• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar oğlumun gözünü çayla da sildim ama daha kötü oldu capaktan ziyade iltihap gibi sanki artık doktorunu aradık ama dönüş yapmadı henüz sizede sorayım dedim böyle olan var mı🥺
Eki Görüntüle 3511777
Geçmiş olsun canım benim böyle olmadı ama sen bir doktora götür burada video var masaj falan yapıyorsun Gözpınarı tıkanıyor falan dediler ama bu sanki bana da iltihap gibi geldi

Hahaha AVM ye ne zaman adım atarız Allah bilir 😂 eve gelince uyuttuğum gibi bayılmışım resmen 🥲 bugün hastanede bi hanımefendi bebeğiniz hiç uyumuyor sanırım uykusuzluğunuz çok belli dedi. Ona bi üzülmüşüm anlatamam
İnşallah zamanla bi düzene oturacağız diye ümit ediyorum 🤲🏻

Ben hiç alarm kurmuyorum benim kızım da 29 günlük acıkınca kendileri uyanıyor bence suçluluk duyma uykuya da ihtiyaçları var zaten doğum kilosunu geçmiş be maşallah hemen hemen 1 aylık olmuş benim kızım hiç o kadar uyumadı ama biraz memeye düşkün belki ondan senin minnoş eğer geceleri böyle giderse çok rahat edersin
Ben de hiç alarm kurmuyorum oğlum standart 2.5 saatte uyanıyor ama geçen uyumuş o gün de uyusun diye sürekli emzirmiştim ben 4 saat kadar uyumuş bende uyumuşum tabi 😀😀😀

Evet ama daha kırkı çıkmadı bile bebeğimin inşallah dediğiniz gibi bir şey olmaz. Sarılık değeri 5. Günde 6.5 tu bir daha hiç ölçtürmedik 1 hafta sonra geçmeye başlıyor diye. Böyle aç kalınca bana psikolojik midir nedir hemen sanki suratı sararmış gibi geliyor
Canm artık sarılık olmaz korkma benimki de bi gazdan uyumadı sonra uykusuzluktan bu sefer ne yaptıysam uyanmadı uyudu doğru düzgün emmedi mama içmedi bu sabaha kadar emin ol acıksaydı uyanırdı zaten ama 5 saat de çok uyandırırsın artık

Bizim bebekler gece gündüz ayrımı yapamıyor demi kızlar benim oğlan çok komik gündüz emzir doyur gaz çıkar bez değiştir yatır uyuyup kalıyor ama gece çocuğa gelenler geliyor dün gece 5 kere uyandı sabaha kadar uyumadı en son nasıl uyudu bilmiyorum bile sabahta yine erkenden uyandı şimdi de yattı uyanmıyor kafa buluyor benimle diyorum 🤣🤣🤣

Bizim bebekler gece gündüz ayrımı yapamıyor demi kızlar benim oğlan çok komik gündüz emzir doyur gaz çıkar bez değiştir yatır uyuyup kalıyor ama gece çocuğa gelenler geliyor dün gece 5 kere uyandı sabaha kadar uyumadı en son nasıl uyudu bilmiyorum bile sabahta yine erkenden uyandı şimdi de yattı uyanmıyor kafa buluyor benimle diyorum 🤣🤣🤣
Biz de bu gece öyleydik.. 1 ay 2 gün oldu. Emziriyorum yatırıyorum yarım saat anca uyuyor. Sabah 8den sonra uyumuş 2 saat kadar. Canım çıkıyor resmen 😅 oysa 3 4 gün önce çok iyiydik. Saat 2de uyuyordu 5te kalkıyordu 7de de bir daha uyuyup 10 11 gibi uyanıyordu. Şimdi hala uyumadı 😔

Yok daha yapamıyor canım o 2. Ya da 3. Aydan sonra diye biliyorum benimkide aynı aha şuan uyandı bakalım ne yapacak beyfendi

Biz de bu gece öyleydik.. 1 ay 2 gün oldu. Emziriyorum yatırıyorum yarım saat anca uyuyor. Sabah 8den sonra uyumuş 2 saat kadar. Canım çıkıyor resmen 😅 oysa 3 4 gün önce çok iyiydik. Saat 2de uyuyordu 5te kalkıyordu 7de de bir daha uyuyup 10 11 gibi uyanıyordu. Şimdi hala uyumadı 😔
Her gelen gün yeni güncelleme ile geliyorlar bu güncelleme hep uykuya 😄bizde bugün tam 21 günlüğüz gününde gelseydi bugündü doğum normal de

