İh mıh veya siren gibi sesler değil mi ya aynı benim oğlan hele emerken çok garip sesler çıkartıyorBenim ki de uyanık kucakta ama yatar pozisyonda değil omuz istiyor muhtemelen gazı var aslında kakasını yaptı ama o gaz yine de var bir de tuhaf sesler çıkartıyorkendi kendini uyandırıyor
Başladık damlaya gece güzel geçti çok şükür ama yediklerime de dikkat ettim oda etkilemiş olabilir çok şey denedim bir gün içinde hangisi etkili bilemiyorumYaa damla falan vermedi mi doktor gerçi ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama bize önermişti ben daha kullanmadım şükürler olsun
Ayy senin evin boş kalsa sen çok rahat edersin de ev boş değil inşallah kendi düzenini kurarsın çocuğun huyunu bozmalarına izin vermeİh mıh veya siren gibi sesler değil mi ya aynı benim oğlan hele emerken çok garip sesler çıkartıyor
Bizimkide uyanıp duruyor ev kalabalık ya galiba ondan ki daha 1 ayda böyle olacak bunaldım ay
Benimki de kusuyor iki gündürYa sürekli kusan var mı ne emse kusuyor onun derdine uykudan uyanıyor
Her beslenmeden sonra gazını alıyor musunYa sürekli kusan var mı ne emse kusuyor onun derdine uykudan uyanıyor
O zaman eleyerek git kuzu yoksa diğer türlü nasıl yaptığını bulamayacaksın doktor bana kafeinli gazlı herşeyden uzak dur dedi bide nohut falan onları çok yeme falan dedi ama ne yiyecez anlamadım kiBaşladık damlaya gece güzel geçti çok şükür ama yediklerime de dikkat ettim oda etkilemiş olabilir çok şey denedim bir gün içinde hangisi etkili bilemiyorum
Ya geceleri hep güzel uyudu bu zamana kadarBen hiç alarm kurmuyorum benim kızım da 29 günlük acıkınca kendileri uyanıyor bence suçluluk duyma uykuya da ihtiyaçları var zaten doğum kilosunu geçmiş be maşallah hemen hemen 1 aylık olmuş benim kızım hiç o kadar uyumadı ama biraz memeye düşkün belki ondan senin minnoş eğer geceleri böyle giderse çok rahat edersin
Benimki böyle idi her gün kaynayıp ılımış suyla siliyorum azaldı ama hala tam geçmedi yarın doktora soracağımKızlar oğlumun gözünü çayla da sildim ama daha kötü oldu capaktan ziyade iltihap gibi sanki artık doktorunu aradık ama dönüş yapmadı henüz sizede sorayım dedim böyle olan var mı
Eki Görüntüle 3511777
Bacaklarına hiç inmedi gözleri de sarı değil sadece yüzüne parmağımla bastırıp çekince biraz beyazlık kalıyor bir saniye sonra geçiyor o sarılık belirtisi mi değil mi onu tam anlamadım. Çünkü doktor göğsüne parmağıyla bastırıp çekip bu şekilde kontrol etmiştiHiç canını sıkma . Süreler kısa. Dün banyo yaptırdım 5 saat uyudu bende uyandırmadım emzirmek için. Çünkü uykuya da ihtiyaçları var canım. Ama sarılığı kontrol ettir . Kendin bak vücuduna bacaklarına inmiş mi göz bebekleri azalmış mı diy zaten anlarsın canım
29 günde sarılık olmaz artık değil miCanm artık sarılık olmaz korkma benimki de bi gazdan uyumadı sonra uykusuzluktan bu sefer ne yaptıysam uyanmadı uyudu doğru düzgün emmedi mama içmedi bu sabaha kadar emin ol acıksaydı uyanırdı zaten ama 5 saat de çok uyandırırsın artık
Geçer inşallah canım kaç günlük seninkiYa hiç suçlama kendini hiçbir şey olmaz. Doğum kilosunu geçince bırakın uyusun dedi bizim doktorumuz da yakın zamanda geçmesini ve biraz olsun uyumayı umuyorum
Ben iki numaraya geçtim bir numaradan öyle aşırı aşırı büyük değil hatta Primanın yeni doğanı bence Sleepynin iki numarasından daha büyükKızlar bu bebek bezinde 2 numaraya geçen varmı ? Biz sleepy kullanıyoruz yeni doğan paketten 21 günde 130 tane falan kullanmışız çok sık değişiyorum ben bir kere bile yapsa poposunda bırakmıyorum biraz daha almayı düşünüyorum ama 2 numara ile fark çok mu aralarında 1 numara takviye alayım mı ?
