2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Bnmkinin sarılık nedeni idrarda enfeksiyon çıktı bebeğimin kizlar böyle bişi nasıl olur bebekte nasıl idrar enfeksiyonu oluyo anlamadim
Bizdede uzayan sarılık var b12 eksikliğiymiş sebebi hafta bir gün iğne oluyoruz ama ondan öncesinde idrarda tit bakıldı kültür alındı idrarada sürekli bakıldı tsh yüksek çıktı bi kere. Muğladam aydına çocuk endokrine ve hemotolojiye gittik iyice her şeyine bakıldı sebep tam olarak bilinmemekle birlikte b12 eksikliği denildi 3 aydan sonra geçmezse tekrar bakılcak sebebine

Ys bizimki de arabaya koyunca kızıyor kucak istiyor. Geçen sahilde serin havada arabaya varana kadar bile durmadı bebek arabasında
Bizimkini eğer uyurken bi koyarsan tamam rahatsın ama uyanıkken asla oda seyredecek etrafı ben taşıyamıyorum eşim alıyor oda yoruluyor bu arada sahil dedin içim cız etti çok şanslısın çok

Hanımlar ben 40ım çıktığı gün adet oldum 7 gün sürdü bitti 2 gün temiz kaldım sonra akıntı başladı git gide kanamaya döndü ve kanama artıyor. Eşim izim alamadığı için çocuğumuda bırakacak kşmse olmadığı için 40 kontrolüne gidemedim başıma böyle bi şey gelen var mı

Gece ilk 3 saat uyuyor gece 3 te bir kalkıyor saat başı emiyor sonra sabaha kadar bazen 40 dakika da bir
benimkide 2 kez uzun uyku yapiyor 12 de uyuyor 3-4 gibi kalkiyor sonra iki saat sonra sonra saat basi neyi neden yaptiklarini anlamayi okadar cok istiyorumki kitaplara basvurdum bakalim umarim bir ise yarar

Ağlayarak uyuyor ağlayarak uyanıyor bende bir şeyleri eksik yapıyormuş gibi hissediyorum inan ki. Hiçbir etkinlik yapamıyorum
uyutmayinca yapiliyo anca ahaha uyutcagim zaman agliyomu tsmam oglum gel diyorum bi posta daha emip sonra keyiflice takiliyoruz bir sure sonra tekrar em boyle devam dd

Benim kız gece 2 de uyumaya alıştı ya. Çözmem gerekiyor bu durumu. Gündüz uykusu iyi ama gece 2 de de uyumazsın be çocuğum. 12 ye bile razıyım da 2 ayıp oluyor evladım
Uyku eğitimi için de henüz erken farkındayım.
O sebeple yine de 11.30 gibi yatak odasına gidiyoruz. Işık kapalı loş bi gece lambası var. Odadan çıkmıyoruz. Pış pışla devam. Ama 2 ye kadar uyu uyan yapıyor derin uykuya anca 2 gibi geçiyor.
İnşallah düzelir ya.

Benlm de gündüz uykusu iyi ama gece uykusu beni mahvediyor bende asla gündüzcü değilimdir 11’de yatarım oğlanla yan yatıyoruz çamura batıyoruz ama yok nafile bu saat oldu hala uyanık

Kızlar kafayı yemek üzereyim bebeğim öğlen 1 den beri uyanık uyumuyor asla meme emerken uyuyor yerine koyuyorum asla uyumuyor gözleri hemen açıkkk çok yoruldum tek başımayımmm dayanamıyorum bazen kucağımdaykrn ya da uyandığında sıktım onu az önce ağlamaklı oldu ama ağlamadıı çok vicdan azabı çektim ağlıyorum 10 dakikadırr. Ama gerçekten çok yoruldumm mental olarakta bedenen dee bebeğim bende. Nefret ediyor mudur acaba ya da böyle yaptım diye korkar mıı? zaten bazen irkiliyordu bundn sonra daha fazla korkar mı acaba çok vicdan azabı çekiyorum

Sıktın mı?!

uzun zamandır giremiyorum bi selam vereyim dedim son mesaj beni hem üzdü hem sinirlendirdi tamam çok zorlanıyoruz ama bebeği sıkmak nedir ya? Bunaldıysan yardım isteyecek kimse yokmu Allah aşkına lütfen kendine gel. Küçücük yavru sana muhtaç lütfen silkelen ve kendine gel. Hepimiz yoruluyoruz bu bir süreç hep böyle kalmayacaklar. İçim cız etti ya.

