2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Bnmkinin sarılık nedeni idrarda enfeksiyon çıktı bebeğimin kizlar böyle bişi nasıl olur bebekte nasıl idrar enfeksiyonu oluyo anlamadim

Benim ilk kızımda 1. Ayda yapıldı bunda 37 de doğduğu için 2. Ay daha uygun dendi. Kendim de gözlük kullanıyorum damlalı işlemi biliyorum ama her iki çocuğumda da yapılmadı. Zaten astigmat görüşleri olmadığı için çıkıyor o kadar kapsamlı muayeneye ne gerek var acaba

Bnmkinin sarılık nedeni idrarda enfeksiyon çıktı bebeğimin kizlar böyle bişi nasıl olur bebekte nasıl idrar enfeksiyonu oluyo anlamadim
Kız bebek mi bilmiyorum ama kaka yapınca hemen temizlemek gerekiyor önden arkaya silinmezse de olabiliyor ve bazı bebekler de yatkın olabiliyor ne kadar dikkat edilse de

Yaa gerçekten hem doğum yapıyoruz hem bebeğimize yetmeye çalışıyoruz millet hizmet bekliyor çok üzülüyorum

Su içinde memen doluyor mu ya? Bu su bir bana süt yapmıyor heralde. Süt olmadığı için bebeğim 2 fk emip ağlayarak bırakıyor mama veriyorum mecbur o emmedikçe iyice kurudum
Yavrum birde hipp in anne çayı var ondan çok içiyorum öyle ilk zamanki gibi olmasa da yine doluyor çok şükür

Bizde de durum inan aynı. Geçen AVM ye gittik yarım saatte bir ağladı emdi sonra gaz sancısı çekiyor ıkınıyor sürekli. Hiçbir yere çıkamıyorum çıkmayı bırak evde de sürekli kucağımda meme de

Getirtirilen bişey mi ki ? Önden söyleyelim yoksa heryerde oluyor mu ? Soğuk zincir falan bişey mi
Bizim eczanede vardı adı rotarix . Belli bir ısıda tutulması gerekiyor diye biz ödemeyi yaptık eczanede bıraktık. Vardır bence her yerde

kiz vallahi bazen 15 dakika uyusun diye gozune bakiyorum kahvalti islerini vs uyanikken yapmaya basladim ben ana kucagina koyuyorum yeni emdiyse bi on bes dakka musade ediyor aydhduu

ay allahtan gaz problemi yok benimkinin ya bazen geliyi ama oda normal.
bugun biraz acmayi deneyim emzirme aralarini dedim yok arkadas ciglik kiyamet

ay allahtan gaz problemi yok benimkinin ya bazen geliyi ama oda normal.
bugun biraz acmayi deneyim emzirme aralarini dedim yok arkadas ciglik kiyamet
Biz sürekli meme ve gaz arasında gidip geliyoruz. Sorma bana da gece zor oluyor emzirmek için bir saat beklesin uyusun dedim çığlık atarak kalktı

Bizde Avm ye giriyoruz ilk ben oğlanı emziriyorum eşim kucağında koca avm gaz çıkartıyoruz kucağından arabasına koysak bağırıyor alın beni geri diye adam sling yada şu kangurulardan alcam

Biz sürekli meme ve gaz arasında gidip geliyoruz. Sorma bana da gece zor oluyor emzirmek için bir saat beklesin uyusun dedim çığlık atarak kalktı
Bizim de tek işimiz emmek ve gaz çıkarmak. Tam huzurla uyuyor çığlık atarak uyanıyor çocuk tekrar memeye geliyor ve pırt yapıyor. Sonra emdiği için midesindeki gazı çıkarmaya çalışıyorum derken sürekli bi döngü. Kendimi ipin üstünde yaşıyor gibi hissediyorum. Ağladı ağlayacak uyandı uyanacak diye iyice tedirgin hareket ediyorum

Bizde Avm ye giriyoruz ilk ben oğlanı emziriyorum eşim kucağında koca avm gaz çıkartıyoruz kucağından arabasına koysak bağırıyor alın beni geri diye adam sling yada şu kangurulardan alcam
Ys bizimki de arabaya koyunca kızıyor kucak istiyor. Geçen sahilde serin havada arabaya varana kadar bile durmadı bebek arabasında

Kız bebek mi bilmiyorum ama kaka yapınca hemen temizlemek gerekiyor önden arkaya silinmezse de olabiliyor ve bazı bebekler de yatkın olabiliyor ne kadar dikkat edilse de
Yok canım erkek ya anlamadim yarın baska hastanede bida idrar vericez bakalım gerçekten barsa iğne yaptiririm

Kızlar bebeğim 2. Aya girdi artık kanguru kullanabilir miyim elele markası çok iyi bir şey değil ama bana mı bakacak dışarı mı

gecedemi saat basi emiyor seninki
ay benim kafami karistiran bir diger noktada bu gece 4 saat bilr uyudugu oluyor acikiyosa bu cocuk gecede acikiyo sabahlari aclik degilmi diye dusunuyorum iste

Bizimde araba boş geziyor hahahah Chicco nun var bende kanguru beğeniyorum

Ağlayarak uyuyor ağlayarak uyanıyor bende bir şeyleri eksik yapıyormuş gibi hissediyorum inan ki. Hiçbir etkinlik yapamıyorum

gecedemi saat basi emiyor seninki
ay benim kafami karistiran bir diger noktada bu gece 4 saat bilr uyudugu oluyor acikiyosa bu cocuk gecede acikiyo sabahlari aclik degilmi diye dusunuyorum iste
Gece ilk 3 saat uyuyor gece 3 te bir kalkıyor saat başı emiyor sonra sabaha kadar bazen 40 dakika da bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…