Süper o zaman valla inşallah sızdırmazBenimde 1 numara bitince 2 yi açmıştım sağ arahatnhiö sızmıyor 1 de sızıyordu bu büyük olunca tam kaplıyor her yerden taşmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper o zaman valla inşallah sızdırmazBenimde 1 numara bitince 2 yi açmıştım sağ arahatnhiö sızmıyor 1 de sızıyordu bu büyük olunca tam kaplıyor her yerden taşmıyor
Benimde aynı vallahiiii sonra gaz çıkarma da uyanıyor20-25 dk emiyorsa super valla, op onu :)
Benimki 5-7 dk da uyuyo.
Bizim de 15. Günde tam doğum kilosundaydı doktor mama meme devam dedi bugün 21. Günüydü yarım kiloya yakın almış dedi gündüzleri 2 saate bir emziriyorum geceleri de 3 saate birKızlar bebeğim 15. günde doğum kilosuna ulaşmış ama geçmemiş doğum kilosunu doktor 5 gün sonra bir daha gel dedi. Sizce bu durum kötü mü ya. Meme + mama veriyorum ama galiba benim sütüm yağsız mı bilmiyorum az mı besliyorum ya da anlamadım
Valla psikolojimiz iyice bitti gerçekten ama geçecek. Öyle şey olur mu annesi. Sen 9 ay karnında taşıdın seni her şeyinle tanıyor biliyor Bende bugün o kadar kötüyüm ki hiç uyuyamadım. Eşim işten geldi hasta gibi diye uzak duruyor ona da çok alındım. Sürekli arkadaşlarınla telefonda konuşuyorsun diye durduk yere huzursuzluk çıkardım . KV ile yıkıyoruz çocuğu. Sürekli bir hafta oldu çocuk ondan sıkıldı daha sık yıkayalım diyordu. Bende biraz büyüsün eşimle akşamları yıkarız dedim ona bozulmuş. Yahu ben çocuğumu yıkamak için senin zamanlarını mı kollucam. Bunu eşime diyorum e ben tutamam ki diyor. Tamam dedim sen hiçbir şey yapma ben kendim hallederim . Aslında her şeye yardımcı oluyor ama battı gözüme bir ağlayasım var anlatamam. Yoruldum çok, uykusuzluk bir yandan çocuk uyumuyor sürekli ağlıyor onun stresi bir yandan, benden başka herkes lohusa bunaldım. Birde hamileyken nasılsın bile demeyenler mevlid yap falan diyor o kadar insanı eve toplayıp hastalık havasında yapmıcam dedim. Herkes bir akıl veriyorKızlar ya benim psikolojim iyice bozuldu. Bebeğim beni sevmiyor gibi geliyor. Bende çok hırçınken ağlıyorken başkasına geçince sakinliyor çocuk. Ben varken ben hariç herşeye bakıyor, başkalarına bakıyor bana bakmıyor sanki. Genzi tıkalı nefes alamazsa diye korkuyorum ben nasıl bebek bakıp büyüteceğim bilmiyorum
O kadar uzunmu sürüyor ya vallahi saatli emzir, peşine mama falan çok yoruldum sürekli yüreğim tetikte sarardı mı diye bakıp duruyorumbenimki 1 aylık oldu tam 1 haftadır düzeldi. 3 hafta sürdü yani
Yaa şu sözünü okuyunca gözlerim doldu bizim dışımızda herkes lohusaValla psikolojimiz iyice bitti gerçekten ama geçecek. Öyle şey olur mu annesi. Sen 9 ay karnında taşıdın seni her şeyinle tanıyor biliyor Bende bugün o kadar kötüyüm ki hiç uyuyamadım. Eşim işten geldi hasta gibi diye uzak duruyor ona da çok alındım. Sürekli arkadaşlarınla telefonda konuşuyorsun diye durduk yere huzursuzluk çıkardım . KV ile yıkıyoruz çocuğu. Sürekli bir hafta oldu çocuk ondan sıkıldı daha sık yıkayalım diyordu. Bende biraz büyüsün eşimle akşamları yıkarız dedim ona bozulmuş. Yahu ben çocuğumu yıkamak için senin zamanlarını mı kollucam. Bunu eşime diyorum e ben tutamam ki diyor. Tamam dedim sen hiçbir şey yapma ben kendim hallederim . Aslında her şeye yardımcı oluyor ama battı gözüme bir ağlayasım var anlatamam. Yoruldum çok, uykusuzluk bir yandan çocuk uyumuyor sürekli ağlıyor onun stresi bir yandan, benden başka herkes lohusa bunaldım. Birde hamileyken nasılsın bile demeyenler mevlid yap falan diyor o kadar insanı eve toplayıp hastalık havasında yapmıcam dedim. Herkes bir akıl veriyor