Ağlayarak uyuyor ağlayarak uyanıyor bende bir şeyleri eksik yapıyormuş gibi hissediyorum inan ki. Hiçbir etkinlik yapamıyorum
Mutlu bir şekilde bakındığı oluyor mu kuzum peki etrafa. Ana kucağında bizim kucağımızda falan mutlu bizimki ama uykusuz oluyor genelde orda sıkılınca başlıyor ağlamaya susturmak zor oluyor, uykusu varken emmiyor da prensipleri var vallahi aynı tedirginlik bende de var inan ki. Sürekli bebeğime inşallah mutlusundur diyorum sanki çocuğu doğurarak kötülük ettim karnımdaki huzurunu bozdum diyorum etkinlik olarak sabahları oyun halısına koymaya çalışıyorum bir de müzik açıp karşısına geçip dans edince o da aşırı tepkiler veriyor heyecanlanıyor.

Bizimkini eğer uyurken bi koyarsan tamam rahatsın ama uyanıkken asla oda seyredecek etrafı ben taşıyamıyorum eşim alıyor oda yoruluyor bu arada sahil dedin içim cız etti çok şanslısın çok
Bizimki geçen uyurken sahilde 10 dk sonra uyandı işte ve sonrası kucak ah bebişim sahil gerçekten müthiş ferahlatıyor ama bebişle oraya gitmeye bile korkuyoruz

Benlm de gündüz uykusu iyi ama gece uykusu beni mahvediyor bende asla gündüzcü değilimdir 11’de yatarım oğlanla yan yatıyoruz çamura batıyoruz ama yok nafile bu saat oldu hala uyanık
2.30 da uyumak istedi kendileri bugün aslında uykusu var 12 den itibaren dalmaya çalışıyor uyanıyor dalmaya başlıyor uyanıyor şeklinde ilerledi.
Reflü yüzünden kusması geliyor ona telaş edip uyanıyor. Bi de gaz geldikçe çıkarana kadar telaş ediyor.
Bi kurtulsaydı kuzum şu gaz ve reflüden. İllallah ettim valla. Kıyamıyorum çocuğuma tatlı uykusundan uyandırıyor resmen.
Neyse haftaya 2. Ay kontrolümüz var bakalım. Tekrar soracağım doktora inşallah çözüm buluruz.

Kızlar kafayı yemek üzereyim bebeğim öğlen 1 den beri uyanık uyumuyor asla meme emerken uyuyor yerine koyuyorum asla uyumuyor gözleri hemen açıkkk çok yoruldum tek başımayımmm dayanamıyorum bazen kucağımdaykrn ya da uyandığında sıktım onu az önce ağlamaklı oldu ama ağlamadıı çok vicdan azabı çektim ağlıyorum 10 dakikadırr. Ama gerçekten çok yoruldumm mental olarakta bedenen dee bebeğim bende. Nefret ediyor mudur acaba ya da böyle yaptım diye korkar mıı? zaten bazen irkiliyordu bundn sonra daha fazla korkar mı acaba çok vicdan azabı çekiyorum
Evet gerçekten benimde içim cız etti çok güçlü sıktığımı düşünmeyin lütfen. Malesef yardım alma gibi bir şansım yok keşke olsaa ama yok. Ona rağmen haklısınız tabiki bende sizin gibi düşünüyorum ben anneyim hemde bebeğime sahip olabilmek için çok uğraşsn bir anne. Ama kötü düşünmeden önce unutmayın lohusalık dengesizlik hareketlerden duygusal dalgalanmalarrdan ibarettir. Siz bu kadar uç yaşamamış olabilirsiniz ama bakın bazılarımız yaşıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…