• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Bnmkinin sarılık nedeni idrarda enfeksiyon çıktı bebeğimin kizlar böyle bişi nasıl olur bebekte nasıl idrar enfeksiyonu oluyo anlamadim

Bizim 5er dakika arayla 3 damla damlatıldı daha sonrasında yarım saat bekledik. Göz bebeklerinin büyümesini beklediler. Ellerinde bir aletle klips gibi açtılar gözünü ışıkla bir şeylere baktılar ama anlamadım. Kontrolü normal dendi sonra gelmem gereken aylar için kâğıt verdiler. Hastane doğumdan sonra ve normal kontrollerin hepsinde 1. Ay için göz kontrol randevusu alın diyip durdu. Bunu herkese diyorlardı. 1. Ayda yaptıran sadece benmiyim kızlar? Aranızda giç yaptıran yokmu? Hastanede baya kalabalıktı hepsi minicikti
Benim ilk kızımda 1. Ayda yapıldı bunda 37 de doğduğu için 2. Ay daha uygun dendi. Kendim de gözlük kullanıyorum damlalı işlemi biliyorum ama her iki çocuğumda da yapılmadı. Zaten astigmat görüşleri olmadığı için çıkıyor o kadar kapsamlı muayeneye ne gerek var acaba 🤔

Bnmkinin sarılık nedeni idrarda enfeksiyon çıktı bebeğimin kizlar böyle bişi nasıl olur bebekte nasıl idrar enfeksiyonu oluyo anlamadim
Kız bebek mi bilmiyorum ama kaka yapınca hemen temizlemek gerekiyor önden arkaya silinmezse de olabiliyor ve bazı bebekler de yatkın olabiliyor ne kadar dikkat edilse de

Dedi aslında ama oda bebek daha 1 yaşında ama ben hizmet etmekten oğlumu göremiyorum bir haftadır oğlum benim kucağıma gelince çığırıyor küsüyor resmen alıp kv denen oturuyor köleye çocuk elini emmeye başlayınca acıktı deyip veriyor ben emziriyorum getiriyorum sen işine bak ben alayım diyor pazar günü en son kalkıp sen mi baksanda ben çocuğumla ilgileneceğim dedim aaa dedi görümcem bizim işimiz vardı deyip gittiler kala kaldık öylece hepimiz akşama kadar oturdu misafirler de ve getirdikleri hediye de ne biliyor musun bardak takımı napcam ben bardağı sinir oldum üstüne yemekte hazırladım iki gündür ayaklarımın üstüne basamıyorum
Yaa gerçekten hem doğum yapıyoruz hem bebeğimize yetmeye çalışıyoruz millet hizmet bekliyor çok üzülüyorum

Su içinde memen doluyor mu ya? Bu su bir bana süt yapmıyor heralde. Süt olmadığı için bebeğim 2 fk emip ağlayarak bırakıyor mama veriyorum mecbur o emmedikçe iyice kurudum
Yavrum birde hipp in anne çayı var ondan çok içiyorum öyle ilk zamanki gibi olmasa da yine doluyor çok şükür

hastaneye bile cikmaya korkar oldum emziriyorum gidene kadar acikmis oluyor 2 aylik bebek 3_4 aaat durur diyorslar bide. 6-10 enzirne yeterlidir yasmislar nette goruncr moralim bozuldu 22 kez emmis gecen gun.
doktora soyluyorum normal diyo kilosu cok iyi boyle devam diyo.
Bizde de durum inan aynı. Geçen AVM ye gittik yarım saatte bir ağladı emdi sonra gaz sancısı çekiyor ıkınıyor sürekli. Hiçbir yere çıkamıyorum çıkmayı bırak evde de sürekli kucağımda meme de

Uyusa bile seni dinlendirecek süre olmuyor ki. Ben uyuttum kahvaltı yapıp yatayım dedim. Hızlı olsun diye tost yaptım. Tost olduğunda ben daha kahvaltıya oturmadan uyanmıştı. Ben o kadar sürede yatağa anca yerleşirim yani 😅
kiz vallahi bazen 15 dakika uyusun diye gozune bakiyorum kahvalti islerini vs uyanikken yapmaya basladim ben ana kucagina koyuyorum yeni emdiyse bi on bes dakka musade ediyor aydhduu

Bizde de durum inan aynı. Geçen AVM ye gittik yarım saatte bir ağladı emdi sonra gaz sancısı çekiyor ıkınıyor sürekli. Hiçbir yere çıkamıyorum çıkmayı bırak evde de sürekli kucağımda meme de
ay allahtan gaz problemi yok benimkinin ya bazen geliyi ama oda normal.
bugun biraz acmayi deneyim emzirme aralarini dedim yok arkadas ciglik kiyamet

ay allahtan gaz problemi yok benimkinin ya bazen geliyi ama oda normal.
bugun biraz acmayi deneyim emzirme aralarini dedim yok arkadas ciglik kiyamet
Biz sürekli meme ve gaz arasında gidip geliyoruz. Sorma bana da gece zor oluyor emzirmek için bir saat beklesin uyusun dedim çığlık atarak kalktı 🌸😂😂

Bizde Avm ye giriyoruz ilk ben oğlanı emziriyorum eşim kucağında koca avm gaz çıkartıyoruz kucağından arabasına koysak bağırıyor alın beni geri diye 🤣🤣🤣adam sling yada şu kangurulardan alcam

Biz sürekli meme ve gaz arasında gidip geliyoruz. Sorma bana da gece zor oluyor emzirmek için bir saat beklesin uyusun dedim çığlık atarak kalktı 🌸😂😂
Bizim de tek işimiz emmek ve gaz çıkarmak. Tam huzurla uyuyor çığlık atarak uyanıyor çocuk tekrar memeye geliyor ve pırt yapıyor. Sonra emdiği için midesindeki gazı çıkarmaya çalışıyorum derken sürekli bi döngü. Kendimi ipin üstünde yaşıyor gibi hissediyorum. Ağladı ağlayacak uyandı uyanacak diye iyice tedirgin hareket ediyorum 😭

Bizde Avm ye giriyoruz ilk ben oğlanı emziriyorum eşim kucağında koca avm gaz çıkartıyoruz kucağından arabasına koysak bağırıyor alın beni geri diye 🤣🤣🤣adam sling yada şu kangurulardan alcam
Ys bizimki de arabaya koyunca kızıyor kucak istiyor. Geçen sahilde serin havada arabaya varana kadar bile durmadı bebek arabasında 😬

Kız bebek mi bilmiyorum ama kaka yapınca hemen temizlemek gerekiyor önden arkaya silinmezse de olabiliyor ve bazı bebekler de yatkın olabiliyor ne kadar dikkat edilse de
Yok canım erkek ya anlamadim yarın baska hastanede bida idrar vericez bakalım gerçekten barsa iğne yaptiririm

Back