• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Benim annem kovaydı. 28 ocak doğumlu. Gerçekten matematiksel zeka oluyor. Muhasebe öğretmeniydi. Ve kareteciydi 😆 siyah kuşak falan. Erkek gibi hatundu yani. Kavgacı huylar vardı. Ama çok merhametliydi. Bize hiç kıyamazdı çok düşkündü. Canım nur içinde yatsın. Nevi şahsına münhasır bi insandı. Dobra dürüst yardımsever. Çok ev hanımlığı yoktu. Ama çok güzel yemek yapardı. Teknolojiyi alışverişi gezmeyi yemeyi çok severdi. Bizide çok güzel büyüttü. Allah razı olsun. Güzel annem. 🌸💕
Nurlar içinde yatsın 💕💕💕💕

Ya kızlar bende bu burç işine biraz taktım bu ara kızım zamanımda doğarsa tam kova ve balık sınırında doğacak. Ben iki Burcuda bilmiyorum ama sanki balık daha yakın bana.ben boğa,eşim balık,oğlum terazi.
Varmı bu iki burcu bilen daha,sakın
Şu burca bulaşma diyen 😁🫣
canım kızım kova kocam balık. kadını erkeği değişiyor. kova çok baskınlar aslında. zekidir güzeldir. çekicidir. çapkındir ama bariz zekidir. balık erkeği huysuzluk duysusalin aksine. benimki kuserse iki dünya bir ayara gelse olmaz

canım kızım kova kocam balık. kadını erkeği değişiyor. kova çok baskınlar aslında. zekidir güzeldir. çekicidir. çapkındir ama bariz zekidir. balık erkeği huysuzluk duysusalin aksine. benimki kuserse iki dünya bir ayara gelse olmaz
Balık erkeği başka nasıldır 🤗🤗🤗

iki akrep var sanırım.. nasıl bir şeyse en sevdiğim tipler de akrep en sevmediğim tipler de akrep 🤣🤣
Ben de anlasamam kendim gibi biriyle ama fena da degil bence akrep severim uzaktan 😂😂😂😂 ben balıkla çok anlasamiyorum veya bu kizlardesime özel de olabilir tek burçtan yola çıkınca tutmuyo zaten de kişiye göre de değişiyor işte ☺️

Ben de anlasamam kendim gibi biriyle ama fena da degil bence akrep severim uzaktan 😂😂😂😂 ben balıkla çok anlasamiyorum veya bu kizlardesime özel de olabilir tek burçtan yola çıkınca tutmuyo zaten de kişiye göre de değişiyor işte ☺️
O sırada bebişinin balık olması 😂

Benim annem kovaydı. 28 ocak doğumlu. Gerçekten matematiksel zeka oluyor. Muhasebe öğretmeniydi. Ve kareteciydi 😆 siyah kuşak falan. Erkek gibi hatundu yani. Kavgacı huylar vardı. Ama çok merhametliydi. Bize hiç kıyamazdı çok düşkündü. Canım nur içinde yatsın. Nevi şahsına münhasır bi insandı. Dobra dürüst yardımsever. Çok ev hanımlığı yoktu. Ama çok güzel yemek yapardı. Teknolojiyi alışverişi gezmeyi yemeyi çok severdi. Bizide çok güzel büyüttü. Allah razı olsun. Güzel annem. 🌸💕
ne güzel ne şanslısınız böyle bir anneye sahip olduğunuz için ne kadar güzel hatırlıyorsunuz yattığı yer nur olsun 🌸🌸🌸

Ben kova kadınıyım, kova için özgürlükçü başına buyruk derler ama özgürlük konusunda ailesine karşı bir başkaldırı olarak bir özgürlük değil sınırlarının geçilmesini sevmez mantık burcu gerçekten okumayı araştırmayı çok sever körü körüne gitmez hiç bir şeye. Ailesine bağlı, çok sosyal arkadaş canlısı iyi bir sırdaş ve çok caliskandir. Birde pratik zekalidir 😊 İnat vardır savundugu seyi ikna etmek ister çünkü.Duygusaldır bence mesela.duygusal degil derler ama öyle herşeye ağlakta değildir. Kova candır 🤗 bende oğlumun kova olmasını isterdim ama kova olsun diyede erken gelmesini istemem. Balık gözüküyor bizimki 😊
Neyse içimi ferahlattınız 😬🌸