Aynen canım akıl sağlığımızı korumaya çalışıyoruz benimde çevremde sanki çok anormalmişim gibi sen böyle abartırsan işin zor modunda takılıyorlar içim doldu ağladım zaten sürekli yetemiyorum psikolojisi. Burada en çok destek beklediğin eşin olduğu için senin hayatının altı üstüne gelip onu normal hayatında görmek beklediğin şeylerde destek görememek eşinin gözüne batmasına sebep oluyor ki haklısında bence. Bende birşey yapamayacağını bilsem de telefonla oynarken görsem bozulurum. Uykusuzluk çok zor canım ağlayan bebekle daha zor. Artık sessiz şekilde dursa o kadar saat yine ayakta durmaya razıyım moduna geldim o kadar çok ağlıyor. Mevlid evde yapmak bencede gereksiz zaten tam hastalık salgın mevsimi gelen gidende bi bebeğe bakalım diyecekler. Herkes elini yıkadımı öptümü kucağına aldı mı bir sürü strese girersinValla psikolojimiz iyice bitti gerçekten ama geçecek. Öyle şey olur mu annesi. Sen 9 ay karnında taşıdın seni her şeyinle tanıyor biliyor Bende bugün o kadar kötüyüm ki hiç uyuyamadım. Eşim işten geldi hasta gibi diye uzak duruyor ona da çok alındım. Sürekli arkadaşlarınla telefonda konuşuyorsun diye durduk yere huzursuzluk çıkardım . KV ile yıkıyoruz çocuğu. Sürekli bir hafta oldu çocuk ondan sıkıldı daha sık yıkayalım diyordu. Bende biraz büyüsün eşimle akşamları yıkarız dedim ona bozulmuş. Yahu ben çocuğumu yıkamak için senin zamanlarını mı kollucam. Bunu eşime diyorum e ben tutamam ki diyor. Tamam dedim sen hiçbir şey yapma ben kendim hallederim . Aslında her şeye yardımcı oluyor ama battı gözüme bir ağlayasım var anlatamam. Yoruldum çok, uykusuzluk bir yandan çocuk uyumuyor sürekli ağlıyor onun stresi bir yandan, benden başka herkes lohusa bunaldım. Birde hamileyken nasılsın bile demeyenler mevlid yap falan diyor o kadar insanı eve toplayıp hastalık havasında yapmıcam dedim. Herkes bir akıl veriyor
Ben mama kaçamağı yaptım 1 saat uyuyum yaBizim kısır döngü saati başladı
Ben 2-3 saat diye alarm kurmadım hiç. Ne zaman uyanırsa o zaman emzirdim, hiç uyumadığı içinBizim de 15. Günde tam doğum kilosundaydı doktor mama meme devam dedi bugün 21. Günüydü yarım kiloya yakın almış dedi gündüzleri 2 saate bir emziriyorum geceleri de 3 saate bir
Vallahi o kadar üzgünüm ki anlatamam çok haklısın yavrum. Ne olur yani gelse bir kap yemek getirse en azından bir yarım saat başında dursa da sen de yemek yesen kendini toparlasan. Bizde hastayız gelmeyin demek yok , Sağolsunlar 3 günlüktüm cümbür cemaat geldiler geçtim odaya çıkmadım bende . Kimseyi görmek istemiyorum inan ki herkesten nefret ettim. Hamileyken bir kere nasılsın demeyen insanlar bebeğin fotoğrafını at diyor bu ne yüzsüzlük ben anlamadım. Kimsede anlayış yok . Birde bunlar anne olmuş insanlar o daha acınası. Tuvalete gitmeyi unutuyorum inan ki ağlamaya bile fırsatım yokYaa şu sözünü okuyunca gözlerim doldu bizim dışımızda herkes lohusa
