• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    59
Kasık ağrısı cekmeyen var mı ki kramp, aniden giren acı geçen gözüm karardı acıdan otururken aniden geldi, ağrı, batma, karında, kasıkta, göğüs altında, yanlarda sürekli var, doğuma kadar da gidiyor yaşamayan varsa çok şanslı 😊

Herkese merhaba kızlar ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim Erkekmiş ☺️
Y YagmurrTanem listeye ekleyebilir misin 🥰 tam 14+0 da öğrenmiş oldum doktor kesin dedi
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ 😍
Yaaa çok tatlı 😍😍 dün gece ben de sanki minik carpmalar hissettim göbeğimin hemen önce üstünde hissettim, sonra hemen altında gibi tam tarif edemiyorum ama bebek gibi geldi... Belki de değildi... Sen tecrübeli ve zayıf olduğun için hissetmissindir. Benim önce yaglarim hissediyor tekmeleri tabi onlardan bana gelene kadar his frekansları degisiyor 😂
Küçük küçük hissediliyor canım zaten. Bazen uzun süre hissedilmiyor..daha çok küçük oldukları için çok güçlü vuramiyorlar zaten. Zamanla şiddeti artacak 😍❤️ onu doktorum da söylemişti canım ilk hamileligimde zayıf annelerimiz daha çabuk hissedebiliyor bebek biraz daha kilolu annelerimiz biraz geç hissedebiliyor. Kg bile farkettirebiliyor demişti. ❤️😍 Olsun bir kaç hafta sonra daha da güçlü hissedeceğiz inşallah hepimiz de 🤲 ❤️ 😍
Günaydın kızlar göbek deliğinin alt kısmında yani tahminen bebeğimin olduğu yer düşünüyorum böyle iğne gibi batmalar oluyor gece uyurken de oldu sabahta oldu geçen gün de olmuştu normal mi tecrübeli annelerimiz böyle birşey yaşadınız mı neden oluyor acaba kötü rüyalar da gördüm her tarafim kan içindeydi ben yine bı strese girdim ya 😔😔
Canım oluyor öyle batmalar için rahat olsun. Rahim genişliyor bebek büyüyor. İçinde bir can buyumek için çaba gösteriyor kolay değil. Bütün ama bütün organların hissediyor bu değişimi. Kanaman yoksa, çok sürekli şiddetli kasık ağrın yoksa için rahat olsun. Bebeğin büyürken belin, bacakların, karnın aklına gelebilecek her yerin ağrıyor acıyor. Batmalar oluyor kasilmalar oluyor. Sakin ol sıkma kendini. Böyle saçma rüyalar hepimiz görüyoruz emin ol. Benim hiç kötü tecrübem olmadı şükür olmasın da inşallah. Ama ben de görüyorum. Annelik bu. Onların sağlığını düşündüğümüz için oluyor bunlar hepimiz sağlıkla alacağız inşallah kucağımıza 🤲❤️🥰

Kızlar sizinde yüzünüzde sivilcelenmeler oluyor mu bazen deri altı çıkıyor bazen iltihap şeklinde bazen ufak ufak ve sürekli çıkıyor hamilelik başından beri doktora sordum geçen haftalarda yediklerine dikkat et dedi sadece domates salça cips tarzı şeyleri fazla yeme dedi herhangi bir şey önermedi sizde bu durum oluyor mu ne kullanır

Kızlar sizinde yüzünüzde sivilcelenmeler oluyor mu bazen deri altı çıkıyor bazen iltihap şeklinde bazen ufak ufak ve sürekli çıkıyor hamilelik başından beri doktora sordum geçen haftalarda yediklerine dikkat et dedi sadece domates salça cips tarzı şeyleri fazla yeme dedi herhangi bir şey önermedi sizde bu durum oluyor mu ne kullanır
Benim yüzümü gögüslerimi sardı arada sönüyor arada yine yağlanıp kaşınıyor gül suyu ile siliyorum keçi sütlü sabun ile yıkıyorum ama fayda göremedim krem filan kullanmak istemiyorum doktora gitmedim o yüzden hormonlarımızdan büyük ihtimal sizin cinsiyet kız mı?

Günaydın kızlar göbek deliğinin alt kısmında yani tahminen bebeğimin olduğu yer düşünüyorum böyle iğne gibi batmalar oluyor gece uyurken de oldu sabahta oldu geçen gün de olmuştu normal mi tecrübeli annelerimiz böyle birşey yaşadınız mı neden oluyor acaba kötü rüyalar da gördüm her tarafim kan içindeydi ben yine bı strese girdim ya 😔😔
Ay korkma geceleri bana da oluyor baktım endorfin hormonu gece 11 ile 3 arası yoğun oluyormuş bebeği harekete geçiriyormuş birde bana hafta hafta baslarında oluyor 12+0-12+1 mesela atak mı yapıyor artık neyse bunları bilmeden bende korkmuştum kafama takarak uyuduğumdan kabus görüyordum düşük yapıyordum filan bilinç altından kaynaklanıyor stres yapmayın o yüzden 😊

