• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar pazar günü doğum yaptımben, o ilk sütüm geldi hemen, bebiş de emdi çok şükür.. bi kaç kere de mana verdik takviye.
Şimdi 6.gün bitti. Baya sertleşti memişler..
emiyor ama yine de sertliği tamamen geçmiyor.. ama pompayla sağsam bu sefer daha da üretim artar di mi..
ne yapılmalı sizce?
Bi de siz kaç saatte bir kaçar dk emziriyorsuz kızlar yaa.. ne zormuş bir çok bilinmez var 🥲🥲🥲
Sağmazsan da kendi akıyor ki.Bir ağrı giriyor peşine su gibi sütüm akıyor üstüm hep ıslanıyor.Ben mecbur sağım yapıyorum.2 saatte bir alarm kurup emzirmeye çalışıyorum bazen uyanmakta zorlanıyor

Oğluma doğum yaptıktan sonra hatırladığım tek şey 2 saatte bir en az 20 dakika memede kalmasaydı şimdi kızım da biraz daha spontan ilerliyorum ama dediğin gibi benimle göğüslerim sertleşti ve bebek tam boşaltamıyor sonrasında da sagmıyorum çünkü göğüs uçlarım zaten yara oldu makinam da yok pompam da yok elle de sağmak bilmiyorum canım istemiyor umarım mastit olmam
Beni ne guzel anlatmissin. Ben de kizim da daha bilincliydim daha dikkatli saatlere falan riayet ediyordum. Simdi daha spontane gidiyorum. Kitapla cocuk mu buyutulurmus kafasina az kaldi😁😁. Ben de emme islemi sonrasi sagmiyorum aslinda yapsam iyi olur biliyorum ama hem canim iatemiyor hem canimin acimasini istemiyorum 😁😁 ben de umarim mastit olmam😁😁

Back