Benim de bugpn akşam yemeğim yoktu ve gün içinde de kahvaltıyı da öğlen 1 gibi yapmıştım ki onda bile peynir zeytin ekmek yedim bir bardak çayı soğuk içtim oğlum için yaparım hiç sıkıntı değil ama bana bakması gereken insanlar bana sadece on adım uzaklıkta ama sırf bana bakmamak için küstüler yarın benim bugünlerim bitecek ama hepsi gelecek torun sahibi olacaklar sinirlerim bozuldu ağladım akşam yemeğim yok acıktım diye niye herkes benek görmeye geliyorda yemeğin var mı evin temizlenecek mi makinen boşaltılacak mı demiyor o yüzden bebek görmek isteyen herkese hastayız diyoruz kimseyi kabul etmiyorum
Ah o çevreleri napsak bilmiyorum herkesin her şeye bir yorumu var . Kendine sakla p yorumu ya demi . Yok yavrum ya valla bende tükendim . Çocuk Allah korusun mevlid şeyine hasta olacak yine ben ugraşacağım eşime dedim gelen gelsin mevlid yok . En azından gelen gidenden sonra evi havalandırıyorum hemen hava temizleyici çalışıyor. Ben emzirmeye diye odaya kaçıyorum iyi oluyor. O kadar insanı eve toplarsam ben nereye kaçıcam birde. Ağlayan bebek o kadar zor ki ne yapsam sakinleşmiyor o da insanı tüketiyor yanlış bir şey mi yaptım acaba diye . Zaten yeni anneyiz ama çocuğumuzun en ufak şeyini sadece bizler anlarız. Kaç günlük anneye de sen böyle abartırsan derlerse onların ki de ayrı bir ayıp, zaten tüm düzenimiz vücudumuz değişti hayat akışımız bebeğe göre . Bazen keşke kuzey kutbunda falan doğursaydım diyorum en azından kafam rahat olurduAynen canım akıl sağlığımızı korumaya çalışıyoruz benimde çevremde sanki çok anormalmişim gibi sen böyle abartırsan işin zor modunda takılıyorlar içim doldu ağladım zaten sürekli yetemiyorum psikolojisi. Burada en çok destek beklediğin eşin olduğu için senin hayatının altı üstüne gelip onu normal hayatında görmek beklediğin şeylerde destek görememek eşinin gözüne batmasına sebep oluyor ki haklısında bence. Bende birşey yapamayacağını bilsem de telefonla oynarken görsem bozulurum. Uykusuzluk çok zor canım ağlayan bebekle daha zor. Artık sessiz şekilde dursa o kadar saat yine ayakta durmaya razıyım moduna geldim o kadar çok ağlıyor. Mevlid evde yapmak bencede gereksiz zaten tam hastalık salgın mevsimi gelen gidende bi bebeğe bakalım diyecekler. Herkes elini yıkadımı öptümü kucağına aldı mı bir sürü strese girersin
Bizim bir saati var bekliyorumBizim kısır döngü saati başladı
Geceleri su gibi terleyip sonra o halde kalkip emziriyorum ben de hala belki lohusa terlemeleri gecince duzeliriz.Bu arada bana bundan oldu yani ben yarıçıplak gezdim hep bebişi ayakta emzirmeye çalışıyordum terle soğu ondan oldum sanıyordum ama yok geçmiyor