Allah Allah benimkide hayatta küsmez mesela belkide yükselenler etkiliyor,küsmez de kavga ettirmez.evlendik evleneli ağız tadıyla ne kavga edebildim ne trip atabildim adam uzatmamamk için proğlanmış resmen 😁 ama eve kovalar zeki ve özdür ruhlu olurmuş

kızlar hastanede 24 saatlik idrar takibi sonucunda değerlerim sınırda çıktı tansiyon takibine devam edeceğiz daha sık kontrole gideceğim. daha önce preeklemsi süreci olan hiç oldu mu? diyafram hattımda sırtımda koltuk altlarıma da vuran ağrılar hissediyorum. doktorum da doğum için acele etmeden kontrol altında tutarak en azından 37 yi görmeyi hedefliyo çok endişeliyim ama ben

• Beğen
Reactions: dhn
Allah Allah benimkide hayatta küsmez mesela belkide yükselenler etkiliyor,küsmez de kavga ettirmez.evlendik evleneli ağız tadıyla ne kavga edebildim ne trip atabildim adam uzatmamamk için proğlanmış resmen 😁 ama eve kovalar zeki ve özdür ruhlu olurmuş
benimkiyle de kavga edilmez. küsmez aslında tam olarak yok sayar ve tamamen odundur ve kavga da cevap vermez.

ammmaaa sert duvara topladığı için yok saymayın alasını ben yaparım. varlığını sorgular mecburen gelir süre sonra 🤣🤣🤣

kızlar hastanede 24 saatlik idrar takibi sonucunda değerlerim sınırda çıktı tansiyon takibine devam edeceğiz daha sık kontrole gideceğim. daha önce preeklemsi süreci olan hiç oldu mu? diyafram hattımda sırtımda koltuk altlarıma da vuran ağrılar hissediyorum. doktorum da doğum için acele etmeden kontrol altında tutarak en azından 37 yi görmeyi hedefliyo çok endişeliyim ama ben
Ben preeklampsi ve enfeksiyondan doğum yaptım . Doğumdan önce de birkaç gün hastanede yattım preeklampsiden. 36. Günümüz bugün küvözde bebeklerim , 31. Haftada dogdular. Benim sağ göğsümün alt kısmı sırta doğru çok ağrıyordu tanısını almadan önce, hatta baya burada da yazmıstım kızlara , herkes maşallah bizim sürece hakim oldu artık 🥲🥲

Kızlar benim hiç sancim kasilmam olmadı bu zamana kadar ama bu aralar bel boşluğu mu denir yan taraflarımda 5 saniye de bir batmalar oluyor tek bir tarafımda. Uzun sürmüyor geçiyor bu yalanci sanci kasılma mi sizce ama sadece yan tarafımda oluyor öne doğru gelmiyor agri.

Kızlar yaa benim derdim tasam hiç bitmiyor yaaa. Ben uçuk oldum büyük ihtimalle yüksek ateşten dolayı oldu dudağım da uçuk çıktı doğum olursa bebeğe bulaşma enfeksiyon oluşturma riski çok yüksekmiş benim buna doğal olarak yapabileceğim bişey var mi?

Kızlar benim hiç sancim kasilmam olmadı bu zamana kadar ama bu aralar bel boşluğu mu denir yan taraflarımda 5 saniye de bir batmalar oluyor tek bir tarafımda. Uzun sürmüyor geçiyor bu yalanci sanci kasılma mi sizce ama sadece yan tarafımda oluyor öne doğru gelmiyor agri.
Ben bu karın sertlesmesini yasiyorum bi trk o da ya yalanci sanci ya da bebisin bi tarafi ☺️ başka fikrim bilgim tecrubem yok malesef :(

Hepimizin değişik değişik belirtileri agrilari var anladığım kadarıyla😑 Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize sağ salim zamanında kucağımıza alalım

Kızlar yaa benim derdim tasam hiç bitmiyor yaaa. Ben uçuk oldum büyük ihtimalle yüksek ateşten dolayı oldu dudağım da uçuk çıktı doğum olursa bebeğe bulaşma enfeksiyon oluşturma riski çok yüksekmiş benim buna doğal olarak yapabileceğim bişey var mi?
Oha uçuk birden bire çıkabilen bir şey miydi ben bir yerlerden bulasan bir şey saniyodum

Evet bir de böyle uca doğru sivriiliyor nedenini anlamadığım bir şekilde
Belki o da bi tip kasilmadan kaynaklı batiyor olabilir mi içerden acaba veya usutunce olan ağrı gibi batma yapiyosa o tarz olabilir mi bilemedim hiç geçmiyorsa o batma uzun sureliyse rahatsız ediyorsa bi acilde gorunebilirsin bence zarari olmaz

Back