbat. He kıvanç tatlitug un karısı gibi hamileliginizde doğanın içinde bir villa kiraladiysaniz, bahçeye ekip bahçeden yiyip iciyorsaniz, evinizde yardimci varsa, bulaşık camasir temizlik malzemelerine temas etmiyorsaniz, yani 10/10 bir hamilelik geciriyorsaniz evet ultrason gerçekten zararlı olabilir. Ama ona gelene kadar neler var.

Tabi ki haklısınız zarar verecek şeylerin hepsinden uzak durmamız bu devirde imkansız gibi bir şey
Doktorundan bu yönde görüş duyan varsa diye sormak istedim sadece
Zarar vermesi olası şeylerden bizim için vazgeçilmez olmayanlarından uzak durabiliriz bir de. Örneğin bir arkadaşım günde yarım saatten fazla telefonla uğraşmamıştı bu onun için mümkün bir şeydi ve yapmıştı. Ben de eğer olası bir zarar durumu varsa kalp atışı duymak benim için vazgeçilmez olmadığından bunu erteleyebilirim, bu kadar

Ben de şu an 6+1im
Perşembe ya da cuma ilk doktor kontrolüne gideceğim ve sanırım doktor kendiliğinden dinletmezse kalp atışını duymak istiyorum demeyeceğim
Her şeyin yolunda olduğunu duyayım yeter
Kesinlikle katılıyorum. Şu saatten sonra artık tevekküllü olmak lazım. Şimdi istersin duymayı belki erkendir duymak için duyulmaz sonra diğer randevuya kadar için içini yer. Herkeste aynı değilmiş galiba bu durumlar. Hepimiz inşallah sağ salim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza endişeye mahal yok

Ben makalelere bakacağım çok merak ettim bu konuyu, bence psikolojik olarak dinlememizi istemiyorlar, yoksa 10 sn bir şey ne zararı olabilir

Ben makalelere bakacağım çok merak ettim bu konuyu, bence psikolojik olarak dinlememizi istemiyorlar, yoksa 10 sn bir şey ne zararı olabilir
Kalp dinlenirken bebeğe ısı gittiği için dinletmiyorlar diye biliyorum. Biz kalbi dinleyip rahatlıyoruz belki ama bebeğe zararı olabilen bisey

Ben de canım 6+5 te doktora gittim, doktor banada dinletmedi, hem duyulmaz, az gelir, hem de zararlı dedi, biraz daha büyüsün dedi, bu Çarşamba randevum var bakalım ne diyecek

Almanya'da dinletmiyorlar, ilk ultrason randevusu zaten 6. haftadan itibaren veriliyor, bir sonraki randevu bir ay sonraya. İlk haftalarda hep vajinal ultrason yapılıyor ve dinletilmiyor, sadece görebiliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz demişsiniz, Ben doktoruma göre ilerliyorum. Deneyimli biri, neyin gerekli olduğunu, neyin olmaması gerektiğini biliyor diye dusunuyorum. Ama bu o kadar kolay değil, bir sonraki randevuya kadar günler hiç geçmiyor ve evet meraktan çatlıyorum

bizim dr dinletti ama kısa süre oğlumun yüzüne baktım sesi gelirken çok mutluydu. zarar verir bebeğe dedi uzun dinletmedi.

Ben 5+3 te keseyi gördüm. 7 eylülde randevum var kese 8+0 olacak. Doktorum Bana da dinletmezse bende ısrar etmem o zaman içime kurt düşürdünüz

Her seyın en hayırlısı plsun sızın ıcın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…