Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim Allah yardımcın olsun biz tek bebeye zor bakıyoruz bazen kendimi çok kötü hissediyorum yetisemeyince çok ağlayınca kv devreye giriyorSelam kizlar ben 10 ocakta dogum yaptim ama sancılı zor bir dogum sonrasi yaşadim 2 bebeli hayat çok zormuş telefonu elime bile alamiyorum artik
Ay evet bende onu gördüm şimdi buraya yazmak için girdim sen yazmissin cnm.cok saçma bence.benim doğum 11 Ocakti normalde kızım erken doğdu 6aralikta.aralikta doğan yada daha öncesi çocuklar çocuk değil mi.oncesi cocuk olanlar nüfusa kayıtlı değiller mi.nufus artışı icin yapılıyor madem.Kızlar bu doğum parası ne yazık ki 1 ocak itibaren doğan bebişler için geçerliymiş biz 3 gün ile kaçırdık ama cimere yazmayı düşünüyorum aralıkta doğqnlatın suçu ne diye bence aralıkta doğum yapanlar olarak hepimiz yazalım
Kiz bn ne yapayim 31 aralikta dogurdum. Cok yanlis bnde sikayete bulunucam 1 gun icin cok buyuk haksizlik olur.Kızlar bu doğum parası ne yazık ki 1 ocak itibaren doğan bebişler için geçerliymiş biz 3 gün ile kaçırdık ama cimere yazmayı düşünüyorum aralıkta doğqnlatın suçu ne diye bence aralıkta doğum yapanlar olarak hepimiz yazalım
Canım çok geçmiş olsun.Benim de meme ucumu hiç tutamıyor.Hemşire daha ilk emzirmede eşimi eczaneye uç almaya gönderdi.Onunla emziriyorum.arada biberon veriyorum zorlandığımda.İnşallah iyileşir hemenArkadaşlarım size sarılık ile ilgili yaşadığımız şeyden bahsedeyim. Bebeğimiz ilk doğdu iyiydi. Ama hem benim sezeryan yaraları olduğu için hem de meme ucum olmadığı için bir türlü tutturmayı beceremedim. Çocuk biraz aç kaldı. Mama takviyesi yaptık. Ama mama o kadar uyku yaptı ki miniğime uyandırmakta çok zorlandık. Zorla da olsa bir iki damla anne sütü alınca canlanan bebeğim mamalı öğünden sonra bayılıyordu ve biz uzun süre onu besleyemiyorduk. En son sarılık ayaklarına kadar indi. Bütün uyandırma tekniklerini denedik. Hatta topuk kanı alınırken iğne battığında bile uyanmadı düşünün. Sarılık değeri 15 olmuştu. Doktor yatıracaktı ama kimliği olmadığı için teknik bir sorun oldu yarın getirin dediler. Ama ben daha fazla miniğimin eline iğne batmasını istemiyordum. Aklıma sütümü sağmak geldi. Sağıp biberona koydum. Az az içebildi. İçtikçe canlandı. Saat başı sütümü sağıp verdim. Uyanması o kadar kolaylaştı ki. Bir gün sonra çocuk toparladı. Acıkınca kendi uyanıp ağlıyor. Şu 10 gün sarilikta kritik olduğu için sadece sağarak vereceğim. Sonrasında tekrar memeden direkt beslemeye çalışacağım.
Sağlıkla gelsin bebeğin sürecin çok güzel ilerlesinKızlar Günaydın Doktorum rahim ağzı fitili ardından suni sancı vermeyi teklif etti birazdan yatışım olucak dualarınızı bekliyorum
Kızlar bebekleriniz sağlıkla gelsinSezaryen olan arkadaşlar sütünüz hemen gelmezse sakın üzülmeyin benim ilk gün damla damla geldi şimdi şükür sorun yok birkaç güne dolar.Süt gelmese bile bebeğinizi memede emzirin ucunu tutturamazsanız uç alıp deneyin.İnşallah her şey güzel olacak
Tecrübeli anneler ben cuma günü doğum yaptım.Birkaç gündür göğüslerimde aşırı sertlik var sanki birden büyüdüler.Bu normal bir şey mi?
YaaNe kadar sağmam lazım süt bitiyor mu bi yerde yoksa belli bir zaman mı tutmalıyım
Kızlar mastit kraliçesi olarak bi kaç tavsiye vereyim. Şu doğumumda bile 3.gün taş gibi memelerim emzir emzir zor açılıyor bebe daha küçük boşaltamıyor . Fototerapiden dolayı 1 gece hastanede kaldık eve gelir gelmez duşa girdim. Memelere sıcak suyun altında güzelce masaj yaptım o kadar iyi geldi ki süt kendiliğinden boşaldı memeden hemen sonrasında sağım yaptım emzirdim çok büyük fark oldu. Önce emzirip sonra bi güzel masaj yapıp sağım yapmalısınız memeyi boşaltmanız gerekiyor hemende geçmiyor 3 4 gün sürüyor benim mesela çünkü memelerimde büyük. Ama duşta masaj çok çok iyi geliyor çözüyor düğümleri emzirme de kolaylaşıyorCanım bende mastıt.oldu hem kızarıklık var yaniyor hem sertlik uçlarımda çok yara doktor antibiyotik verdi başka ne çare olur buna
Çok teşekkür ederim. Meme ucu ben de aldım ama sıpa hemen süt gelsin istiyor. İki emiyor gelmeyince sinirlenip bırakıyorCanım çok geçmiş olsun.Benim de meme ucumu hiç tutamıyor.Hemşire daha ilk emzirmede eşimi eczaneye uç almaya gönderdi.Onunla emziriyorum.arada biberon veriyorum zorlandığımda.İnşallah iyileşir hemen
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah geçmiş olsun en kısa zamanda geçer inşallah sariliktaKızlar selam
Ben sanırım doğumdan itibaren giremedim 10 ocakta doğum yaptım bende bebişimde elhamdüllillah şu an daha iyiyiz. 38+4 te planlı sezaryen ile 3090 gr 50 cm doğdu bizde ABO kan uyuşmazlığından dolayı sarılık ile uğraşıyoruz hatta fototerapi bile aldık sütüm var çok şükür zor da olsa emziriyorum sağıpta veriyorum hatta arada mama da veriyorum ama bizim yine yüksek çıkıyor maalesef. İlk 10 günü atlattıktan sonra rahatlayacağım
Sağol canım, inşallah geçecekGözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah geçmiş olsun en kısa zamanda geçer inşallah sarilikta
Kasılma, düzenli aralıklarla ne kadar süre kasılıyor? Takip etmeniz gerekebilir.Kızlar merhaba
39+1 ama hiç sancım yok
sadece karnım taş gibi oluyor aceba kasılma mı bu?