• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Gercekten mi
Benimkilerde hafif bi sisme var ama henüz buyume olmadi insallah buyur cunku yillarca buyuk meme hasreti cekmis biriyim 🙈
Evet ama meme küçülten insanları anlıyorum artık böyle kalsalar kafayı yerim herhalde. Büyük meme pişmanlıktır😅 sütyen kullanmayı da sevmiyorum. Bayağı emziren sığır gibi sarkmış bir şekilde sallana sallana geziyorum evin içinde.

Evet ama meme küçülten insanları anlıyorum artık böyle kalsalar kafayı yerim herhalde. Büyük meme pişmanlıktır😅 sütyen kullanmayı da sevmiyorum. Bayağı emziren sığır gibi sarkmış bir şekilde sallana sallana geziyorum evin içinde.
Cok güldüm gercekten 🤭😅Diyorum ya kadin icin gercekten cok onemli. Cok buyuk olunca sanirim sirt agrisi falanda yapiyor gamburluk sorunu olusuyor arkadasim kucultturdu yakin zamanda yürüyüşü değişti resmen

Cok güldüm gercekten 🤭😅Diyorum ya kadin icin gercekten cok onemli. Cok buyuk olunca sanirim sirt agrisi falanda yapiyor gamburluk sorunu olusuyor arkadasim kucultturdu yakin zamanda yürüyüşü değişti resmen
Emzirme işi bitince küçülecek inş diyorum. Tabii o zaman da baldırlarıma inen bir deri haline mi gelirler artık bilemiyorum😂

Son 1 ay kala o yara olayı için hergun düzenli sürmek lazımmış bende 1 ay kala başlayacağım .

Bide kızlar göbekte çıkan doğum çizgisi var ya bende hala hayalet çizgi şeklinde ve ve aşırı ince :) sizlerin ne durumda acaba
İlk hamileliğimde daha belirgindi bu ayda diye hatırlıyorum şimdi silik ilerleyen zamanlarda koyulaşır belki

Emzirme işi bitince küçülecek inş diyorum. Tabii o zaman da baldırlarıma inen bir deri haline mi gelirler artık bilemiyorum😂
Daha önce bi emzirme tecrübem olmadigi icin fikir yürütemiyorum ama annem 7 cocuk emzirmis olmasina ragmen hala dik ve dolgun duruyordu. Kadindan kadina değişiyor demek ki Ben hic ona cekmemisim 🤣

Daha önce bi emzirme tecrübem olmadigi icin fikir yürütemiyorum ama annem 7 cocuk emzirmis olmasina ragmen hala dik ve dolgun duruyordu. Kadindan kadina değişiyor demek ki Ben hic ona cekmemisim 🤣
Benim anneminkiler de gayet güzel evet. Bahtsız evlatlarız galiba 😂

Bestlak ve still tea attim sepete alinmayi bekliyor 😊 tabii yaninda üzüm hoşafı 🤣
Süt konusuna baya taktim. ya sütüm olmazsa diye çünkü protez var bende. o yüzden butun yontemleri deneyecegim.
Bende de protez var sanki sorun olursa ne yöntemi denediğim çok önemli değil gibi geliyor 🥲 ama çok sorun olacağını da düşünmüyorum yine de ameliyatı yapan doktoruma haftaya kontrol için randevu aldım konuşup iyice detay öğrenip sorun olur mu tekrar teyit edeceğim 😅 2-3 oldu yaptıralı kaş alti olduğu için sorun olmayacağını söylemişti 🙃

Bende de protez var sanki sorun olursa ne yöntemi denediğim çok önemli değil gibi geliyor 🥲 ama çok sorun olacağını da düşünmüyorum yine de ameliyatı yapan doktoruma haftaya kontrol için randevu aldım konuşup iyice detay öğrenip sorun olur mu tekrar teyit edeceğim 😅 2-3 oldu yaptıralı kaş alti olduğu için sorun olmayacağını söylemişti 🙃
Ayni durumda birine rastladigim icin suan cok mutluyum 😍 banada sorun olmaz demisti doktorum ama iste... 😅 haftaya doktorunuzla görüştükten sonra yine bilgi verir misiniz acaba ?

