• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    56
Kızlarrrrr selam yeni güncellemelerleee geldim 😍 hamdolsun, şükürler olsun fetal dna testimiz temiz çıktı. Kaç gündür heyecanlıydım sürekli rüyalar görüyordum. Cinsiyetimiz de belli oldu 😍 kızımız olacakmış 😍 ben zaten kız hissediyordum ama ben haricinde herkes erkek diyordu. Hatta buradaki ultrason görüntülerine de herkes erkek yazmıştı çünkü erkek gibiydi 😀 ama kızmış. Bize de sürpriz oldu 😍 meğer bu kadar bulantının sebebi kızımızmış 😍 bu arada benim de 11. Haftada plesenta aşağıda oluşmuş demişti doktorum. Rahim ağzına yakın değil dedi. Ama zaten zamanla yukarı çıkar bu haftalarda sen yerini sormasan ben hiç söylemem bile çünkü herkesin aşağıda oluyor genelde dedi 😍
Çoooookkk sevindimmm cookkk sağlıkla al kucagina inşallah minik kızını 😍❤️🥰 yerim ben onu ya yerimmm 😍 ❤️

Ama tam iki katı olmuyor
Yok be canım küsur küsur artacak değil ya iki kata yakın gayet normal daha az da olabilirdi küçük sapmalarda çok fark etmez iyi artiyor, mesela 5000degil 3000civarinda kalsa problem olurdu yavaş gelişiyor problem olabilir mi derdik, senin degerin iyi artiyor

Kızlarrrrr selam yeni güncellemelerleee geldim 😍 hamdolsun, şükürler olsun fetal dna testimiz temiz çıktı. Kaç gündür heyecanlıydım sürekli rüyalar görüyordum. Cinsiyetimiz de belli oldu 😍 kızımız olacakmış 😍 ben zaten kız hissediyordum ama ben haricinde herkes erkek diyordu. Hatta buradaki ultrason görüntülerine de herkes erkek yazmıştı çünkü erkek gibiydi 😀 ama kızmış. Bize de sürpriz oldu 😍 meğer bu kadar bulantının sebebi kızımızmış 😍 bu arada benim de 11. Haftada plesenta aşağıda oluşmuş demişti doktorum. Rahim ağzına yakın değil dedi. Ama zaten zamanla yukarı çıkar bu haftalarda sen yerini sormasan ben hiç söylemem bile çünkü herkesin aşağıda oluyor genelde dedi 😍
Yaaa sağlıkla al kucağına inşallah ❤️
Ben kız hissetmiştim hatta normalde o kadar yorum yapmam kendi ultrason fotoğrafa bile ama seninki bana çok net kız geldi ve hislerim doğru çıktı çok sevindim 🤗🤗

Şimdi doktordan çıktım 14+5iz bugün 11 cm olmuşuz 110 grammis bebis. :) Ve bir oğlum oluyor 💙👼 doktor yüzde yüz erkek dedi :) ama plesanta Rahim ağzına yakınmış bu haftalarda genelde böyle oluyormuş Rahim büyüdükçe yukarı çıkıyormuş umarım cikar çünkü riskli diye biliyorum.
Yaa bir erkek bebiş daha geliyor 🧿 Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah 🙏 sağlıkla al kucağına 🤗

Yok be canım küsur küsur artacak değil ya iki kata yakın gayet normal daha az da olabilirdi küçük sapmalarda çok fark etmez iyi artiyor, mesela 5000degil 3000civarinda kalsa problem olurdu yavaş gelişiyor problem olabilir mi derdik, senin degerin iyi artiyor
Ay içimi ferahlattınız resmen çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun temiz olmasına çok sevindim sonucun. Ben de sonucumu bekliyorum kaç günde çıktı canım acaba? Doktorum 7-10 gün içinde dedi bana

çok şanslısın, sağlıkla doğsun büyüsün inşallah minik prenses♡
Çok teşekkür ederim kuzucumm. Epeydir aklımdaydın forumda çok aktif göremedim seni. Nasılsınız bebiş nasıl 😍

Ayyy ne güzel haberler bunlaaar ❤️ sağlıkla gelsin inşallah minik fasülye ❤️ ❤️ ❤️
Kuzucumm teşekkür ederimm biz aynı gidiyoruz senin de yakında belli olurrr 😍
Çoooookkk sevindimmm cookkk sağlıkla al kucagina inşallah minik kızını 😍❤️🥰 yerim ben onu ya yerimmm 😍 ❤️
oy teşekkür ederizzz teyzesiiii 😍
Yaaa sağlıkla al kucağına inşallah ❤️
Ben kız hissetmiştim hatta normalde o kadar yorum yapmam kendi ultrason fotoğrafa bile ama seninki bana çok net kız geldi ve hislerim doğru çıktı çok sevindim 🤗🤗
evet kuzumm çok az kişi kız demişti zaten 😍 ben bile ultrasonuna bakınca erkek gibi görüyordum ama içim kız diyordu. Anneler doğru hissedermiş 😍
Hayırlı olsun temiz olmasına çok sevindim sonucun. Ben de sonucumu bekliyorum kaç günde çıktı canım acaba? Doktorum 7-10 gün içinde dedi bana
Çok teşekkür teyzesi 😍 Ankara intergende yaptırdım. Zaten ankaradayım o yüzden alındığı gün işleme konulmuştur. Tam 8. Gün çıktı 😍

