- 25 Aralık 2013
- 616
- 775
- 303
Daha çok yeni çok normal alışcaksınız birbirinize annesi5 günlük canım daha ama o kadar zorlanıyorum ki dün fena değildim bugün anamdan emdiğim süt benim burnumdan geldi resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok yeni çok normal alışcaksınız birbirinize annesi5 günlük canım daha ama o kadar zorlanıyorum ki dün fena değildim bugün anamdan emdiğim süt benim burnumdan geldi resmen
Canım bizde 17 günlüğüz aynı bezden kullanıyorum 130 da ben kullandım 4. Paketi açıyorum Molfixin 1 numarasını almıştım o bile büyük geldi 1 aydan sonra kullanırım muhtemelenKızlar bu bebek bezinde 2 numaraya geçen varmı ? Biz sleepy kullanıyoruz yeni doğan paketten 21 günde 130 tane falan kullanmışız çok sık değişiyorum ben bir kere bile yapsa poposunda bırakmıyorum biraz daha almayı düşünüyorum ama 2 numara ile fark çok mu aralarında 1 numara takviye alayım mı ?
Benimki bıraksan bir saatte emer uykudayken bile emiyor belim burkum ağrıyor artık emzirmekten temas bağımlısı bebeğim varYa kızlar bir de bebeğini 40 dk emzirebilen var mı benimki maxxxx 20-25 dk yani memede uyuyakalıyor ve uyandırmak çok güç yarın 1 aylık oluyoruz hep böyle oluyor
benimki 1 aylık oldu tam 1 haftadır düzeldi. 3 hafta sürdü yaniKızlar biz sarılıktan 2 gece yoğun bakımda yattık, foto terapi aldı ve çıktı. Şimdi evde emzirme ve mama ile mücadele veriyorum. Sarılıkla bu kadar uzun süre uğraşanınız varmı öneriniz nedir 10 günlük olduk
Şimdi sütümğ sağip verdim çekemiyo memede uyuya kaliyor çnki 60 cc verdim mayişti 12 günlük bebiş sarhoş oldu bildiğin kiyameti kopartiyordu meğer gaz gapmiş şiringa ile veriyorum ememiyor çekemiyor diye fazla geldi sanirim 60 da bnde bnm sütüm yaramiyor diye düşünmeye başlamiştim mamada 30 cc veriyordum mesela ona rapmen pat gidiyodu uyandirana kdr uyuyordu kendi sütümü verince uykuya dalmiyor bi süre bu ondan mı acbaMama yiyen bebek bi tık daha durabilir anne sütü kolay sindirilir ama mama öyle değildir. Doktor bana 5. Gün uyuyorsa 4 saat uyandırma demişti
Canim aynen öyle yaptım dün bugün daha kötü oldu ondan tedirgin olmuştum da doktorla görüştük damla verdi antibiyotikli o hemen etki etti çok şükürCanım bizimki aynen böyleydi açılmıyordu sürekli yapışıyordu. Silip açınca bile içinden iltihap akıyordu göz pınarından masaj yap, ve çayla serum fizyolojikle sürekli sil. Geçen günde yazmıştım belki görmemişsindir ama faydasını görürsün inşallah bunların hemen geçmiyor tedirgin olma sen sürekli temizle sadece
Valla biz 2 ye geçtik. Bende çok sık değiştiriyorum baktım bacaklardan sıktı birde elimde 1 numara kalmadı. Çok bir fark olmayınca 2 ye geçtim daha bugünKızlar bu bebek bezinde 2 numaraya geçen varmı ? Biz sleepy kullanıyoruz yeni doğan paketten 21 günde 130 tane falan kullanmışız çok sık değişiyorum ben bir kere bile yapsa poposunda bırakmıyorum biraz daha almayı düşünüyorum ama 2 numara ile fark çok mu aralarında 1 numara takviye alayım mı ?
