• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    56
Anneler hissediyo bende hep erkek hissetmiştim olsun kizinada giydirirsin asıl şimdiden sonra başlasın alışverişler ☺️
Evett inşallah Kuzucum. Gerçi hiç alışveriş yapacak halim bile yok inanır mısın. Bulantılarım azalıyor diye düşünüyordum resmen pikin pikini görüyorum şu an. Üstelik eskiden sadece sabah kusmalarım olurdu bugün tüm gün kustum nerdeyse. Biraz önce tuvalette kusarken ağladım yazık eşim de hiç bir şey yapamıyor sadece iyi misin ne yapayım senin için diye soruyor. Bu aralar bana günde 4 pirilam yolu göründü sankrım 😀inşallah kusmalar biter de ben de şöyle gönül rahatlığıyla güzel güzel alışverişlerimi yaparım 😍

Canim hareket saymak için henüz çok erken pozisyon değiştirmiştir artık o yüzden hisseemiyor olabilirsin ❤️ için rahat olsun ❤️
Evet bence de çok erken endişe etmek için de içime de kurt düştü. Şimdi bebeği rahim duvarına çarptıkça hissediyoruz ya acaba rahim mi genişledi ki zaten genişliyor da bebeğin büyümesine oranla fazla genişlediyse hissetmiyorum dur belki şeklinde saçma sapan bir mantık yürütüyorum😅 yarın sömestir için anneme gidiyorum en az 2 hafta Dr a gitmeyeceğim için tedirgin oldum

Back