• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar emerken bebişlerin genzine süt kaçıyor mu? Bizim bir kaç kez başımıza geldi ben çok panik oluyorum 🤦🏼‍♀️ ne yapacağımı şaşırıyorum.
Evet surekli oluyor bizim doktorada sordum normal daha emmeyi yeni ogreniyorlar dedi bazen cok hırslı emiyor bazende gaz çıkarmaya çalışıyor o zamanlar oluyor genelde

sevgili ocak anneleri selamlar, ben 26'sında bebeğini kucağına alan şubat görünümlü ocak annesiyim. Şubat grubunda aktifim ama sizleri de takip ediyorum. Bugün ameliyat yerimden hafif bir kanama geldi öncesinde ters bir harekette yapmış da olabilirim. Doktorum normal olduğunu söyledi takip etmemi yeşile sarıya ve kokulu bir akıntıya çevirirse sorun olacağımı söyledi. Bir de oerşembeden beri akıntım inanılmaz arttı. Artık kansızlık belirtileri hissediyorum.

Bu durumlar başınıza geldi mü deneyimli ocak annelerimin yorumlarını merak ediyorum.

Kızlar vücudum toparlansın ve sütüm olsun diye bir multivitamin arıyorum. Elanatal 3, efa mom, i mom falan var aklımda hangisi iyidir kullanan var mı? Ya da farklı bir önerisi olan?

Kızlar göğüs kalkanı ne işe yarıyor
Aslında meme ucunun bir yere değmesini engelliyor. Delikleri olduğu için de aynı zamanda hava alıyor. Ben ilk zamanlar acıdan kıvranıyordum, şimdi her emzirme sonrası krem sürüp kalkanı koyuyorum, yara falan hiç olmadı canım.

Taze anneler selamlar size sorum olacaktı 28 ocakta doğum yaptım devlet ilk çocuk için 5000 tl veriyor ya basvuruyu nasıl nerden yaptınız ve hesabına yatan var mı? Araştırıyorum ama bununla alakalı ne yapmam gerek bişey bulamadım ☺️ 😅

Merhaba ben de aralık annesiyim benim çocuğumun hala devam ediyor.Yüzüstü dizime yatırıp sırtına vurup saat yönünde masaj yapıyorum düzeliyor,gaz çıkarmaya göre biraz daha hızlı yapıyorum ama
Çok teşekkür ederim. İnsanlar için hayvanlar için ilk yardım kurslarına gittim. Ama kendi yavrum olunca soğuk kanlı kalamıyorum. Panik oluyorum. 🤦🏼‍♀️

sevgili ocak anneleri selamlar, ben 26'sında bebeğini kucağına alan şubat görünümlü ocak annesiyim. Şubat grubunda aktifim ama sizleri de takip ediyorum. Bugün ameliyat yerimden hafif bir kanama geldi öncesinde ters bir harekette yapmış da olabilirim. Doktorum normal olduğunu söyledi takip etmemi yeşile sarıya ve kokulu bir akıntıya çevirirse sorun olacağımı söyledi. Bir de oerşembeden beri akıntım inanılmaz arttı. Artık kansızlık belirtileri hissediyorum.

Bu durumlar başınıza geldi mü deneyimli ocak annelerimin yorumlarını merak ediyorum.
Akıntı ilk 20 gün de kendimden örnek verirsem ilk zamanlar artıp azalma çok oldu özellikle korse taktiğim günler arttı. Onun dışında dikiş ile ilgili kısımda bir fikrim yok Rabbim şifa versin inşallah hemen toparlanirsin🩷

Kızlar vücudum toparlansın ve sütüm olsun diye bir multivitamin arıyorum. Elanatal 3, efa mom, i mom falan var aklımda hangisi iyidir kullanan var mı? Ya da farklı bir önerisi olan?
Hamilelikte elenatal kullanmistim doktorum emzirme döneminde de onu önerdi. Henüz alıp kullanmadım oğlumda Ocean mom kullanmistim. Yani ne gibi faydası var bilmiyorum

Hamilelikte elenatal kullanmistim doktorum emzirme döneminde de onu önerdi. Henüz alıp kullanmadım oğlumda Ocean mom kullanmistim. Yani ne gibi faydası var bilmiyorum
Süt için Bestlak çok iyi öneririm

Bnm de ucu acik pembe oldu. Deli gibi acıyo bebek emerken hatta ilk emdiginde gozumden yas gelio acidan. Silikon gogus ucu falan ise yariyo mu bi denemedigim o kaldi😔
En son yağlı sütü sür ve olabildiğince açık bırak canım. Hava alsın iyileşir

Süt için Bestlak çok iyi öneririm
Ya gebelikten sonra vitaminlerim düştü fark ediyorum. Zaten çok kan da kaybettik. Uyuyamıyoruz falan derken vücut direncim düştü. Biraz dinçleşmek istiyorum. Hep çok yorgun ve halsizim.
Süt için bestlak kullanıyorum, promalt içiyorum, hoşaf, su... Ama yine de yeterince yok. Bebeğe mama veriyorum genelde. Solgar ın emziren anne takviyesinden de aldım onu bekliyorum.

Canım gümüş kapağı koyma bide öyle dene.bsylerden sür açık kalsın göğüslerin.geceleri sür mesela.acik kalsın yatarken.gunduzleri açık birakman zor olabilir gelip giden kv fln..ben sürekli söylüyorum ama kalkan oluyor ona baksan netten.ben oğlumda ondan da kullandım.hem akan sütüm orda birikiyordu.
Canım bugün kalkan aldım ama gümüş kapağı takmasam daha kotu olur diye çok korkuyorum göğsümden süt sızıyor üstüm ıslanıyor zaman zaman kalkan kullansam.ona biriken sut bebeğe verilir mi bekliyor ya hani

Bnm de ucu acik pembe oldu. Deli gibi acıyo bebek emerken hatta ilk emdiginde gozumden yas gelio acidan. Silikon gogus ucu falan ise yariyo mu bi denemedigim o kaldi😔
Kuzum benim de aynı öyle işte çok sızlıyor eti görünüyor çünkü ben onu denemedim şimdilik böyle dayanmaya çalışıyorum 🙁

Ya gebelikten sonra vitaminlerim düştü fark ediyorum. Zaten çok kan da kaybettik. Uyuyamıyoruz falan derken vücut direncim düştü. Biraz dinçleşmek istiyorum. Hep çok yorgun ve halsizim.
Süt için bestlak kullanıyorum, promalt içiyorum, hoşaf, su... Ama yine de yeterince yok. Bebeğe mama veriyorum genelde. Solgar ın emziren anne takviyesinden de aldım onu bekliyorum.
Haklısın canım onun için tahlil.verip kullanmak en iysii sağlık ocağında topuk kanı vermeye gittiğimde bendende kan alıp baktı aile hekimim ona göre demir ve d vitamini devam et dedi .

Ali Osman Köksala da sordum direk ücret söyledi bebekle ilgili hiçbir şey sormadı ne yaşı ne kilosu. Çok hoşuma gitmedi.
Ya bana uzun bir mesaj göndermislerdi detaylı islem bitincede her detayı yapmam gerekenleri falan göndermislerdi

Back
X