• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim de sağımdan sonra azalıyor önce bebeği emziriyorum sonra sağım yapıyorum.Sen bebişi emzirdikçe artacak sütün 🌺Uyku çok önemliymiş bu zamanlarda ne kadar uyuyabilirsek iyidir🙏🏻
Aynen uyku çok önemli.bi kac gündür uyku uyutmuyordu kızım.sutum hiç olmadı.masallah bugün güzel uyudum kızımda uyudu. Sütum vardı önceki günlere göre.oglum da çok aşırı sütüm vardı ama şimdi kızımda sanki sütüm yok gibi.internette fln denk geliyorum düzenli emzirmek ve sağmak cogaltiyormus .

Kızlar pazar günü doğum yaptımben, o ilk sütüm geldi hemen, bebiş de emdi çok şükür.. bi kaç kere de mana verdik takviye.
Şimdi 6.gün bitti. Baya sertleşti memişler..
emiyor ama yine de sertliği tamamen geçmiyor.. ama pompayla sağsam bu sefer daha da üretim artar di mi..
ne yapılmalı sizce?
Bi de siz kaç saatte bir kaçar dk emziriyorsuz kızlar yaa.. ne zormuş bir çok bilinmez var 🥲🥲🥲
Duşa girip masaj yapabilirsin onu da çok oneriyorlar

Merhaba kızlar bizimde 39+0 da çok güzel bir normal doğum ile kızımız dünyaya geldi,açılma varmış zaten suni ile başlatıldı yarım saat içinde doğdu çok şükür keside olmadı sütümüzde var tek sıkıntı göğüs yaraları oda nazarı olsun napalım,Rabbim bkleyenlere de su gibi kolay doğumlar nasip etsin bebişi doğanlara da hayırlı olsun uzun ömürler versin Rabbim 🫠😊❤️

Back