İlk kızımda yaşadık doktor dalini şampuanı ılık suya koy pamukla gozlerı ı gunde ıkı defa sil demişti gercekten ıkı uc gune gecti göz içine de özellikle kaçır demişti yani uyanıkken yapmıstımKızlar oğlumun gözünü çayla da sildim ama daha kötü oldu capaktan ziyade iltihap gibi sanki artık doktorunu aradık ama dönüş yapmadı henüz sizede sorayım dedim böyle olan var mı
Eki Görüntüle 3511777
O kişi ben değildim ama zordayım,almaz mıyım Bestlak lakmix anne çayı dereotu tahin kompostolar hurma ne varsa yiyorum 3 lt su kesin içiyorum dertten kederden on günde tüm doğum kilolarımı verdim emzirme danışmanının programını harfiyen uyguladım çocuğumdan ayrı kala kala olmadı bir türlü arttıramıyorumYaaa kıyamam sana. Ben yeni doğum yaptım. Daha önce sen mi yazdın hatırlamıyorum ama bizim grupta biri bebek sanki mememden iğreniyor yazmıştı o zaman anlamamıştım şu an ben de aynı şeyi hissediyorum. Hatta dün gece eşimle sarılıp ağladık bu bebek neden emmiyor diye
Emzirme danışmanı ne diyor peki? Şu süt arttıran damlalardan falan aldın mı?
Ben farka tam bakmadım ama bir numaradan aldım biraz dahaValla biz 2 ye geçtik. Bende çok sık değiştiriyorum baktım bacaklardan sıktı birde elimde 1 numara kalmadı. Çok bir fark olmayınca 2 ye geçtim daha bugün
Bizim de öyle kilo alımı nasıl bizde 1 aylık olacağız uyuyunca uyanmıyor sarsıldık vs olmadı şükür ama uyuklaması çok ne emiyor ne ben uyuyuyabiliyoeumYa kızlar bir de bebeğini 40 dk emzirebilen var mı benimki maxxxx 20-25 dk yani memede uyuyakalıyor ve uyandırmak çok güç yarın 1 aylık oluyoruz hep böyle oluyor
Benimde 1 numara bitince 2 yi açmıştım sağ arahatnhiö sızmıyor 1 de sızıyordu bu büyük olunca tam kaplıyor her yerden taşmıyorValla biz 2 ye geçtik. Bende çok sık değiştiriyorum baktım bacaklardan sıktı birde elimde 1 numara kalmadı. Çok bir fark olmayınca 2 ye geçtim daha bugün
20-25 dk emiyorsa super valla, op onu :)Ya kızlar bir de bebeğini 40 dk emzirebilen var mı benimki maxxxx 20-25 dk yani memede uyuyakalıyor ve uyandırmak çok güç yarın 1 aylık oluyoruz hep böyle oluyor
40 dk mı benim ki 10 dkdan fazla durmuyor sütüm biraz tazyikli geliyor oda çekiyor 10. Dk max 15 çıkıyor memedenYa kızlar bir de bebeğini 40 dk emzirebilen var mı benimki maxxxx 20-25 dk yani memede uyuyakalıyor ve uyandırmak çok güç yarın 1 aylık oluyoruz hep böyle oluyor
Benim de sütüm tazyikli geliyor hiper laktoz dedi ebe bana arada içerken boğazına gidiyor normal dedi ebe maks iki memeyi 15 dakika içiyor benim oğlan da meme de uyuyup kalıyor40 dk mı benim ki 10 dkdan fazla durmuyor sütüm biraz tazyikli geliyor oda çekiyor 10. Dk max 15 çıkıyor memeden
Bu arada bana bundan oldu yani ben yarıçıplak gezdim hep bebişi ayakta emzirmeye çalışıyordum terle soğu ondan oldum sanıyordum ama yok geçmiyorSezeryan sonrasi sirt agrisi yasayan var mi? Acaba epidural etkisi mi yoksa enzirme kaynakli midir. Nefesimi kesiyor resmen.
Çok az fark olunca bende taktım 2 numarasını ya , inşallah sızdırmazBen farka tam bakmadım ama bir numaradan aldım biraz daha