- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 32
Hiç kokmayacak şeyler dahi kokmaya başladı durumum iyi değilBende camasir asıyorum durmadan camasir yumusaticisinin kokusu muhteşem geliyor, bana dışarısı kokuyor çok. Hava o kadar çok kokuyor ki. Bir de eşim. Günde 3 kere duş alsa keşke diyorum ama halbuki öyle kokmadigini biliyorum. Ben diğer odada yatayım diyor ayrı da yatamıyorum, götümü dönüyorum artık yapacak bir şey yokkızlar ben size bir şey anlatacağım bugün çok üzüldüğüm bir konu oldu...
Canım benim uzakta olmak zaten başlı başına zor. Yaninda eşinden başka kimse olamıyor hem çalışıyorsun hem ev hamileliğin de verdigi duygu degisimleri.. zorlanıyor olabilirsin annen de öyle demek istememiştir; sen de şu an çok duygusalsin gercekten bazen olmadık şeylere üzülüyorum ben de çok hassasim benim annem yanımda ama normal zamanlarda ben gider el atardım ona şimdi de öyle ev işi temizlik vs gelip yanımda durayım durumu olmuyor çünkü bahçe işleri köy işleri oluyor annemin de elinden geldiğince yardımci olmaya çalışıyor tabi o ayrı biraz sakinle sen de bi annesin artık bebisini de üzme anneni deEvet bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum...
Ben gurbetteyim, yaklaşık 9 saat var memleketimle aramda. O kadar halsizim ki, karnımı duyurabilmek için kalkıyorum sadece. Azıcık enerjim varsa da ev işlerini hallediyorum.
Annemle bugün görüntülü konuşurken (yatıyorum hep) annem hayat sana güzel diyor. Anne diyorum keyfi yatmıyorum hiç halim yok, hep uykum var, midem bulanıyor vs. Dedim ki canım çok mercimek koftesi çekiyor ama halim olmadığı için kalkıp yapamıyorum keşke yakınımda olsaydın...
annem bana demez mi ben sizin köleniz miyim? Kalk kendin yap, çalıştığım için zaten yoruluyorum bir rahata eremedim. (Erkek kardeşim 17 yaşında, annemle konuşurken kardeşime kahvaltı hazırlıyordu, hazırlarken de şikayet ediyordu)
Dedim dogurmasaydin madem mecbur ne yapacaksın.
sende hamilesin OHHHHH SABAHTAN AKSAMA KADAR YATAMAYACAKSIN ARTIK.
Yani hangi birine üzüleceğimi bilemiyorum. Sinirlendim bağırdım keyfimden yatmıyorum hiç halim yok nesini anlamıyorsun???
kapattım telefonu. Kalktım zar zor ağlaya ağlaya kendime mercimek koftesi yaptım..
Eşim de olanları duydu sarıldı bana. Mutfağı bulaşıkları o halletti.
Annem aslında böyle değildi. Onun bende emeği asla kucumsenemez ama gençliğini bize harcadığını ve gençliğini yaşamaya çalıştığını ama geç kaldığını hissediyor. Annemle babam 10 sene önce ayrıldı.
Teyzemle konuştum olanları anlattım. Hamile olduğun için çok daha fazla duygusalsin deyip beni teselli etti beni haklı buldu. Annemin "evlat belli bir yaşa geldiğinde annelikten istifa ettiğini " falan düşünüyor diye düşünüyorum. Zaten mercimek koftesi yapıp gönderemezdi yolda bozulurdu ama tabii yapmaz olur muyum annem deseydi çok daha iyi hissederdim.
Bir yandan da benim için ev salçası yaptı, ev makarnası, reçeller... Bir kaç gün sonra gönderecek kargoyla.
Neden böyle oldu anlamadm annem henüz 45 yaşında. Bugün o kadar kırıldım ki... Bilmiyorum...
Canım moralini bozma anlaşılan o ki annen biraz bunalmış ev halinden kendi annemde öyle iki erkek kardeşim var büyük birde babam emekli annem çalışıyor geliyor birde onlarla uğraşıyor geçenler de bana da dedi annem biz saklardik annemizden babamızdan ,7 aya kadar sakladım bulantımda oldu ama kimseye söyleyemedim belli etmedim hatta söylediğimde sevincini bile göstermedi bazen duygusal karışıklıklari oluyor üzerine alma derim şuan bizde duygusal dönemdeyiz nem kalıyoruzEvet bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum...
