Benim ki maşallahı vardı ta ki şu 2. Ay aşısını olana kadar. Ne aşıymış huyu suyu değişti meme reddi başladı. Ama gelememe nedeni misafir bizde 40 çıktıktan sonra gelirler bebek görmeye . 20 gündür misafirden elime tlf alamadım kızGünaydınn canim senin ki ya cok uslu burayi unuttun yada okadar huysuzki firsatin olmadi hangisi insallah ilkidirbizler ortak dertleri paslasip duruyoruz yok emmiyor yok gazi var yok uyumuyor ahaha oyle boyle buyutmeye calisiyoruz
Canım bana doktorum bunu önerdi sabahalar 1 çay kaşığı . Kaka yumuşatıyor 15 gün kullan dedi ama benim 5. Günde işe yaradı ben 6. Günde bıraktım kakasını yapıp cıvıklaşınca bırak demişti çünkü. Ama şimdi arada kaka yapamayınca kulak çöpünü zeytinyağına batırıyorum poposunun etrafında gezdiriyorum biraz deliğinin içine sokuyorum azıcık. doktor popo deliğini uyarabilirsin demişti sürekli değil ama alışmasın demişti .Cocuk uyuyunca sende uyu dinlenirsin diyorlar uyumuyor anlatamıyoruz ya. Günde 5 6 kere kaka yapan çocuğum iki gündür yapamiyor ve çok rahatsız zeytinyağı da denedim olmuyor var mi başka öneri arkadaslarr :)
Yok asla uyumuyor aksineUyku hali var mi?
Teşekkür ederiiimmmCanım bana doktorum bunu önerdi sabahalar 1 çay kaşığı . Kaka yumuşatıyor 15 gün kullan dedi ama benim 5. Günde işe yaradı ben 6. Günde bıraktım kakasını yapıp cıvıklaşınca bırak demişti çünkü. Ama şimdi arada kaka yapamayınca kulak çöpünü zeytinyağına batırıyorum poposunun etrafında gezdiriyorum biraz deliğinin içine sokuyorum azıcık. doktor popo deliğini uyarabilirsin demişti sürekli değil ama alışmasın demişti .
Bigaia piyasada artık canım yok değil eczanelere sor bi bnm görümce eczaci o getirdi kullaniyormBenim bebeğim de 2.5 aylık sadece mama ile besleniyor. Bu aralar sadece uykuda beslenirken rahat onun dışında hep biberonla kavga ediyor gibi ve ıkınıyor. Ben gazdan diye düşünüyorum bir de reflüsü var bizimkinin. Sık sık masaj yapıyorum karnına beslemeden önce. Bi de fark ettiğim bigaia kullanırken daha iyiydi şimdi bulamadığımız için maflor plus kullanıyoruz pek fayda etmedi gibi. Siz probiyotik kullanıyor musunuz ya da gaz damlası ?
ay benim hem 40i cikmadan gelen oldu cikti hala gelen var bitmiyor arkadaş siraya girdiler resmenn bebeylemi ugrasalim sizlemi yahu ne bebek gorme sevdasiymis onlarda gelmesek ayip olacak riye dusunuyorlqr ama yok valla ayip mayip olmaz yaBenim ki maşallahı vardı ta ki şu 2. Ay aşısını olana kadar. Ne aşıymış huyu suyu değişti meme reddi başladı. Ama gelememe nedeni misafir bizde 40 çıktıktan sonra gelirler bebek görmeye . 20 gündür misafirden elime tlf alamadım kızdesene çok birşey değişmemiş bıraktığım gibi buralar bebeler hala analarına ne yapsam da delirseler diye uğraşıyorlar desene
ahdhdjajsh yok yok hic umut yok ben diyimSorma valla bende aynı. Annem emzirince büyür diyordu. Şimdi daha dur ikinci çocukta büyür diyor bi umut kapısı daha açtı
ay bunu bana kendi anacim dedi aklima geldikce sinirlerim bozuluyor. ben uyumuyo diye dert yanarken dondu o uyuyunca sende uyu baribdediCocuk uyuyunca sende uyu dinlenirsin diyorlar uyumuyor anlatamıyoruz ya. Günde 5 6 kere kaka yapan çocuğum iki gündür yapamiyor ve çok rahatsız zeytinyağı da denedim olmuyor var mi başka öneri arkadaslarr :)
Verem aşısını açınca 3-4 bebeğe vurmaları gerekiyormuş. Bize saat bile verdiler sakın o gün o saati kacırmayın dediler. Ellerinde aşı yoktur ya da diğer bebeklerle denk getirmeye çalışıyorlardır belki canım.kizlar bu 2. asi icin saglik ocagini aradim biz sozi ariycaz dediler ama 2. ayi doldurduk biz gecmez mi zamani? 90 gune kadar zamani var dedi ebe ama emin olamadim diger bebeklerinde 2. ayini doldurmasini bekliyorlarmis
evet oyle yapicaklsrmis canim ama bizimkinin zamani gecermi acaba diye tedirgin oldumVerem aşısını açınca 3-4 bebeğe vurmaları gerekiyormuş. Bize saat bile verdiler sakın o gün o saati kacırmayın dediler. Ellerinde aşı yoktur ya da diğer bebeklerle denk getirmeye çalışıyorlardır belki canım.