Yok daha yapamıyor canım o 2. Ya da 3. Aydan sonra diye biliyorum benimkide aynı aha şuan uyandı bakalım ne yapacak beyfendi
Benim ki de uyanık kucakta ama yatar pozisyonda değil omuz istiyor muhtemelen gazı var aslında kakasını yaptı ama o gaz yine de var bir de tuhaf sesler çıkartıyor 😁kendi kendini uyandırıyor

of kızlar ben bu emzirme konusundan vaz geçmek üzereyim zaten emmeye emmeye sütüm de damla damla kaldı, her kucağıma yattığında çığlık kıyamet 3 hafta oldu ve mzirme danışmanı tuttum hastanede de bir sürü destek verdiler kaşık biberon şırınga Madela eds düzenli sağım herşeyi denedim ne süt artıyor ne bebe ağzına alıyor memeyi çok büyük krizler oluyor artık aramızda ve bu bana hiç iyi hissettirmiyor
Yaaa kıyamam sana. Ben yeni doğum yaptım. Daha önce sen mi yazdın hatırlamıyorum ama bizim grupta biri bebek sanki mememden iğreniyor yazmıştı o zaman anlamamıştım şu an ben de aynı şeyi hissediyorum. Hatta dün gece eşimle sarılıp ağladık bu bebek neden emmiyor diye 🥲
Emzirme danışmanı ne diyor peki? Şu süt arttıran damlalardan falan aldın mı?

Hahah big boy😂 hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahh.. ben de 40+3 te şiddetli sancılarla gittim 10 saatin ardından bebikonun kalp atışları düşmeye başladı acil sezeryana alındım 5 dkda spinalle pat diye çıktı çocuk oh dedim dünya varmış😂 o an dünyalar benim oldu
Yaaa gözünaydın canım benim çok sevindim sağlıkla kucağına almana😍😍 geçtiniz mi evinize nasılsınız şimdi?
Seninle beraber kasım bebişlerinin hepsi geldi sanırım😍

Kızlar oğlumun gözünü çayla da sildim ama daha kötü oldu capaktan ziyade iltihap gibi sanki artık doktorunu aradık ama dönüş yapmadı henüz sizede sorayım dedim böyle olan var mı🥺
Eki Görüntüle 3511777
Canım bizimki aynen böyleydi açılmıyordu sürekli yapışıyordu. Silip açınca bile içinden iltihap akıyordu göz pınarından masaj yap, ve çayla serum fizyolojikle sürekli sil. Geçen günde yazmıştım belki görmemişsindir ama faydasını görürsün inşallah bunların hemen geçmiyor tedirgin olma sen sürekli temizle sadece

Of kızlar suçluluk duygusundan ölüyorum 2 gecedir alarm kurmayı unutuyorum geceleri ve bebeğim 4-5 saat emmeden aralıksız uyumuş ağlamasıns uyandım. 28 günlük oldu. Doğum kilosunu geçince uyandırmanıza gerek yok diyorlar ama 5 saat uyuması da fazla geldi kendime çok kızdım :KK43: bir şey olur mu sizce
Ya hiç suçlama kendini hiçbir şey olmaz. Doğum kilosunu geçince bırakın uyusun dedi bizim doktorumuz da yakın zamanda geçmesini ve biraz olsun uyumayı umuyorum 😂

Yaaa gözünaydın canım benim çok sevindim sağlıkla kucağına almana😍😍 geçtiniz mi evinize nasılsınız şimdi?
Seninle beraber kasım bebişlerinin hepsi geldi sanırım😍
Evet evdeyim ağrı kesici alınca müthişim hatta ama almayınca yatasım geliyo sadece. Şuan mesela sıcak ıslak kompres yapıp masaj yapmam lazım doku göğüslerim ama inmiyor dolayısıyla ağrı var ve bebek de faydalanamıyor tam ama kalkmak ağrılı şuan uzanıyorum

Bnmkinede sınırda dedi dr mama kesmiştim mamayı geri başlatti bnmde 11. Gün kontrolümdü dün mama başladik gece uyanmalari bazen uzayabiliyor bnde ya :KK43: ona daha fazla dikk etmmem lazim bebeğim 2den 5e kdr aç kaldi bugün mesela
Mama yiyen bebek bi tık daha durabilir anne sütü kolay sindirilir ama mama öyle değildir. Doktor bana 5. Gün uyuyorsa 4 saat uyandırma demişti

Evet evdeyim ağrı kesici alınca müthişim hatta ama almayınca yatasım geliyo sadece. Şuan mesela sıcak ıslak kompres yapıp masaj yapmam lazım doku göğüslerim ama inmiyor dolayısıyla ağrı var ve bebek de faydalanamıyor tam ama kalkmak ağrılı şuan uzanıyorum
Ya bende sabahtan beri duş alacağım hala alamadım🥲 sıcak su iyi gelecek biliyorum ama o enerjim yok yani 😢
Ne güzel ama sütün var maşallah😍 benimki dün yeni gelmeye başladı biraz biraz da azıcık bir gece uykusu uyuyabildik.
Neyse bu günler de geçecek bu hallerini özleyeceğiz hatta keyfini çıkartmak lazım☺️

Back