Valla internetten sakın emzirme sütyeni falan almayın. Ben ebebek'ten aldım en büyük bedeni 100'dü. Olmadı. Bir anda büyüyünce insan bedeni kestiremiyor. Elimde patladı sütyen.
Ben mağazasından aldım orda da denetmediler iade de almıyorlarmış. İki tane kapsız olanlardan aldım yumuşak atlet gibi 95 oldu şimdilik ama doğumdan sonra iyice büyürse zor olur bunlar bana

Kızlar benımkiler de şişti. Önceden de orta büyüklükteydi. Şimdi büyüdü ve aşağı sarkık büyüdüler sığır gibi hıssedıyorum bende sanki göbek deliğime yetişecek gibi hahshs . Bunlar daha buyur mu ? Emre hoca var YouTube hafta hafta izlediğim o 4. Aya kadar bıyuyecdgı kadar buyur demişti . Sonrasında daha büyümez demişti bide sankiii öyle hatırlıyorum..
Sütyen takmaktan nefret edıyorum bende. Evde takmıyorum. Şimdi bu halde sallana sallana gezıyorum evin içinde 🤣

Benim de zaten küçük degildi hamilelikte de fütursuzca buyumeye devam etti. Hala da ediyor sanirim 😒 hava yastigi gibi geziyorum. Sutyen bulmak da giymek de eziyet 🥲 umarim kuculurler sarkmadan

Bir kac ay önce bi arkadasim küçültme islemi yaptirdi. Muhtemelen sarkacaktir emzirmeden sonra. Eger oyle bir niyetiniz varsa gerçekten kendinize iyilik etmis olursunuz 😊 insanin durusu bile degisiyor
Ya bende küçültmek istiyorum bekarlığımdan beri büyüktü zaten ilk doğumdsnnsonra iyice büyüdü şimdi ikinci bebiş göğüslerim artık dır durak bilmiyor bu bebeğim de emerse emsin emmezse hemen ameliyat olmak istiyorum artık bekarlıktan beri göğüslerimi saklamaya çalışmaktan be sırt ağrılarından yoruldum gerçekten kambur duruyorum bu yüzden ya

Ya bende küçültmek istiyorum bekarlığımdan beri büyüktü zaten ilk doğumdsnnsonra iyice büyüdü şimdi ikinci bebiş göğüslerim artık dır durak bilmiyor bu bebeğim de emerse emsin emmezse hemen ameliyat olmak istiyorum artık bekarlıktan beri göğüslerimi saklamaya çalışmaktan be sırt ağrılarından yoruldum gerçekten kambur duruyorum bu yüzden ya
Goguslerin cok küçük olmasida cok buyuk olmasida bir kadinin bütün yaşamını olumsuz etkiliyor gercekten

Sutyen takmayanlar simdi takın çünkü emzirirken hic takamicaksiniz 😂😂 bnmde 90 dan 95 e cikti emzirme sutyenlerini 100 aldim inşallah daha da buyumez artik elimde kalmasinlar.
Ama ilm emzirme dönemi sut terbiye olana kadar asla eski sutyenlerinizi kullanmayin sıkışma olunca sut kanallari tikaniyo ben yaptim o hatayi disari cikcm diye kullandim sonrasi antibiyotik doktorlar derken su an bi memem ice çökük 😂

Sutyen takmayanlar simdi takın çünkü emzirirken hic takamicaksiniz 😂😂 bnmde 90 dan 95 e cikti emzirme sutyenlerini 100 aldim inşallah daha da buyumez artik elimde kalmasinlar.
Ama ilm emzirme dönemi sut terbiye olana kadar asla eski sutyenlerinizi kullanmayin sıkışma olunca sut kanallari tikaniyo ben yaptim o hatayi disari cikcm diye kullandim sonrasi antibiyotik doktorlar derken su an bi memem ice çökük 😂
Ay korktum içe çökük deyince. Pentiden yarım atlet tarzında bir şey aldım ben mecburen, hiçbir sütyenle rahat edemedim. Emzirme sütyenleri de olmadı bir sürü denedim boğuldum içlerinde. Sinir krizi geçiriyordum az daha😂

Galiba karpal tünel bende de çıktı uyuşma anında ne yapmamız gerekiyor ilk defa oldu doktora gitmeli miyim randevumda mı söyleyeyim

Iyi aksamlar kizlar
Meme sancisi ceken var mı ?
Uclari cok hassas göğsüm inanilmaz aciyor. Simdilik lansinoh krem kullaniyorum bir kac gundur oda yara olmasin diye.
Agriya iyi gelen bildiginiz bisey var mi ?
Bende sancı değil de kaşıntı oluyo bazen. Ayva çekirdeği ile bir kür yapılıyor bir bak istersen canım

Back
X