• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ya ben emziriyorum tam yatıyorum bı uykuya geçiş yapıyor hıçkırık tutuyor sil baştan bu sefer geçene kadar bekle bazen çok uzun sürüyor sonra uyumuyor saatlerce ve hep gece bunlar oluyor ya şaka gibi 🤣🤣
Yaa tam olarak başıma şu an o geldi tam bütün işlemleri yaptım hıçkırık tuttu sinirlerim bozuldu 😰 tekrar süt veriyorum tek emmek geçiriyor hıçkırığı

Ben tahin pekmez ballı süt yeşillik bulgur hurma yiyorum kefir içiyorum baya işe yarıyor bende dene istersen canım
Dün bulgur yedim ay çocuğum gece mahvoldu bizi de mahvetti kolik bu çocuk diyordum meğer benim yediklerim çocuğu çıldırtmış yeşil soğan da yemiştim oda gaz yaparmış bugün çok dikkat ettim şükür bu saat oldu hala ağlama krizleri tutmadı

Dün bulgur yedim ay çocuğum gece mahvoldu bizi de mahvetti kolik bu çocuk diyordum meğer benim yediklerim çocuğu çıldırtmış yeşil soğan da yemiştim oda gaz yaparmış bugün çok dikkat ettim şükür bu saat oldu hala ağlama krizleri tutmadı
Bu iki söylediğin şey sütte yapar gaz da yapar canım inşallah kolik değildir canım

Maşallah canım oğluşa. Biz yarım saat avm gezdik baktık beyefendi memesiz sakinleşmeyecek döndük eve 😅
Hahaha AVM ye ne zaman adım atarız Allah bilir 😂 eve gelince uyuttuğum gibi bayılmışım resmen 🥲 bugün hastanede bi hanımefendi bebeğiniz hiç uyumuyor sanırım uykusuzluğunuz çok belli dedi. Ona bi üzülmüşüm anlatamam

Yaa tam olarak başıma şu an o geldi tam bütün işlemleri yaptım hıçkırık tuttu sinirlerim bozuldu 😰 tekrar süt veriyorum tek emmek geçiriyor hıçkırığı
Kız bende uyuyamıyorum memeyi çekiyor çekiyor sonra süt az gelince başlıyor ağlamaya halbuki 1.5 saat önce emdi geceleri süt yaglanirmis ya o yüzden az olurmuş bizimki tanzikli aksın istiyor oda almayınca sinir oluyor
Hickirikta bu işin cabası yaaa 😭😭

Dün bulgur yedim ay çocuğum gece mahvoldu bizi de mahvetti kolik bu çocuk diyordum meğer benim yediklerim çocuğu çıldırtmış yeşil soğan da yemiştim oda gaz yaparmış bugün çok dikkat ettim şükür bu saat oldu hala ağlama krizleri tutmadi
Oh şükür canım bende öyle olmadı o yüzden demiştim demek ki kişiden kişiye de değişiyor
Ay biz ayaktayız bu saatte ya emziriyorum memeden süt az geliyor diye çıldırıyor halbuki somurdu ikisinide uykuya dalamadi şimdi yalancı memeyle mamayla daldirmaya calisiyorum 😭😭😭

Kız bende uyuyamıyorum memeyi çekiyor çekiyor sonra süt az gelince başlıyor ağlamaya halbuki 1.5 saat önce emdi geceleri süt yaglanirmis ya o yüzden az olurmuş bizimki tanzikli aksın istiyor oda almayınca sinir oluyor
Hickirikta bu işin cabası yaaa 😭😭
Biz utanmasak gece boyu bir saatte bir kalkacağız canım. Meme için 😁

Of kızlar suçluluk duygusundan ölüyorum 2 gecedir alarm kurmayı unutuyorum geceleri ve bebeğim 4-5 saat emmeden aralıksız uyumuş ağlamasıns uyandım. 28 günlük oldu. Doğum kilosunu geçince uyandırmanıza gerek yok diyorlar ama 5 saat uyuması da fazla geldi kendime çok kızdım :( bir şey olur mu sizce

Of kızlar suçluluk duygusundan ölüyorum 2 gecedir alarm kurmayı unutuyorum geceleri ve bebeğim 4-5 saat emmeden aralıksız uyumuş ağlamasıns uyandım. 28 günlük oldu. Doğum kilosunu geçince uyandırmanıza gerek yok diyorlar ama 5 saat uyuması da fazla geldi kendime çok kızdım :KK43: bir şey olur mu sizce
Bişey olmaz beslenme kadar uyku da çok önemli özellikle kırkından sonra uyandırmayın onlar acıkınca uyandırır sizi diyorlar