Kız nereye boş kalıyor 2 görümcem ve kaynım aynı zamanda gelmeyi düşünüyorlarmis bide 2si 10 1'i 12 yaşında erkek çocuk var bir araya geldiklerinde seslerinden falan durulmuyorAyy senin evin boş kalsa sen çok rahat edersin de ev boş değil inşallah kendi düzenini kurarsın çocuğun huyunu bozmalarına izin verme
Kilosuna göre almanda fayda var kuzu 1 numara 5 kiloya kadar ya kilosu çok değilse 1de devam et bende öyle yapıyorumKızlar bu bebek bezinde 2 numaraya geçen varmı ? Biz sleepy kullanıyoruz yeni doğan paketten 21 günde 130 tane falan kullanmışız çok sık değişiyorum ben bir kere bile yapsa poposunda bırakmıyorum biraz daha almayı düşünüyorum ama 2 numara ile fark çok mu aralarında 1 numara takviye alayım mı ?
Eveet ama gazını alırken bile kusuyorHer beslenmeden sonra gazını alıyor musun
5 günlük canım daha ama o kadar zorlanıyorum kiYa geceleri hep güzel uyudu bu zamana kadarinşallah böyle devam eder
Benimki böyle idi her gün kaynayıp ılımış suyla siliyorum azaldı ama hala tam geçmedi yarın doktora soracağım
Bacaklarına hiç inmedi gözleri de sarı değil sadece yüzüne parmağımla bastırıp çekince biraz beyazlık kalıyor bir saniye sonra geçiyor o sarılık belirtisi mi değil mi onu tam anlamadım. Çünkü doktor göğsüne parmağıyla bastırıp çekip bu şekilde kontrol etmişti
29 günde sarılık olmaz artık değil miyok bundan sonra uyandiririm
Geçer inşallah canım kaç günlük seninki
Ben iki numaraya geçtim bir numaradan öyle aşırı aşırı büyük değil hatta Primanın yeni doğanı bence Sleepynin iki numarasından daha büyük
Ne demek ilk duşunu sana aldırmadı kadının ağzına ıslak terlikle vurasım geldi bu tek başlarına plan yapmaları zaten insanı çileden çıkartıyor valla yenidoğan yanına falan bu kadar kişi aynı gün geldin gitsin bir hafta nasıl olacak bilmiyorum bir de senden hizmet beklerlerse işin içinden çık çıkabilirsenKız nereye boş kalıyor 2 görümcem ve kaynım aynı zamanda gelmeyi düşünüyorlarmis bide 2si 10 1'i 12 yaşında erkek çocuk var bir araya geldiklerinde seslerinden falan durulmuyor
Ve nerden baksan 13 kişi falan oluyoruz ve 1 hafta falan öyle takilacaz ay sonunda bebeği nasıl uyuyacam o düzende ne yapacam hiç bilmiyorum bana sormadan çok güzel planlar yapılmış varya
Kv de bugün durmuş abimlerle dönerim ben diyor ya ben tek kalmak istiyorum hiç sormuyor kendi annem haftaya gidecek ne yapacaksam o en azından herşeyi yapıyordu bak en basitinden bu sabah kalktık ben çocuk emziriyorum kendi geçti TV karşısına TV izledi annem kalktı kahvaltıyı hazırladı bide ilk banyosunu bana yaptırmadı o kadar sinir oldum ki eşim diyor sende al vermedi ya kadın bende dedim bundan sonra ben yikayacam diye habire laf atıyor bugünde durmuş hadi duş aldiralim bebeğe diyor inat değil mi aldirmadim bende
Benimde sinirden kudurasim var ama eşim için sustum inan ki eşim sonrasinda teşekkür edip sarıldı annemin kırmadın bişey demedin diye oda çaresiz kaldı çünkü onuda dinlemediNe demek ilk duşunu sana aldırmadı kadının ağzına ıslak terlikle vurasım geldi bu tek başlarına plan yapmaları zaten insanı çileden çıkartıyor valla yenidoğan yanına falan bu kadar kişi aynı gün geldin gitsin bir hafta nasıl olacak bilmiyorum bir de senden hizmet beklerlerse işin içinden çık çıkabilirsen
Evet neye baktıysam gaz yapar yazıyorO zaman eleyerek git kuzu yoksa diğer türlü nasıl yaptığını bulamayacaksın doktor bana kafeinli gazlı herşeyden uzak dur dedi bide nohut falan onları çok yeme falan dedi ama ne yiyecez anlamadım ki
Kilo daha 5 olmadı kuzum 4 e yaklaşmıştır belki son durumu bilmiyorumKilosuna göre almanda fayda var kuzu 1 numara 5 kiloya kadar ya kilosu çok değilse 1de devam et bende öyle yapıyorum
O zaman kuzu 2 olur sana ay benim daha 3 olmadı kilosu 1 numara bez bile büyük geliyor ay bazen dışına taşıyorKilo daha 5 olmadı kuzum 4 e yaklaşmıştır belki son durumu bilmiyorum
Aman nete bakma sen yemeyelim aç gezelim diye yapmışlarEvet neye baktıysam gaz yapar yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?