2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bir an önce biz de doğururz inşallah çok ağir geçiyor dibine ker geldik günün ağirlaştik pskljmz iyi değil sancilae can acitiyo nasıl yapicaz bilmiyorum allah yardımcımız olsun kalanlar olarak

Bir an önce biz de doğururz inşallah çok ağir geçiyor dibine ker geldik günün ağirlaştik pskljmz iyi değil sancilae can acitiyo nasıl yapicaz bilmiyorum allah yardımcımız olsun kalanlar olarak
İnanki yorgun hissediyorum kasılma giriyor çıkıyor ama asla düzene binmiyor. Belim ağrıyor adet ağrısı gibi tam geliyor işte diyorum düzensiz herşey. 38+0 oldum belki acele ediyorum ama inanki halim kalmadı.

Doğum yapamların gözü aydın olsun. Sağlıkla büyüsünler inşallah
Bende bebeğimi kucağıma alalı bugün bir hafta oldu. Zor evet ama harika duygular

Eşim çok yardımcı oluyor sağolsun bebeğimizle de evle de yeri gelince benimle de ilgileniyor ama işte duygularımda şelale gibi olduğundan mıdır nedir yanlış mı anlıyorum bilmiyorum.

Whatsapp profil fotoğrafımız birlikteydi onu kaldırıp kucağında bebeğimiz olanını koymuş belki çok saçma buna alınmam ama alındım işte keşke birlikte koysaydın vs diye neyse çok uzatmadım bu konuyu iş yerinden bir arkadaşı vardı sibel diye onunda bebeği var sürekli onunla konuşuyorlardı whatsapptan bebekler hakkında vs benden 3 ay önce doğum yaptı. Bende gece mesajlarjna baktım biraz telefonunu karıştırdım. Kız şey yazmış sen herşeyi başarırırsın çok becerkli birisin hiç korkma vs bebek hakkında yazıyor bunları benimki de böyle kalp yollamış aşırı bozuldum. Sizce abartıyor muyum?

Vallahi benim çok ağrılı sancılarım olmadı hatta son iki gündür sanırım şu hafifliyosun dedikleri durumu yaşıyorum bugünde baya baya ishalim ama çok sabırsızlanıyorum belirsizlik çok yoruyor beni birde doktor hareketlerinin azalmasına takılınca piskopat gibi her hareketini not almaya başladım buda çok yordu beni psikolojik olarak. Yarın belli olucak doktor hareketlerine ne der bilmiyorum ama az bulmaya devam ederse cuma suni sancı almayı düşünüyorum 39 u yeni doldurmus olacağız daha ama gerçekten çok zor bu stresi yaşamak riske atmaktan çok korkuyorum

Canim bu senin eşinle arandaki ilişkiyle alakalı biraz. Yani bu zamana kadar neyi kıskanıyodun neyi kısıtlıyordun yada eşin nasul davranihor normalde bunalr önemli herkesin ilişkisi farklı. Mesela ben çok kıskanç biriyim eşimde öyle mesai dışında dişi bir kişi benim kocamı iş için bile aradığında kurulan bir insanım oda aynı şekilde ve her zaman mesafelidir bırak kalp atmayı birisi ona kalp atarsa bile geçmiş olsun yani ortalik yanar bizim evde ama dediğim gibi tamamen sizin ilişkinizle alakalı bir durum

Canım eşin senle konuşsun neden onla konuşuyor yani kendi o çokmu biliyor onane yani sen başarırsın fln tabiki arkadaşı olabilir ama mesafe olmalı diye düşünüyorum buna benzer bir olay yaşadım anlatıp moralini bozmak istemiyorum ama çokta normal gelmedi bana

Aynı bizim ilişki de bu şekilde.. o yüzden yanlış buldum eşinin yaptığını ama yanlışa yanlış demek lazım ama yine de niyet çok önemli