Ya kızlar benim oğlan kilo almadı daha dün hastanede doktor kilosu geride falan dedi halbuki gayette güzel emiyor ama doğduğu kilodan 65 Gr gerideymis bugün 11. Güne girdik anlam veremedim acaba kilo alımı mi yavaş ki
Bnmkinede sınırda dedi dr mama kesmiştim mamayı geri başlatti bnmde 11. Gün kontrolümdü dün mama başladik gece uyanmalari bazen uzayabiliyor bnde ya :( ona daha fazla dikk etmmem lazim bebeğim 2den 5e kdr aç kaldi bugün mesela

Of kızlar suçluluk duygusundan ölüyorum 2 gecedir alarm kurmayı unutuyorum geceleri ve bebeğim 4-5 saat emmeden aralıksız uyumuş ağlamasıns uyandım. 28 günlük oldu. Doğum kilosunu geçince uyandırmanıza gerek yok diyorlar ama 5 saat uyuması da fazla geldi kendime çok kızdım :KK43: bir şey olur mu sizce
Al bnden de o kdr yaaa bnde alarm kurmama eağmen kalkaamamişim çok üzülüyorum şuann 2 den 5e kdr aç kaldi bağrişina uyandım

Bişey olmaz beslenme kadar uyku da çok önemli özellikle kırkından sonra uyandırmayın onlar acıkınca uyandırır sizi diyorlar
Evet ama daha kırkı çıkmadı bile bebeğimin inşallah dediğiniz gibi bir şey olmaz. Sarılık değeri 5. Günde 6.5 tu bir daha hiç ölçtürmedik 1 hafta sonra geçmeye başlıyor diye. Böyle aç kalınca bana psikolojik midir nedir hemen sanki suratı sararmış gibi geliyor

Oh şükür canım bende öyle olmadı o yüzden demiştim demek ki kişiden kişiye de değişiyor
Ay biz ayaktayız bu saatte ya emziriyorum memeden süt az geliyor diye çıldırıyor halbuki somurdu ikisinide uykuya dalamadi şimdi yalancı memeyle mamayla daldirmaya calisiyorum 😭😭😭
Tabiki bebek gazlı olmaya meyilliyse etkiliyor bence arkadaşım kuru fasülye mercimek beler neler yiyor maşallah bebeğinde hiç gaz problemi yok maşallah ben bir bulgur yedim burnumdan geldi valla

Of kızlar suçluluk duygusundan ölüyorum 2 gecedir alarm kurmayı unutuyorum geceleri ve bebeğim 4-5 saat emmeden aralıksız uyumuş ağlamasıns uyandım. 28 günlük oldu. Doğum kilosunu geçince uyandırmanıza gerek yok diyorlar ama 5 saat uyuması da fazla geldi kendime çok kızdım :( bir şey olur mu sizce
Ben hiç alarm kurmuyorum benim kızım da 29 günlük acıkınca kendileri uyanıyor bence suçluluk duyma uykuya da ihtiyaçları var zaten doğum kilosunu geçmiş be maşallah hemen hemen 1 aylık olmuş benim kızım hiç o kadar uyumadı ama biraz memeye düşkün belki ondan senin minnoş eğer geceleri böyle giderse çok rahat edersin

Tabiki bebek gazlı olmaya meyilliyse etkiliyor bence arkadaşım kuru fasülye mercimek beler neler yiyor maşallah bebeğinde hiç gaz problemi yok maşallah ben bir bulgur yedim burnumdan geldi valla
Ay ya kıyamam
Kuzum kimyon koy yediklerine aşırı işe yarıyor gazlı şeylerin içine gazı alıyor

Kızlar oğlumun gözünü çayla da sildim ama daha kötü oldu capaktan ziyade iltihap gibi sanki artık doktorunu aradık ama dönüş yapmadı henüz sizede sorayım dedim böyle olan var mı🥺
IMG_20241129_115016.jpg

Evet ama daha kırkı çıkmadı bile bebeğimin inşallah dediğiniz gibi bir şey olmaz. Sarılık değeri 5. Günde 6.5 tu bir daha hiç ölçtürmedik 1 hafta sonra geçmeye başlıyor diye. Böyle aç kalınca bana psikolojik midir nedir hemen sanki suratı sararmış gibi geliyor
Hiç canını sıkma . Süreler kısa. Dün banyo yaptırdım 5 saat uyudu bende uyandırmadım emzirmek için. Çünkü uykuya da ihtiyaçları var canım. Ama sarılığı kontrol ettir . Kendin bak vücuduna bacaklarına inmiş mi göz bebekleri azalmış mı diy zaten anlarsın canım

Back