Ben gurbetteyim, yaklaşık 9 saat var memleketimle aramda. O kadar halsizim ki, karnımı duyurabilmek için kalkıyorum sadece. Azıcık enerjim varsa da ev işlerini hallediyorum.
Annemle bugün görüntülü konuşurken (yatıyorum hep) annem hayat sana güzel diyor. Anne diyorum keyfi yatmıyorum hiç halim yok, hep uykum var, midem bulanıyor vs. Dedim ki canım çok mercimek koftesi çekiyor ama halim olmadığı için kalkıp yapamıyorum keşke yakınımda olsaydın...
annem bana demez mi ben sizin köleniz miyim? Kalk kendin yap, çalıştığım için zaten yoruluyorum bir rahata eremedim. (Erkek kardeşim 17 yaşında, annemle konuşurken kardeşime kahvaltı hazırlıyordu, hazırlarken de şikayet ediyordu)
Yani hangi birine üzüleceğimi bilemiyorum. Sinirlendim bağırdım keyfimden yatmıyorum hiç halim yok nesini anlamıyorsun???
kapattım telefonu. Kalktım zar zor ağlaya ağlaya kendime mercimek koftesi yaptım..
Annem aslında böyle değildi. Onun bende emeği asla kucumsenemez ama gençliğini bize harcadığını ve gençliğini yaşamaya çalıştığını ama geç kaldığını hissediyor. Annemle babam 10 sene önce ayrıldı.
Teyzemle konuştum olanları anlattım. Hamile olduğun için çok daha fazla duygusalsin deyip beni teselli etti beni haklı buldu. Annemin "evlat belli bir yaşa geldiğinde annelikten istifa ettiğini " falan düşünüyor diye düşünüyorum. Zaten mercimek koftesi yapıp gönderemezdi yolda bozulurdu ama tabii yapmaz olur muyum annem deseydi çok daha iyi hissederdim.
Bir yandan da benim için ev salçası yaptı, ev makarnası, reçeller... Bir kaç gün sonra gönderecek kargoyla.
Neden böyle oldu anlamadm annem henüz 45 yaşında. Bugün o kadar kırıldım ki... Bilmiyorum...
Pipetle içine cekıyor benim her hucremıBen çocuğuma ruh emici diyorum diye çevrem bana kızıyor ama ruh emici napablrmmm
Ben olsam ben de üzülürdüm ama kasıtlı yaptığını düşünmüyorum. Kadın sanırım çok bunalmış psikolojik olarak iyi değil gibi geldi bana yoksa şikayet eden yapmayacak olan salça reçel de yapmaz. O anki patlamayla hamile olduğunu hassas olduğunu düşünmeden söylemiştir. Allah başından eksik etmesin canım çok şükür hayattaEvet bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum...
Canım anneler de boyle durumlarda çok hassaslaşıyorlar. Kolay mı kendi kızları da çocuk büyütecek, o zorluklari yaşayacak. Onların da geçiş dönemleri oluyor aynı bebekler gibi. Bir de tek ebeveynlik daha da zorlar insani. Anneni de seni de tanımıyorum ama bu sıkıntılar da geçecektir eminim.Evet bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum...
Teyzemle konuştum olanları anlattım. Hamile olduğun için çok daha fazla duygusalsin deyip beni teselli etti beni haklı buldu. Annemin "evlat belli bir yaşa geldiğinde annelikten istifa ettiğini " falan düşünüyor diye düşünüyorum. Zaten mercimek koftesi yapıp gönderemezdi yolda ama tabii yapmaz olur muyum annem deseydi çok daha iyi hissederdim.
Ay çok şükür tabii ki onu çok ama çok seviyorum sanırım ben ağlayacak yer arıyorum şuan bile gözlerim dolu dolu ay nefret ettim bu ne ağlak bir hale büründüm çok savunmasız zayıf hissediyorum kendimiBen olsam ben de üzülürdüm ama kasıtlı yaptığını düşünmüyorum. Kadın sanırım çok bunalmış psikolojik olarak iyi değil gibi geldi bana yoksa şikayet eden yapmayacak olan salça reçel de yapmaz. O anki patlamayla hamile olduğunu hassas olduğunu düşünmeden söylemiştir. Allah başından eksik etmesin canım çok şükür hayatta
Aynen canım kolay değil yeni Bi can oluyor sadece fiziksel değil psikolojik olarak da yeni Bi yolculuk :) beyin hormonlar her şey şuan harıl harıl malum. Ben de aynıyım eşim bisey sorsa sanki bağırmış gibi alınıyorumAy çok şükür tabii ki onu çok ama çok seviyorum sanırım ben ağlayacak yer arıyorum şuan bile gözlerim dolu dolu ay nefret ettim bu ne ağlak bir hale büründüm çok savunmasız zayıf hissediyorum kendimiher işi yaparım ben tek başıma da her işin üstesinden gelirim kız gitti, help me diyen bir kız doğdu resmen of.