Keşke öyle olsa, Muğla’da hiç bir yerde yok. Kendim firmaya bile ulaştım artık üretilmediğini söylediler. Belki görümceniz önceden kalanlardan bulmuştur.Bigaia piyasada artık canım yok değil eczanelere sor bi bnm görümce eczaci o getirdi kullaniyorm
Uyusa bile seni dinlendirecek süre olmuyor ki. Ben uyuttum kahvaltı yapıp yatayım dedim. Hızlı olsun diye tost yaptım. Tost olduğunda ben daha kahvaltıya oturmadan uyanmıştı. Ben o kadar sürede yatağa anca yerleşirim yaniay bunu bana kendi anacim dedi aklima geldikce sinirlerim bozuluyor. ben uyumuyo diye dert yanarken dondu o uyuyunca sende uyu baribdedikardesim uyumuyo uyumuyoooo
Merhaba, Allah bağışlasın Sadece anne sütü alan bebekse 1 hafta yapmamasını normal buluyorlar diye biliyorum, 1 çay kaşığı zeytinyağı verin gazada tuvaletini rahat yapmasınada iyi oluyor. Popo deliği kısmını zeytinyağı ile ovalayın uyarılıncada çabuk yapabiliyorlar. Umarım faydası olurMerhaba , ben aralık anneleri grubundanım ama Kasım annesiyim bebişim 64 günlükbebeğim 5. Günde kaka yaptı geçen . Şimdi gene 2 gün oldu hala tık yok . Sizin bebekler kaç günde bir kaka yapıyor. Bu durum böyle gidecek mi çok zorlanıyor . Gaz damlası kullanıyoruz şuan daha iyi ama kaka yapamıyor haliyle huzursuz oluyor
Bende ne kadar eczane gezdim bulamadım. Sab simplex aldım iyi geldi bizeKeşke öyle olsa, Muğla’da hiç bir yerde yok. Kendim firmaya bile ulaştım artık üretilmediğini söylediler. Belki görümceniz önceden kalanlardan bulmuştur.
Zeytinyağı veriyorum arada ama uyarılma işini alışmasın diye yapmadım hiç ama deneyeceğim teşekkür ederimMerhaba, Allah bağışlasın Sadece anne sütü alan bebekse 1 hafta yapmamasını normal buluyorlar diye biliyorum, 1 çay kaşığı zeytinyağı verin gazada tuvaletini rahat yapmasınada iyi oluyor. Popo deliği kısmını zeytinyağı ile ovalayın uyarılıncada çabuk yapabiliyorlar. Umarım faydası olur
Getirtirilen bişey mi ki ? Önden söyleyelim yoksa heryerde oluyor mu ? Soğuk zincir falan bişey miEczaneden aldık yavrum sağlık ocağında ebe verecek cuma . Aç getir dedi
Normalde 3 ama elimde 2 çok fazla vs suan oluyor diye kullanıyorum bu ayı tamamlarım 2 ileKızlar bebek bezinde kaç numaraya geçtiniz?
Yok yeni dsgıtıma baslamişlar her eczanede yokmuş dha şuan istanbul erenkö y de bi eczanedn geldi mesela yni baslnmiş dağitimaKeşke öyle olsa, Muğla’da hiç bir yerde yok. Kendim firmaya bile ulaştım artık üretilmediğini söylediler. Belki görümceniz önceden kalanlardan bulmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?