Kızlarrrrr selam yeni güncellemelerleee geldim 😍 hamdolsun, şükürler olsun fetal dna testimiz temiz çıktı. Kaç gündür heyecanlıydım sürekli rüyalar görüyordum. Cinsiyetimiz de belli oldu 😍 kızımız olacakmış 😍 ben zaten kız hissediyordum ama ben haricinde herkes erkek diyordu. Hatta buradaki ultrason görüntülerine de herkes erkek yazmıştı çünkü erkek gibiydi 😀 ama kızmış. Bize de sürpriz oldu 😍 meğer bu kadar bulantının sebebi kızımızmış 😍 bu arada benim de 11. Haftada plesenta aşağı yerleşmiş demişti doktorumuz. Ama ben sorduğum için söyledi. Bu haftada nerde yerleştiğinin hiç bi önemi yok genelde aşağı yerleşir sonra yukarı çıkar dedi. O yüzden ben çok üzerinde durmadım :)
Ayy çok emindim seninkinin erkek olduğuna maşallah rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin canım bu kadar erkeğin içinde valla şanslısın zaten kız istiyordun dimi Allah gönlüne göre vermiş o zaman bende bu kadar oğlan manitayi nerden bulacak diyordum. hahah kızlarda geliyo yavaş yavaş 😂😂😂

Kızlar az önce göbeğimin 2-3 parmak kadar altında biraz sol tarafta kas seyirmesi gibi bir his yaşadım, bebiş de hafif solda. Pıtpıtpıtpıtpıt oldu. Sonra 2 kere de tek seferlik pıt oldu. Hiç bağırsak hareketine benzemiyordu. Tam da sevdiğim meyvelerden yemiştim hemen arkasından oldu. Ne diyorsunuz bebiş olabilir mi acaba çok değişik ve farklı bir histi 🥹 bugün tam 3 ayı bitirmiş oluyoruz ❤️

İnşallah kuzum bebisin iyidir 💙
Doktor bir şey yok gibi diyor ama kese de kanama alanı var ve kahverengi akıntım var psikolojim biraz kötü ama güçlü durmaya çalışıyorum hepimizinkiler iyi olsun
Kızlar az önce göbeğimin 2-3 parmak kadar altında biraz sol tarafta kas seyirmesi gibi bir his yaşadım, bebiş de hafif solda. Pıtpıtpıtpıtpıt oldu. Sonra 2 kere de tek seferlik pıt oldu. Hiç bağırsak hareketine benzemiyordu. Tam da sevdiğim meyvelerden yemiştim hemen arkasından oldu. Ne diyorsunuz bebiş olabilir mi acaba çok değişik ve farklı bir histi 🥹 bugün tam 3 ayı bitirmiş oluyoruz ❤️
bende de özellikle solda ağrı ve seyrine var ama doktorlar17.haftadan önce hissedemezsşn hareketlerini diyor

Kızlarrr bu sefer hissettiğimin bebeğim olduguna o kadar eminimm kiii 😍🥰 öyle uzaniyordum sırt üstü acıktım bu saatte yesem mi yemesem mi derken biraz karnimda garip bir şeyler hissettim bir de çok aç kalınca migren tutuyor hadi dedim kalk bir şeyler ye. Lavaboda ellerimi yıkıyorum karnımı ittirdi ittirdi resmen taş gibi oldu olduğu yer bildiğin dayanıyor şişti böyle olduğu taraf. Hemen eşime gittim eşim baktı elini koydu falan o da hissetti aynen kesinlikle bebek hareket ediyor dayanıyor gibi ittiriyor gibi dedi. İkimiz de hissettik ya 🥰😍❤️ zaten ne zamandır minik minik bir şeyler hissediyordum da emin olamiyordum, bu kadar güçlü hissetmeyi beklemiyordum bir anda. Çok acıkmış olacak ki kudurdu içimde miniğim resmen ❤️😍🥰

Ayy çok emindim seninkinin erkek olduğuna maşallah rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin canım bu kadar erkeğin içinde valla şanslısın zaten kız istiyordun dimi Allah gönlüne göre vermiş o zaman bende bu kadar oğlan manitayi nerden bulacak diyordum. hahah kızlarda geliyo yavaş yavaş 😂😂😂
Ahahah evettt gönlüm kızdan yanaydı sanki hayırlısı diyordum hep 😀 ama forumda herkes kesin erkek diyince çevremde de öyle geçen gidip erkek kıyafetleri almıştım hahah 😀 evet oğlanlarrrr bekleyin kızımız geliyor 😀

Ahahah evettt gönlüm kızdan yanaydı sanki hayırlısı diyordum hep 😀 ama forumda herkes kesin erkek diyince çevremde de öyle geçen gidip erkek kıyafetleri almıştım hahah 😀 evet oğlanlarrrr bekleyin kızımız geliyor 😀
Anneler hissediyo bende hep erkek hissetmiştim olsun kizinada giydirirsin asıl şimdiden sonra başlasın alışverişler ☺️

Back