Kızlat hem emzirip hem gögsünü sağan varmı bebeğim emiyor ama arada sağıyordum ben 60 cc fln çıktı gögsüm yara diye bıraktım ablam emzirdikten sonra sağ diyor ama bebeğim saat başı nerdeyse emiyor bir birini emiyor bir diğerini sağarsam ne kalıcak ben anlamadım süt 3 saatte depolanır diyor siz nasıl yapıyorsunuz sağma işini

Merhaba, biz 15 günlük olduk, ilk hafta çok daha fazla duygusaldım ama maalesef eşime gösteremedim gittim mesela duşta iki saat ağladım çıktığımda annem mutfaktaydı duymamış iyi, eşim de bebekler gibi uyuyordu. Yalan yok görsün bi empati kursun isterdim. Haberi olmadı ben de biraz daha iyiydim ama ara ara yokluyor. Özellikle akşam saatlerinde aşırı daralıyorum sizlerde de var mı böyle? İçim sıkılıyor neye ne anlam yuklenecek bilmiyorum. Eşim arkadaş buluşmasına gidiyor alışverişe gidiyor iş diye gidiyor, ben bütün acıyı çekiyorum sende bir değişiklik yık dedim. Bebek sana bagymlı şu an elimden bir şey gelmiyor ki dedi. Halbuki ben söylemeden yapılabilecek çok şey var değil mi hanımlar eminim hepiniz beni anlıyorsunuz. Öyle içerliyorum ki bazen. Ve bazı davranışlarında Saliha hanım sizin gibi bocalıyorum ben mı abartıyorum acaba tepki vermeli miyim diye.
Sizi gaza getirmeyelim eşinizle ilişkiniz öncelikli nasıl. Ama okurken kendimi eşimi düşündüm kesinlikle ben de rahatsız olur ve bunu sorardım. Hele kırmızı kalp nedir ne alaka

Yaralar yeni yeni iyileşti benim ilk emzirmeye başlarken hala çok acı oluyor ama bi düzeliyor bi tekrar yara olacak gibi oluyor..
ilk hafta yara başladığında ciddi acıyordu ağlaya ağlaya emzirdim sonra sağma makinesi alacaktım eşim eltime sırmuş onda varmış, onunla iyice sağıp sonra göğüslerime lansinoh sürüp acık bıraktım evde. Yani emzirme aralarını mecbur uzattım meme uclarını dinlendirmek için. Biberonla kalık birerınla falan verdim tabi öyle olunca memeye zor alıştı ama mecburdum. Sonraları emzirmeden önce sağma makinesi ile bir kaç dakika uçlarını yumuşatarak emzşrdşm yoksa yara direk artıyordu. Öyle öyle çok şükür baya düzeldi

biz kadınlar zaten birbirimizi anlıyoruz. Göğüs uçlarım parçalandı resmen öyle acıyor ki emzirirken ona rağmen devam ediyorum tabii ki canımın nasıl yandığını bir ben bilirim işte. Gerçekten bir kadının yaşayacağı en zor dönemmiş bu. Bide böyle salak salak şeylerle uğraşınca kalbim dayanmıyor yemin ederim. Konuştuğumda evet haklısın tamam vs ama ben sürekli bu tarz uyarılarda bulunurken buluyorum kendimi. Ekstra yıpranıyor insan

Kesinlikle haklısınız ekstradan bunları düşünmek zorunda kalmasak keşke

Ben de çıkmaya başladım ve haftaya cumaya kadar gelmezse sanırım sezaryen olacagiim

Ya benim de çok aşırı sancım yok vallahi ne olacak bilmiyorum ebem de bugün daha yolu var merak etme dedi. Dedim ki keşke o kadar yolu olmasa
Bir de burda 41. haftaya kadar bekliyorlar normalde belki benim bebeğim iri diye 40. haftada suni sancı ile başlatmayı teklif ederler. Ama niye yalan söyleyim bu kararı vermekten korkuyorum umarım oğlum kendi kendine gelmeye karar verir öncesinde

Bebişler akrep yandık ben de akrep burcuyum. Akrep burcunu memnun etmek çok zor kızlar inatçı ve dediğim dedikler bizim bebişlerden çekeceğimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…