Kızlar Merhaba
Size hikayemi anlatayım kendimi daha iyi hissediyorum şuan çok şükür
15 ocakta kontrole gittiğimde (39+6) doktor muayene etti her şey yolunda ama bebek kafasını yerleştirmemişti tekrar kontrol etti ve hala kafa yukarda ama sen baya dayanıklısın istersen fitille doğumu başlatırız dedi belki iner şans verelim dedi bende hep normal istediğim için umutlandım. Öğlen 1 de yatışım yapıldı fitil takıldı. Ortalama 2 saat sonra sancılar başladı sürekli nst bağlandı gece boyu takip edildi sürekli alttan Muayene edildi 2 3 cm arası oynayıp durdu artık sancılar 100 karnım taş olmuştu. Sancıları fark etmemek mümkün değil nasıl anlarım diyen arkadaşlar vardı o yüzden söylüyorum. Gece 1 de fitili almaya geldi ve hala açıklık aynıydı bu arada hareket egzersiz pilates topu hepsini yaptım. Ve bazen zorlamamak gerekiyor diye içimden düşündüm ama umudumu kaybetmedim sabaha karşı sancılar azaldı gibi oldu 9 gibi doktorum geldi suyunu açalım bu hızlandırır dedi suyum açıldığı An ki rahatlığı size anlatamam kuş kadar hafifledim çocuğu doğurdum sandım
doktorum gerçek sancılar gelir birazdan dedi. Bir kaç kere nst ye bağlandım bebişin kalbi düşmeye başladı ve doktorum hemen geldi nst iyi değil birazdan seni almaya gelicem dedi ve sezeryan sürecim böyle başlamış oldu ortalama 10 gibi ameliyat haneye aldılar hazırlık vs derken 10.24 de bebişim dünyaya geldi minik bir ağlama sesiyle
eşim ve ben kendimizi tutamadık ağladık o an dünya durdu sanki sadece oğlumuzun sesi ve bizim aşk dolu bakışlarımız oğlumu hemen kontrol için bakım odasına götürdüler eşimi de aldılar benimde Dikiş işlemlerim yapıldı odaya giderken eşimin hala beni kapıda bekliyor oluşunu görünce iyice bir duygu patlaması yaşadım. Ağladık beraber 9 Ay 10 gün sonunda aşkımızın meyvesini tatmış bulunduk. Allah herkese en kolayından doğum ve doğum sonrası nasip etsin. Anneler her zaman çok güçlü tabi ki ama bu süreçte ekstra destek almaktan çekinmeyin sakın bizim ballı lokum kendi yolunu seçip 16 ocakta dünyaya gelmiş oldu ve 3380 gr ölçülen oğlum tam tamına 3730 gr 49 cm doğdu biraz tosunuz
ve doktor iyi ki normal olmamış ben böyle omuz görmedim mutlaka takılırdı çok başka olur dedi ve bende hislerime yanılmamış oldum. Kızlar size diyeceğim o ki akışına bırakın doktorunuza güvenin onu dinleyin vicdan yapmayın. Çünkü bazen ne yaparsanız yapın olmayınca olmuyor.
hepinizi çok öpüyoruz sizi takip edip dua ediyoruz fazla aktif değiliz. Biraz daha iyileşince sizlerin aklına takılan konulara cevap vermek için burda olucam