• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Günaydınn canim senin ki ya cok uslu burayi unuttun yada okadar huysuzki firsatin olmadi hangisi insallah ilkidir :D bizler ortak dertleri paslasip duruyoruz yok emmiyor yok gazi var yok uyumuyor ahaha oyle boyle buyutmeye calisiyoruz
Benim ki maşallahı vardı ta ki şu 2. Ay aşısını olana kadar. Ne aşıymış huyu suyu değişti meme reddi başladı. Ama gelememe nedeni misafir bizde 40 çıktıktan sonra gelirler bebek görmeye . 20 gündür misafirden elime tlf alamadım kız 😀 desene çok birşey değişmemiş bıraktığım gibi buralar bebeler hala analarına ne yapsam da delirseler diye uğraşıyorlar desene

Cocuk uyuyunca sende uyu dinlenirsin diyorlar uyumuyor anlatamıyoruz ya. Günde 5 6 kere kaka yapan çocuğum iki gündür yapamiyor ve çok rahatsız zeytinyağı da denedim olmuyor var mi başka öneri arkadaslarr :)
Canım bana doktorum bunu önerdi sabahalar 1 çay kaşığı . Kaka yumuşatıyor 15 gün kullan dedi ama benim 5. Günde işe yaradı ben 6. Günde bıraktım kakasını yapıp cıvıklaşınca bırak demişti çünkü. Ama şimdi arada kaka yapamayınca kulak çöpünü zeytinyağına batırıyorum poposunun etrafında gezdiriyorum biraz deliğinin içine sokuyorum azıcık. doktor popo deliğini uyarabilirsin demişti sürekli değil ama alışmasın demişti .

Eklentiler

• IMG_1262.jpeg
    IMG_1262.jpeg
    166,5 KB · Görüntüleme: 7
Canım bana doktorum bunu önerdi sabahalar 1 çay kaşığı . Kaka yumuşatıyor 15 gün kullan dedi ama benim 5. Günde işe yaradı ben 6. Günde bıraktım kakasını yapıp cıvıklaşınca bırak demişti çünkü. Ama şimdi arada kaka yapamayınca kulak çöpünü zeytinyağına batırıyorum poposunun etrafında gezdiriyorum biraz deliğinin içine sokuyorum azıcık. doktor popo deliğini uyarabilirsin demişti sürekli değil ama alışmasın demişti .
Teşekkür ederiiimmm

Benim bebeğim de 2.5 aylık sadece mama ile besleniyor. Bu aralar sadece uykuda beslenirken rahat onun dışında hep biberonla kavga ediyor gibi ve ıkınıyor. Ben gazdan diye düşünüyorum bir de reflüsü var bizimkinin. Sık sık masaj yapıyorum karnına beslemeden önce. Bi de fark ettiğim bigaia kullanırken daha iyiydi şimdi bulamadığımız için maflor plus kullanıyoruz pek fayda etmedi gibi. Siz probiyotik kullanıyor musunuz ya da gaz damlası ?
Bigaia piyasada artık canım yok değil eczanelere sor bi bnm görümce eczaci o getirdi kullaniyorm

Benim ki maşallahı vardı ta ki şu 2. Ay aşısını olana kadar. Ne aşıymış huyu suyu değişti meme reddi başladı. Ama gelememe nedeni misafir bizde 40 çıktıktan sonra gelirler bebek görmeye . 20 gündür misafirden elime tlf alamadım kız 😀 desene çok birşey değişmemiş bıraktığım gibi buralar bebeler hala analarına ne yapsam da delirseler diye uğraşıyorlar desene
ay benim hem 40i cikmadan gelen oldu cikti hala gelen var bitmiyor arkadaş siraya girdiler resmenn bebeylemi ugrasalim sizlemi yahu ne bebek gorme sevdasiymis onlarda gelmesek ayip olacak riye dusunuyorlqr ama yok valla ayip mayip olmaz ya 😅
onu iyi demedin bizimde asi vakti geldi saglik ocağından haber bekliyorum cok korkutorum yaaa

Cocuk uyuyunca sende uyu dinlenirsin diyorlar uyumuyor anlatamıyoruz ya. Günde 5 6 kere kaka yapan çocuğum iki gündür yapamiyor ve çok rahatsız zeytinyağı da denedim olmuyor var mi başka öneri arkadaslarr :)
ay bunu bana kendi anacim dedi aklima geldikce sinirlerim bozuluyor. ben uyumuyo diye dert yanarken dondu o uyuyunca sende uyu baribdedi :D kardesim uyumuyo uyumuyoooo

kizlar bu 2. asi icin saglik ocagini aradim biz sozi ariycaz dediler ama 2. ayi doldurduk biz gecmez mi zamani? 90 gune kadar zamani var dedi ebe ama emin olamadim diger bebeklerinde 2. ayini doldurmasini bekliyorlarmis

kizlar bu 2. asi icin saglik ocagini aradim biz sozi ariycaz dediler ama 2. ayi doldurduk biz gecmez mi zamani? 90 gune kadar zamani var dedi ebe ama emin olamadim diger bebeklerinde 2. ayini doldurmasini bekliyorlarmis
Verem aşısını açınca 3-4 bebeğe vurmaları gerekiyormuş. Bize saat bile verdiler sakın o gün o saati kacırmayın dediler. Ellerinde aşı yoktur ya da diğer bebeklerle denk getirmeye çalışıyorlardır belki canım.

Verem aşısını açınca 3-4 bebeğe vurmaları gerekiyormuş. Bize saat bile verdiler sakın o gün o saati kacırmayın dediler. Ellerinde aşı yoktur ya da diğer bebeklerle denk getirmeye çalışıyorlardır belki canım.
evet oyle yapicaklsrmis canim ama bizimkinin zamani gecermi acaba diye tedirgin oldum

Bigaia piyasada artık canım yok değil eczanelere sor bi bnm görümce eczaci o getirdi kullaniyorm
Keşke öyle olsa, Muğla’da hiç bir yerde yok. Kendim firmaya bile ulaştım artık üretilmediğini söylediler. Belki görümceniz önceden kalanlardan bulmuştur.

Back