• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ayy evet kuzum oluyor 🙁arada düzeltiyorum çok oturmasın diye.ozellikle dar sütyen giyince oluyor biraz bol giymeye çalışıyorum bide göğsümun kahverengi kısmının yakınları kizsrnisngibi biraz sanki yanma var mastıt mi olcak acaba
Bol giyince de gümüş kapak nasil duruo ki benimki düşüyo🙄

Kızlar bu meme ucu yarası için bir şey söylemek istiyorum tabii ki de hepimizin yarası ve cilt yapısı aynı değil ama Ben de de ilk hafta çok oldu kabuk tuttu ucu soyuldu kanadı falan,🫣ben günde iki kere falan tahinin üstündeki yağdan sürdüm beklettim bide her emzirmeden sonra sütümü ucuna ve siyah kısma sürdüm ve açık bıraktım tamamen kuruyana kadar. En çok onun faydasını gördüm diyebilirim. Hatta annem hep der ki alışkanlık et emzirmeden sonra sütünü hep sür anne sütü şifadır der

Kızlar bu meme ucu yarası için bir şey söylemek istiyorum tabii ki de hepimizin yarası ve cilt yapısı aynı değil ama Ben de de ilk hafta çok oldu kabuk tuttu ucu soyuldu kanadı falan,🫣ben günde iki kere falan tahinin üstündeki yağdan sürdüm beklettim bide her emzirmeden sonra sütümü ucuna ve siyah kısma sürdüm ve açık bıraktım tamamen kuruyana kadar. En çok onun faydasını gördüm diyebilirim. Hatta annem hep der ki alışkanlık et emzirmeden sonra sütünü hep sür anne sütü şifadır der
Evet canım en son yağlı sütten sürmek çok işe yarıyor. Ben hiç krem kullanmadım daha kokusu kalır bebişi rahatsız eder diye sadece süt sürüyorum sağdıktan sonra da süt sürüyorum. Yara olmuştu sütle ve zamanla geçti şükür.

Evet canım en son yağlı sütten sürmek çok işe yarıyor. Ben hiç krem kullanmadım daha kokusu kalır bebişi rahatsız eder diye sadece süt sürüyorum sağdıktan sonra da süt sürüyorum. Yara olmuştu sütle ve zamanla geçti şükür.
Gümüş kapağın içi bazen süt oluyor öyle kalıyor gene yaralarım geçmedi 😭ucunun yarısı yok etleri görünüyor

Bana da hastanede emzirme egitimi verirlerken soylemislerdi sütünden sur de yara olmasin diye👍

Senin mesaji alip baska topikte mesaj atmışım Allahım uykusuzluk neler yaptırıyor 🤣

Gümüş kapağın içi bazen süt oluyor öyle kalıyor gene yaralarım geçmedi 😭ucunun yarısı yok etleri görünüyor
Evet canım kurumasına engel oluyor olabilir kuruması lazım sütün orda. Açık bırak biraz hava alsın sütü sur. İyileşene kadar

Kızlar emerken bebişlerin genzine süt kaçıyor mu? Bizim bir kaç kez başımıza geldi ben çok panik oluyorum 🤦🏼‍♀️ ne yapacağımı şaşırıyorum.

Tahini bende duydum hatta burda da yazmıştım.tahinin yağı,ayva çekirdeğinin jeli , zeytinyağı bunlar iyi geliyor die duymustum oğlumda.hatta denemişte olabilirim o zamanlar.simdi şükür olmadı ama gexe sızladı sol göğsüm kızım emerken sizladi.sanki memeyi bı haftadır emmemis gibi aciyordu..sol memeyi verdim kızıma daha sonra hemn lansinoh krem sürdüm sabaha acısı hafiflemisti.bence gümüş kapak iyi gelmiyor arkadaşa.

Evet öyle ama gümüş kapak koymasam daha kötüydü napcam şimdi kafam karıştı vallahi🙁
Canım gümüş kapağı koyma bide öyle dene.bsylerden sür açık kalsın göğüslerin.geceleri sür mesela.acik kalsın yatarken.gunduzleri açık birakman zor olabilir gelip giden kv fln..ben sürekli söylüyorum ama kalkan oluyor ona baksan netten.ben oğlumda ondan da kullandım.hem akan sütüm orda birikiyordu.

Evet öyle ama gümüş kapak koymasam daha kötüydü napcam şimdi kafam karıştı vallahi🙁
BK cnim kalkan böyle bsy.aventten almıştım oğlumda.baya işimi gördü.parmagimin olduğu yere göğüs ucun geliyor.akan sütte o arada birikiyor.boylelikle gogus ucun bsye temas etmiyor

Eklentiler

• 1000032465.webp
    1000032465.webp
    45 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000032464.webp
    1000032464.webp
    169,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000032463.webp
    1000032463.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 25
Tahini bende duydum hatta burda da yazmıştım.tahinin yağı,ayva çekirdeğinin jeli , zeytinyağı bunlar iyi geliyor die duymustum oğlumda.hatta denemişte olabilirim o zamanlar.simdi şükür olmadı ama gexe sızladı sol göğsüm kızım emerken sizladi.sanki memeyi bı haftadır emmemis gibi aciyordu..sol memeyi verdim kızıma daha sonra hemn lansinoh krem sürdüm sabaha acısı hafiflemisti.bence gümüş kapak iyi gelmiyor arkadaşa.
Bencede çünkü şimdiye kadar geçmesi gerekiyordu çok uzamış ilk günler hep yara oldu sonra geçti. Bebisler de doğru tutmuyor çoğu zaman ondan da tekrarlıyor . Oğlumda yaşamıştım çünkü. İkincilerde göğüs ucu daha belirgin olduğu için sanırım bebisler daha doğru tutuyor

Bnm de ucu acik pembe oldu. Deli gibi acıyo bebek emerken hatta ilk emdiginde gozumden yas gelio acidan. Silikon gogus ucu falan ise yariyo mu bi denemedigim o kaldi😔

Back
X