2020 haziran annesiydimmerhaba bende kısmetse 2024 Nisan annesi olacağım.bı üçüncü gebeliğim.oğlumda da 2020 Nisan annesiydim.nasip bakalım hakkımızda hayırlısı
Aa biz bezelye olduk lütfenDaha susam tanesi, etkilenmesi mümkün değil bence şimdilik tadını çıkar zaten sonrasında hiç yatamayacagz
Şuanda benee öyleyim 9+2 den selamlarAnnisler aclik durumunuz nasil? Ben cok hizli acikiyorum ve aclik hissi sanki birden geliyor. Söyle söyleyeyim bir kedi midemi cirmikliyor sankiAclik hissettigim anda da mide bulantisi geliyor. Ben hep yiycem mi ya, zaten istahim cok acik bunu nasil kontrol altina alabilirim ?
Bende bilmiyorum hic kuzum ikili test zamaninj bekliyorum sorcam doktoraBende bunu sormaya geldim. Çok sarı ama kokusuz neden ki
Yaş:22 Sat:26.06 Kese:5+1 Kalp atışı: 6+5Merhabalar güzel Nisan anneleri
BİLGİLERİ TAM YAZIP ETİKETLEYİNİZ LÜTFEN
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi EKSİKSİZ yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. Hali 33 15 Temmuz 5+1 6+1 ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? @Karusel 29 18 Temmuz 5+2 6+2 ? I ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? @strudel 36 19 Temmuz 5+0 6+3 ? @difembahyaa 28 3 Temmuz 6+5 6+5 ? @Eksi_Elma 34 6 Temmuz 8+1 ? @Ranaz 30 5 Temmuz ? ? @Beetul12 30 28 Haziran 4+5 6+2 @kayaaaaaddd 30 25 Haziran 4+5 6+4 @tospalak 28 26 Haziran 5+0 7+3 @Meine Sterne 36 8 Temmuz 6+0 6+0 @esragirgin 30 22 Temmuz 5+3 @mimoza2015 41 1 Temmuz 5+2 6+5 @muggle1 28 7 Temmuz 5+3 6+0 @mansure97 26 23 Temmuz @2kedianasi 27 23 Temmuz 5+1 @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz 5+0 7+0 @greatcook 27 5 Temmuz 5+3 8+0 @aslanburcumuhendis 30 12 Temmuz Eternal_8 28 20 Temmuz 4+6 @Afratafrac 34 19 Temmuz K kelebek012 31 21 Haziran 5+2 6+4 @snkk 26 25 Haziran 4+5 7+2 @dasistmasist 25 6 Temmuz 6+4 7+5 P pdrci16 34 19 Temmuz @xDerinMavix 34 2 Temmuz 5+1 6+5 @difficult woman 30 9 Temmuz 4+4 6+6 Bright-1619 36 15 Temmuz @Patilianne86 37 6 Temmuz 5+4 7+1 G Gamgusar 31 1 Temmuz 5+1 7+2 @seeymaaa 26 9 Temmuz 5+2 @INKZINKMINK 40 14 Temmuz 5+4 @IADK 36 15 Temmuz 6+3 T tubish_19 30 14 Temmuz 4+5 @evdekiliyakat 36 6 Temmuz 6+0 8+2 @mehtap49 30 24 Temmuz 4+4 @fatos1717 27 7 Temmuz 6+5 @cerenay000 39 15 Temmuz 5+3 @goknilay 31 13 Temmuz 5+0 6+4 @mhndsbayan 30 21 Temmuz 5+2 @Derin2043 27 12 Temmuz 5+2 7+2 @mimozaciceki 33 7+2 7+2 @Zaaraaa 30 10 Temmuz 5+2 6+2 @Buseesii 32 23 Temmuz 5+5 @suraa12 23 11 Temmuz 5 6+4 @mnzek 29 22 Temmuz
Merhaba bende şimdi kalp atışlarını şimdi duyduk 7 hafta 2 günlükmüşPipetle içine cekıyor benim her hucremı