Benim yüzümü gögüslerimi sardı arada sönüyor arada yine yağlanıp kaşınıyor gül suyu ile siliyorum keçi sütlü sabun ile yıkıyorum ama fayda göremedim krem filan kullanmak istemiyorum doktora gitmedim o yüzden hormonlarımızdan büyük ihtimal sizin cinsiyet kız mı?
Benimde boynuma kadar artış gösteriyor anlayamadım bu kadar fazla çıkmasını
Bende krem serum vs sürmek istemiyorum çok iyi bir serum ve krem kullanıyordum gebelikten önce ama sanırım önerilmiyor şuan tam emin değilim o yüzden kullanmıyorum
Bu arada cinsiyeti daha bilmiyorum 😂😂 geçen şansımı özelde deneyeyim dedim doktor bana ne desin daha cinsiyet için çok erken bir kaç haftaya netleşir dedi normalde kızımda 12 haftada öğrenmiştim ben ama bu gebeliğimde henüz öğrenemedim randevu alıp gidersem hastaneye herhalde artık söylerler tabi devlet hastanesi orası da ama yapacak bir şey yok 🤷🏼‍♀️

Benimde boynuma kadar artış gösteriyor anlayamadım bu kadar fazla çıkmasını
Bende krem serum vs sürmek istemiyorum çok iyi bir serum ve krem kullanıyordum gebelikten önce ama sanırım önerilmiyor şuan tam emin değilim o yüzden kullanmıyorum
Bu arada cinsiyeti daha bilmiyorum 😂😂 geçen şansımı özelde deneyeyim dedim doktor bana ne desin daha cinsiyet için çok erken bir kaç haftaya netleşir dedi normalde kızımda 12 haftada öğrenmiştim ben ama bu gebeliğimde henüz öğrenemedim randevu alıp gidersem hastaneye herhalde artık söylerler tabi devlet hastanesi orası da ama yapacak bir şey yok 🤷🏼‍♀️
Bizimki için kız yüksek ihtimal dedi doktor 12. Haftada fetal dna verdim bakayım çıkar 5-6 güne ama bence de kız bu çirkinleşmemin başka sebebi olamaz diye düşünüyorum 😃 çenem boynum yüzüm dediğin gibi sardı her tarafımı doğsunlarda hayırlısı ile o bacakları nasıl ısırıp acısını çıkarıyorum bak 🥲😀

Merhabalar güzel anneler, uzun zamandır giremedim. Aşırı bulantılı gebelik geçiriyorum, annemlere geldim 1 aydır burada kalıyorum o bakımdan hiç bakamadım buralara. Umarım sorunsuz, sağlıklı gebelikler geçiriyorsunuzdur 🥳🙏🏻Dün tam 12 haftalık oldum ve kontrole gittim. Bebeğim hiçbir şekilde kendini göstermedi. Doktorum baya donanımlı keza usg cihazları da öyle. Kemik yapısından tahminde bulundu ama 1 hafta sonra tekrar gel fakat kendini kıza hazırlama %100 değişedebilir dedi. Bir oğlum var. Oğlumu da aynı doktorda 12 haftalıkken öğrendim; sağlıkla bir kızım olmasını çok istiyorum. Doktorumun tahmini de kızdı, umuyorumki yanılmaz. Allah hepimizin gönlüne göre sağlıkla versin inşallah ♥️♥️

Kızlar fetal dn dan doktor hiç bahsetmedi bana bunun bir süresi var mı? Devlete gidiyorum ikili test yaptırdım.1 ay sonra gel dedi bu kadar geçmi çıkıyor anlamadım

Kustuktan sonra idrardan sonra ve hapşırdıktan sonra sanki sezeryanlı gibi kesilmiş hissediyorum o kadar çok ağrıyo🥺🥺
Benimde hep tam vajinamın üstü o kaslar öyle bir ağrıyor ki tuvaletğm varken veya gazım varken veya hiç bi şey yokken korkuyorum bu yğzden de ❤️

Kasık ağrısı cekmeyen var mı ki kramp, aniden giren acı geçen gözüm karardı acıdan otururken aniden geldi, ağrı, batma, karında, kasıkta, göğüs altında, yanlarda sürekli var, doğuma kadar da gidiyor yaşamayan varsa çok şanslı 😊
Kaç haftalıksınız valla bende aynıyım bir de kanamalı gebelik geçiyorum kahverengi akıntım var 🤰

Kaç haftalıksınız valla bende aynıyım bir de kanamalı gebelik geçiyorum kahverengi akıntım var 🤰
16dayim da ağrılar geçmez doğuma kadar gider, bebek buyudukce daha da ağrılı olur, kanamayı kesmek için ilaç verdiyse o leke yapar bı süre de devam eder bu normal bı süreç hemen kesilmez yani içeride kalanlari temizleyene kadar kahve leke devam eder sonuçta kanamanın bı kaynağı olmalı, ilacını kullanıyorsan problem olmaz inşallah dikkat et

Back