• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Valla öyle korkulacak bir yanı yok çok sağol canısı🥰 sizlere de sağlıklı su gibi bir süreç diliyorum

Evet öyleymiş valla şaşırdık biz de😁

Takıcam kuzucum doktorum kontrole çağırdı gideceğim o zaman korse verecek takacağım
o iyiymiş çok şükür bu günlere canım 😇😇😇

Kızlar sağ bacağımın üzerine asla basamıyorum
Kıyafet giyerken bile halim harap siyatik sinire baskı yapıyor galiba
Aranızda yaşayan var mı egzersiz gibi bişeyler yapmaya çalışıyorum ama geçmiyor canım yanıyor😢
Varis falan varmı bacagınızda ve bu agrıyı doktora söylediniz mi ne dedi

Aranızda yaşayan var mı egzersiz gibi bişeyler yapmaya çalışıyorum ama geçmiyor canım yanıyor😢
Ama hiçç kalkmadan yatıyorsanız da normal bue durum . Sürekli yastıkla destek slın kalça altınıza falan bide parol takılım iyi gelir

Benim iki gündür sağ kalçadan yürürken ağrı giriyor ama magnezyumu kestim ilacım bitti alamadım ondan olabilir magnezyum kullanıyormusunuz belki onunla alakası olabilir

Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi merak ettiğim konu doğum başladığı içinmi 37 de aldı yoksa şeker falan mı vardı benim de 38+4 de gün verdi ama 37 de de sezeryan olabilir dedi sizin farklı bir şey den dolayı mı beklemedi
Teşekkür ederim🙏🏼 yok canım doğum başlamadı. 33. Haftada gebelik kolestazı çıktı 34te sezaryen olacaktım fakat değerlerim düşünce erteledik. Kordon boynuna dolanmış ve suyumda hafif azalma vardı doktorum riske atmak istemedi o nedenle 37’de doğurdum

iyi geceleeer, benim 35+0 gibi 2-3 gündür bir anda pelviste tam ön kısımda yoğun kemik ağrısı başladı, özellikle yürürken ya da yatakta dönerken falan. daha önce hamilelik yaşamış anneler bu ağrılar bu haftada normal mi ne anlama geliyor, bebeğin doğması yakın mı demek🥲

iyi geceleeer, benim 35+0 gibi 2-3 gündür bir anda pelviste tam ön kısımda yoğun kemik ağrısı başladı, özellikle yürürken ya da yatakta dönerken falan. daha önce hamilelik yaşamış anneler bu ağrılar bu haftada normal mi ne anlama geliyor, bebeğin doğması yakın mı demek🥲
Olur onlar normal

Korse konusunda bende doktoruma sormuştum kontrolde.Normal doğumda hemen taktırıyorum sezeryanda eve geçince taktırıyorum hastanedeyken bir şalla destekliyebilirsin sıkmadan demişti.Ablamda hatta 6 sene önce doğum yaptığında hiç sıkmadan sadece destek amaçlı şal bağlamıştık hatırlıyorum.Korse konusunda da yapışkanlı olanlardan önerdi.Kanca geçirilenleri önermedi.

Varis falan varmı bacagınızda ve bu agrıyı doktora söylediniz mi ne dedi
varış falan yok bugün kendisine bahsedeceğim bakalım ne diyecek

Benim iki gündür sağ kalçadan yürürken ağrı giriyor ama magnezyumu kestim ilacım bitti alamadım ondan olabilir magnezyum kullanıyormusunuz belki onunla alakası olabilir
Buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle bir magnezyum aldım o gerçekten kasılmalara da iyi geldi ama bu ağrılarıma hiçbir faydası yok umarım bir an önce geçer yoksa çok ağrı veriyor

Back