Evet üzülmek bile lüks. Pimpirikli olmakla suçlanıyorum. Benim bebeğim çok kusan bi bebek, doktora gittim, her bebek kusar bunun için doktoramı gidilir oluyor. E normalse ne ala bunu doktordan duymak yeter içim rahatlar en azından. Birde baktığımız şey bi can. Bardak değilki kırılsa alıp yerine yenisini koyarsın nefesi tıkandıkça diken üstündeyim. Benimde kalkabilmek için düşmeye ihtiyacım var ama düşme bile çok görülüyor. Hayatımızın her alanında güçlü olmak zorundamıyız. Sana iyi gelmeyen şeyi hiç yapmana gerek yok canım mevlid bencede risk daha bebişlerimizin bağışıklık sistemi bile tam değil. Ben bi yerle anlaşıp kızım adına yemek veririm sadece diye düşünüyorum. Benimki ağlarken birde bende daha çok ağlıyor başkasında sakinleşiyor ya sinirim bozuluyor bende ne var acaba diye. Seninki baştan beri ağlayan bebek mi canım yoksa dönemsel miAh o çevreleri napsak bilmiyorum herkesin her şeye bir yorumu var . Kendine sakla p yorumu ya demi . Yok yavrum ya valla bende tükendim . Çocuk Allah korusun mevlid şeyine hasta olacak yine ben ugraşacağım eşime dedim gelen gelsin mevlid yok . En azından gelen gidenden sonra evi havalandırıyorum hemen hava temizleyici çalışıyor. Ben emzirmeye diye odaya kaçıyorum iyi oluyor. O kadar insanı eve toplarsam ben nereye kaçıcam birde. Ağlayan bebek o kadar zor ki ne yapsam sakinleşmiyor o da insanı tüketiyor yanlış bir şey mi yaptım acaba diye . Zaten yeni anneyiz ama çocuğumuzun en ufak şeyini sadece bizler anlarız. Kaç günlük anneye de sen böyle abartırsan derlerse onların ki de ayrı bir ayıp, zaten tüm düzenimiz vücudumuz değişti hayat akışımız bebeğe göre . Bazen keşke kuzey kutbunda falan doğursaydım diyorum en azından kafam rahat olurdu
Sağlık ocağında ki doktor bize yazdı gaz damlası canım kullanıyoruz biz burda çoğu arkadaşta kullanıyor yoksa masaj galan hakgetire yaniSaat 2de uyanan bebeğim hala uyumadı. Bagırsaklarını duyuyorum resmen ama gaz inanılmaz bastırıyor. Ne masaj ne başka şey fayda etmiyor. Doktoru bugün gaz damlası için erken dedi probiyotik verdi umarım faydası olur. Uykusuzluktan perişanım
Ayyy o fotoğraf atçılardan bende nefret ettim bir kere hamilelikte hattımı sormadı hele bi arkadaşım vardı gözümün önünde bitane yemek yaptı sende hamilesin canın ister demedi eve geldim eşime anlattım şimdi hergün arıyor bugün bebeğin resmini atmadın diye eşimde hamilelikte emeği olmayanın doğumda bebek görmeye hakkı yok dedi ama bu duygusal süreçte bu insanlarla asla görüşmem diyorum bu kadar yorucu zamanda kimse yoksa yanımda bundan sonra da olmasına gerek yok geçen bi arkadaşım geldi sen çocuklara bak dedi bana evin bütün işlerini yaptı yemeğime kadar yapmış keşke gelen herkes sen gibi olsa dedim çocuğa bakmadı bile şu an senin ihtiyacın var bir kaç ay sonra ele gelsin bebek o zaman da ona bakarız dediVallahi o kadar üzgünüm ki anlatamam çok haklısın yavrum. Ne olur yani gelse bir kap yemek getirse en azından bir yarım saat başında dursa da sen de yemek yesen kendini toparlasan. Bizde hastayız gelmeyin demek yok , Sağolsunlar 3 günlüktüm cümbür cemaat geldiler geçtim odaya çıkmadım bende . Kimseyi görmek istemiyorum inan ki herkesten nefret ettim. Hamileyken bir kere nasılsın demeyen insanlar bebeğin fotoğrafını at diyor bu ne yüzsüzlük ben anlamadım. Kimsede anlayış yok . Birde bunlar anne olmuş insanlar o daha acınası. Tuvalete gitmeyi unutuyorum inan ki ağlamaya bile fırsatım yok