2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kolay bir süreç değil yaşadığımız. Bizi bizden başka kimse anlamaz. Hatta bence daha önce anne olanlar bile unutuyor o yüzden tam doğru yerdeyiz bu grupta. Bu süreci şuan yaşayanlar olarak. İşini kolaylaştıracak şeyler denemeye çalış. Nerde uyuduğunu keşfet. Benimki gündüzleri sling de uyuyor sadece evet yine yoruluyorum hep kucagımda ama dinleniyorum o sırada en azından ya da bir iki iş yapıyorum o kucagımda. Geceleri inan çoğumuz aynıyız bak şuan kucagımda memede sızdı yatağa Bi lpycam uyanacak. Kendine telkinde bulun seneye istesekte böyle kucakta olmayacak. Geçecek de. Asla kendine de çok yüklenme hormonların alt üst oldu ama kendine telkinde bulun tekrar azıcık da olsa ona zarar vermemeliyim de. Korkmaz ama duygun ona geçer o yüzden hemen konuş onunla derdim seninle değil yavrum de. Gözyaşlarını sil canım anne. Yavruna bol bol sevdiğini söyle. Ve unutma geçecek bu zorluklar başka zorluklar ve kolaylıklar olacak hayat böyle...

Yazdıklarınız bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun. İnanın bebeğimi o kadar istedim ve bekledimki doğum ve doğumdan sonra yaşadıklarım çok zordu mental olarak çöktüm beden yorgunluğuda eklenince kaçınılmaz duygu çöküşü başladı bende. Ama yazdıklarınız bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim böyle anlayışla yaklaşıp empati kurabildiğiniz için

Kızlar siz şimdi bebeklerle etkinlik yapıyor musunuz uyanık olduğunda neler yapıyorsunuz
Benimki sabah keyifli oluyor yapabilirsem o saatlerde Bi tummy tine yaptırıyorum ama öyle aşırı uzun sürmüyor Bi süre sonra mızmızlanıyor. Gündüz belli aralıklarla bakıp gülmeyi öğrendi ama buda cok uzun değil 10 dk kadar. Bugün dışarı cıktık yatağına koydum başında dönenceyi açtım öyle oyalandı baktı güldü o sırada bana giyinmem hazırlanmam için vakit tanıdı. Kitap okumak istiyorum uyanıkken ama Bi süre sonra ağlıyor bir iki denedim yarım kaldı. Bunun üstüne gideceğim bir süre. Köpeğimiz var onu görmüyor henüz aslında görse o baya oyalayacak onu. Bizde durumlar böyle

Sizi inanın anlıyorum eminim buradaki birçok annemiz de anlıyordur. Mükemmel değiliz. Olmamız da gerekmiyor. Siz bugün belli ki çok bunalmışsınız. Bugün kendinize bir söz verin bu ilk ve son olsun. canı acıyacak kadar bir harekette bulunmamışsınızdır. Baktınız işler gerçekten çığırından çıkıyor o zaman destek isteyin elbet biri çıkacaktır yardımcı olacak. Onlar bize muhtaçlar şuan çok yoruluyoruz ama onları dünyaya biz getirdik aslında babalarda biz kadar sorumlu ama erkekler çekiliyor çoğu zaman sahadan. Rica ederim hepimiz hepimize iyi geliyoruz burada. Tecrübesiziz, yorgunuz, acemiyiz ama samimiyiz bu nicknameler altında. İyi enerjilerimi yolluyorum size şifa olsun inşallah

Çok teşekkür ederim güzel kalbinizin her zaman ekmeğini yiyin inşallah

benimkide 2 kez uzun uyku yapiyor 12 de uyuyor 3-4 gibi kalkiyor sonra iki saat sonra sonra saat basi neyi neden yaptiklarini anlamayi okadar cok istiyorumki kitaplara basvurdum bakalim umarim bir ise yarar
Harika haftalar ile uyku ve güvenli Bağlanma kitabını aldım günde iki sayfa anca bakıyorum. Uykum geliyor

Hakkını yiyemem maksimum on dakika Ana kucağında takılıyor.o sırada kahvaltı yapabiliyorum kuzum vallahi aynısı. Çocukla mutlu mesut iki dakika sohbet ediyorum birden uyku için ağlamaya başlıyor ama nasıl yıkıyor ortalığı . Meme almıyor. Uyuyor beş dakika sonra gülerek kalkıp meme istiyor. Bizim bebelerin prensipleri var hahahah

Bizim bebeklerimiz paralel evrende ikiz olabilir mi hahahahahah. Bizim de böyle geceler ve bu gece ilk uyku 2 saat sürdü
Hahahahsh bence gerçekten ikiz aynısı oldu yemin ederim. Şimdi kalktım o kadar çok ıkındı ki bezi kaydırdı komple üzerini değiştirdim gece gece gülerek konuşası geldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…